69

Татяна Коева

преди 10 месеца

Това не е закана за обийство, а само думи, ще го пусна утре

68

Хаха

преди 10 месеца

За закана за убийство ще вземе максимум глоба. Смешна държава!

67

Диско

преди 10 месеца

Как мислите, дали на дискотеката, която е наемала тоя садист, ще й намалеят клиентите. А на бас, че няма!

66

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименТо това си е опит за убийство.. С нож ще режиш човешко същество. Можеше да умре от кръвозагуба. Удърът по лицето за да ти счупи носа, трябва да е бил силен..

65

Майстор Тричков

преди 10 месеца

До ВЪПРОСПриятел това е битов казус, който стигна до правителството щото различни институции, както обикновено не са си свършили работата или са свършили много некачествено, и поради образувалия се обществен интерес-негодувание се стига чак до правителството. В България е пълно с институции и агенции , които не функционират правилно. Различни правителства се сменят и те продължават да не функционират правилно. Лоши практики, корупция и некомпетентна работна ръка са логично бермудския триъглник

64

Да си кажем

преди 10 месеца

Познайте въпросния защитник на 'традиционните семейни ценности" на кого е симпатизант. На Путин и Изpaждане, разбира се. И без да проверявам беше ясно, ама все пак.

63

БГ

преди 10 месеца

Не искам да съм му адвокат на тоя примитив, но да отключиш такава брутална агресия към някой едва ли е от нищото. Има жени, които и на мъртвец биха вдигнали кръвното. В моя живот е имало поне три, които съм искал да размажа от бой, като само това че съм се овладявам ме е спирало. Но ако си с по-лабилна психика изведнъж ти падат бушоните и изобщо не знаеш, какво правиш. Не знам дали случая е такъв и не го защитавам, но може би трябва да се потърси и другата гледна точка.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната "арийска" драма, през няколко дни се случват разни простотии, провалена държава сме.

61

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Не можах да разбера реакцията на Правителството - та това престъпление е извършено преди повече от 40 дни ?Ако ни Нападне Русия , както казва Тагарев че ще се случи , за това време ще сме в гробищата и прежалени .

60

Анонимен

преди 10 месеца

"Свобода или смърт" явно си го е разбирал по негов си начин. Свобода за жертвата, ако прави каквото той иска, и смърт, щом не го слуша.

59

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 69 - Какво е "азов-че"?

58

Анонимен

преди 10 месеца

"30 юли около 7:30 ч. на входа на Стара Загора. Пътувал е в автомобил, добавят от прокуратурата." -Можеше и без автомобил да е. Няко го е издал.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Берое имат яка агитка,искат ли да имат садист за съгражданин!?

56

Анонимен

преди 10 месеца

Вдигна се много шум, протести ала-бала, сега след два месеца като затихне ще го пуснат условно заради средна телесна. Въпроса е къде е бащата на момичето, режеш му атрибута и минаваш и ти със средна телесна и точка. Око за око, зъб за зъб !

55

Анонимен

преди 10 месеца

Не бързайте да се превъзбуждате, а четете между редовете - "задържан за закана за убийство". Ще му се размине на "азов"-чето, даже може и медал да му дадат.

54

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен к.59 Въпросният Теньо е действал като садист. В състояние на емоционална превъзбуда можеш да порежеш 2-3, 5 пъти, но да оставиш цели 400 бразди на лицето на младо момиче, като преди това го пребиеш, това е проява на садизъм! И това не са отчели нито дежурен прокурор,нито съдия от РС -Стара Загора,още повече че това не е първи случай на пребиване за този екземпляр! РП си затваря очите, а РС мълчи! Вдигат се гражданите на Сара Загора, РП връща квалификацията на средна телесна повреда

53

Анонимен

преди 10 месеца

Не може да отречем, че тази заарска мутра има ценности.Те са изписани на ръката му. Свободата той я разбира да си прави каквото поиска, а ако някой не е съгласен с него го чакат страшни мъки.

52

Анонимен

преди 10 месеца

До ТенюЗащо просто не й покажеш вратата и си потърсиш момиче, което да свястно за теб? Какво печелиш като набиеш някого? Голямо его, голям комплекс да се изкараме яки мъжкари. А щом налиташ на моми, дето не си им достатъчен, значи такива си търсиш. Погледни и в себе си защо е така. Ама себе си няма да набиеш, нали? По-лесно е винага винаги да е в другите.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата беше квалифицирала действието на задържания като средна телесна повтеда, но беше забравила да я квалифицира като проява на садизъм, а след определението на съдията от РС -Стара Загора като лека телесна повреда, тя си смени мнението от средна повреда на лека такава.Старозагорци скочиха и РП върна обвинението в средна телесна повреда, но отново забрави проявата на садизъм. Само че сега и.ф. гл.прокурор не замълча, а каза истината. Остава СК към ВСС да се събуди от дрямката.

50

Възраждане

преди 10 месеца

Този е с "традиционните ценности", Даже има изписан девиза "свобода или смърт". Такива трябва да ги уважаваме. Както в Русия уважават и награждават с отличия престъпници, станали и военопрестъпници. Това е нашата визия за "български мир" по подобие на руския.