204

Точно

преди 10 месеца

Доктора да се обяснява. Той е дал заключение за лека телесна. При такова заключение няма съд, който да те задържи. Заключението на подкупния лекар е, че все едно леко шамарче са ти ударили. Отделен е въпроса, че по закон съдийката е могла и да не се съобрази със заключението.

203

Анонимен

преди 10 месеца

До Беновска пипа - така е, могли са, ама страх пусти, че ако дадат пак същата, какво правят? Георги тях ще съди тогава, че е неправомерно задържан. Делото е било неотложно, няма как да го влачат.

202

Браво

преди 10 месеца

Вие не разбрахте ли бе, спала е с трима, докато е имала връзка с Георги. А е само на 18 г. Как може да я оправдавате, това е висша степен разврат. Има държави, които се ръководят от духовни водачи, където това се наказва по най-строгия възможен начин. А при нас какво е наказанието за нешо подобно?

201

do 207

преди 10 месеца

Евала, фенке на люба жечева.... много оригинално си измислил името

200

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, на Георги приятелите, както са я подкарали, вместо да му изпишат веждите, направо му вадят очите. Да му имам приятелите, дето преспиват с гаджето му, а после тя виновна, пък той прав да я претрепе. Нещо много гнило има в Дания, пардон, в компанията им.

199

Беновска пипа

преди 10 месеца

До Анонимен 203: Безспорно медицинското лице е виновно и също трябва да бъде разследвано. Съдиите обаче са знаели, че става въпрос за рецидивист. Съдебно-медицинската експертиза не е била категорична и те е трябвало да поискат допълнителна такава.

198

Киро Брейка и Веско

преди 10 месеца

Аз откога говоря за разврата на младите момичета. Каквото повикало, такова се обадило

197

Анонимен

преди 10 месеца

Чета, че нападат момичето, обвиняват я, че е еди каква си. И така да е, никакво право няма тоя татуираният да я нарязва, бие, стриже и чупи. Никой не го е вързал за нея, като не му изнася, просто я зарязва.

196

Анонимен

преди 10 месеца

До 192 Приятел. Каквото и да е станало между тях, той няма право да я наранява. Ако не можете да проумете това. Георги е трябвало да я остави просто и да си търси късмета другаде а не да я наранява. Ами ако аз тръгна да те наранявам за това че спиш с други? Знаеш ли до къде ще стигнем така?

195

Анонимен

преди 10 месеца

"преспа с трима от приятелите му"-----------------------Извод - изобщо не са му приятели, щом даже и през ум им минава да спят с гаджето му.

194

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да послужи за пример този изверг,за други с подобни наклонности,възможно май-тежкото наказание,да получи.Не ме интересува какво е момичето,вие видяхте ли снимките!На 18 години е това е дете в запада на 21 се става пълнолетен.В някои щати в Америка щяха да го осъдят на смърт!

193

Анонимен

преди 10 месеца

До Беновска пипа - Не само състава на съда, доктора с медицинското заключение да открият журналистите. Въз основа на неговата експертиза съдят.

192

Анонимен

преди 10 месеца

Такива селинджъри като този са ми ясни, скачат на по-слабите за да се правят на мъже, ама що не тръгне да се прави на един здрав мъж, или напикава гащите тогава...хахахаха :))

191

до приятел

преди 10 месеца

Хаха и ти не си много умен. Адвоката му казва, че не я е заплашвал, а ти даваш потвърждение, че всъщност е. Скрийншот от коментара ти би се приел, за пряко доказателство срещу приятеля ти, който ти току що прецака. Много обичам такива приятели

190

Анонимен

преди 10 месеца

До Приятел - И голям зор ли му беше на твоя приятел да я зареже да се излага както и колкото си иска? Защо тая проява на садизъм?

189

До Приятел

преди 10 месеца

А,защо не се е разделил с момиче,от което е страдал.Значи освен че е садист е и мазохист."Ум царува,ум робува,ум патки пасе"

188

Анонимен

преди 10 месеца

До Браво - Значи, на младия мъж даваш право на саморазправа, а на хората с него не? Я пак се пробвай да поразмислиш, ако има с какво. И дай други мисли, тоя копи/пейст на едно и също в разни теми омръзва.

187

До приятел

преди 10 месеца

И това оправдава садизма ли,значи на всеки който му изневерят да кълца и реже жената,приятелката си,това ли искате вие!?

186

Беновска пипа

преди 10 месеца

Тричленния състав на съда, взел решението за мярката за неотклонение, също трябва да бъзе разследван за престъпление по служба. Ако момчето, извършило това деяние, е наранило 3 човека досега, то тримата съдии, чрез своето решение, създават предпоставки за извършване на множество подобни деяния, които засягат много по-голям брой хора.

185

до приятел

преди 10 месеца

Е и как го оправдава това? Дано приятелят ти да полежи с батковците в затвора. Защо жертвата се обвинява за това?