356

До Анонимен 346

преди 10 месеца

Децата на Украйна са отвличани от укро-фашистите, азовци, "десен сектор" за донори на органи и да задоволяват сексуално извратени западни дъртаци и това се осигурява от Киевската хунта на наркомана Зеленски и компания!!!Това е документирано и от някои западни журналисти,но разбира се, няма да бтде написано в българските сервилни медии!!

355

До Анонимен 350

преди 10 месеца

Не може да има обединение м/у престъпници и жертви...................първите крадат като за световно, вторите - едвам карат от заплата до аванс................и за това не е виновен Румен Раадев!!

354

Анонимен

преди 10 месеца

Румен Радев май пречи на новата тройна коалиция (ГЕРБ-ПП-ДПС) да краде..............затова искат да го махат, за да си крадат на воля!!!Ето защо ще си останем най-бедната държава..............ще продължава да се краде като за световно!Добро утро, селяни прости!!

353

България над всичко

преди 10 месеца

Враговете на България вече станаха много нагли..................искат да сменят президента, сигурно с някое мекотело, като Роската Плевнелиев.................искат да сменят националния празник на България................това вече не се търпи.................преминаха всички граници!!

352

Анонимен

преди 10 месеца

Вече не се съмнявам, че Радев е руски проект, внедрен в НАТО. Добре ни изигра.

351

Анонимен

преди 10 месеца

До ПодКрилотоНаПартията А как Орлин Горанов стана телевизионен водещ, веднага щом се подписа в инициативния комитет за издитане на Рундьо за президент. Нищо лично против певеца, но защо пенсионер да води тв предаване? Не му ли стига сцената? И да повтаря като папагал: "А сега почерпете любимите си хора". С какво да ги почерпят бре? Само Орлин взема пари от това предаване.

350

Само

преди 10 месеца

Махнете двете "л"-та, и заглавието ще бъде много точно !

349

Анонимен

преди 10 месеца

Помните ли предаването "Ку-Ку". Тогавашната кукла, емблема на предаването, водена от Камен Воденичаров, е като близнак на Радев. Като пророчество за тъ.пи.зъм.

348

Анонимен

преди 10 месеца

До Владо Кви глупости плещиш. И през турско в училищата се е пишело на български. А твоите рашистанци забраниха българския език в окупираните украински територии. На 24 май латиницата ли честваме бе, аланкоолу!

347

Анонимен

преди 10 месеца

Радевите издънки край нямат. Срам ме е този човек да ни представя пред света. Първо мъкнеше Деса с грозни костюмчета, несъобразени с протокола, да го излага навсякъде. Добре, че се усети, спря. После по стар КГБ-ейски навик започна да шпионира през оградата Тиквата с дрон. Голем смех! Добре, че Боко не го съди за папаращина, та да ни разправят по света, освен у нас. После използва неправилно обръщение към някакво първосвещенство. И така си кара. Самомнителен, не се учи на елементарно поведение.

346

Владо

преди 10 месеца

3 Март е най-подходящ за.национален празник, защото тогава България се поставя на картата след 500г. Без него щяхме да пишем на латинеца или арабски. Киро *** разединява народа за да го манипулира по-лесно. , Разделяй и владей. Радев е най-добрия Български президент!

345

ПодКрилотоНаПартията

преди 10 месеца

Как Горанчо стана телевизионен водещ преди време? На конкурса се класира под N46, но при събеседването въпреки подчертания му граовски акцент, с който и до днес трудно се справя, комисията взела, че предпочела него! Жена му пък беше под крилото на бившето партийно ръководство на низовата организация в института, в който тогава работеше. Все едни и същи били в някогашното партийно бюро и точно те закриляли Евгения, за да защити дисертация. Но сега и тя, и Горан се кланят на Запад.

344

Анонимен

преди 10 месеца

При управлението на Радев зейна огромна идеологическа пропаст между хората. А той постоянно налива масло в огъня с неадекватни изказвания по митрофановски. Такова чудо не бивало.

343

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 355. Ти в коя тема пишеш? Кога Кирчо е бил кандидат-президент? Явно си руски тролейбус, щом не знаеш тези факти.

342

Анонимен

преди 10 месеца

До 354:Сред моите познати има гласували за Радев и нито един за Кирчо.

341

Анонимен

преди 10 месеца

Сред моите познати няма никой, който да е гласувал за Радев. Той беше избран при изключителна ниска активност. Предпочетохме да отидем в гората за гъби:). Машинките на Мадуро - те бяха програмирани за него.

340

Анонимен

преди 10 месеца

Ние сме си гласували за него,а партиите слагат правителства с хора,за които не сме гласували.Партиите и политолозите разединяват народа,а не президента.

339

Анонимен

преди 10 месеца

Не се мъчете да правите пропаганди и да слагате фалшиви лайкове с програмки.По-достоен президент не сме имали и ние сме имали.

338

Анонимен

преди 10 месеца

Откак е президент, има огромно разделение между българите, факт.

337

Анонимен

преди 10 месеца

Аман от високомерни "капацитети",които се опитват да налагат мнението си на цялото общество и да го обиждат дори,че имало нужда от разясняване.Не искам никой да ми разяснява,защо 3-ти март не трябвало да е национален празник.Стига ми "Епопея на забравените" от Иван Вазов.