14

Безспорен факт!

преди 9 месеца

Болшинството индивиди с мускули и безчет татуировки по тялото си, са с увредена психика и твърде малко гънки по мозъка... Дрогата и стероидите си взимат своето.

13

None

преди 9 месеца

Пробита държава

12

Анонимен

преди 9 месеца

Жената като го е видяла, много го е харесала. Хубави татуировки, пробивен, борещ се, силен човек. На нея не и трябва мухлю, който няма да държи на връзката им и ще я оставя на други да я закачат. Всички мухлювци ще бягат, когато я видят с него. Целият град ще уважава двойката, ще поздравяват и ще подаряват подаръци, от уважение.

11

Отговарям

преди 9 месеца

Защото съдийката го е пуснала. Следователю, питай срещу колко пари го е пуснала и кой ги е платил!!!!

10

Хм....

преди 9 месеца

Случило се е преди повече от месец ама съд и прокуратура се задействат чак сега ... били се самосезирали , разбииш ли . А иначе , обичайна за БГ-ту ситуация , старозагорска батка нашарен с татуси и с единия крак в затвора и неговата любима , дето си пада по лоши момчета са имали кратък скандал на тема "Що спиш с други, ***. Ша ти закача главъта"... Резултата , батката я е нарязал и ОСТРИГАЛ за да не може да съблазнява други батки и да се кротне поне малко. Сега него ще го стрижат рецидивистите..

9

42

преди 9 месеца

Две неща: 1.Наказателното право е кодифицирано. Мястото на текстовете за подобни гадости си е в НК, а не в отделен закон. Няма отделни закон за кражбата, закон за убийствата и т. н.2. Точно пък Щатите са известни с безумни пускания под гаранция.Иначе все едно не знаем къде живеем. Не е ли в същата държава, където наркоманското изчадие, убило Милен Петков след четири години ще е пак на свобода, а мутрата синче на прокурор в Перник два пъти е под домашен арест! за да плаши свидетелите?

8

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 3. Долен лицемер.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Жената харесвала лошите момчета, татуировките, мутренската естетика. Да не е мухлю като съучениците и, а да може да бие и да я защитава. Да се е доказал, че може да бие, да има за доказателство няколко прояви и да докаже, че е способен да я защитава с бой.

6

Анонимен

преди 9 месеца

До 3:Не е от Възраждане.Спри да лъжеш!Ако е гласувал за тях на последните избори това не означава нищо.За Кирчо и Бойко също татуирани престъпници са гласували.Ти какво си мислиш?!

5

Анонимен

преди 9 месеца

А защо настоящите не питат ?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Защо ли?Да може от ПеПето и ДеБето после да правят пропаганди.За любовно писмо към Магарев веднага затварят,а за 400 шева пускат.Как така?Пуснали са го,за да се скандализира обществото и да правят пропаганди после.Веднага излезнаха с опорки вместо да вземат мерки.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Този е от хората на КОПЕЙКИН .Има още много съдии и прокурори ,на които руското посолство плаща .Спомняте си случая, когато съдия пусна русо.сифилистика Малинов !!!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Туй малко зло ли е?

1

Anonimen

преди 9 месеца

Че те такива психопати са си на свобода полицията си ги пази този най много да влезе за 2-3 месеца в затвора