8

Анонимен

преди 10 месеца

Буквално си съчиниха някакъв "катаклизъм" и непрекъснато си съчиняват какво "би се случило" ако измишльотината им беше по-лоша- ами ако небето падне, за това мислихте ли? Може би това ще е следващия катаклизъм, НЕБЕТО ПАДА

7

Анонимен

преди 10 месеца

вода ще газите жадни ще ходите

6

Анонимен

преди 10 месеца

На вниманието на учените,недоучили,климата до два месеца ще се промени,ще стане по-хладно.О ужас какво ще правим!

5

Неразбрал

преди 10 месеца

Как да се променя желанието за труд и мащабите на печалба? Погледнете нашите управници, с какво желание работят, как крадат с две ръце( защото не са като Шива, с повече ръце). Вижте как си увеличиха заплатите сами, но кой е виновен за това? Единствено и само ние- българският народ, че ги търпим. Всеки ден, останали на власт , им носи колко салони размери печалба, и после защо имали милиони.

4

Анонимен

преди 10 месеца

1, няма г анчуфците да го измислят, освен ако не е далавера

3

Анонимен

преди 10 месеца

Честит Новият Ковид! Клематична Пропаганда Всеки ден, Всеки час! Поне по няколко на ден! Колко е страшно да е топло! Колко е опасно да е лято! Колко е смъртоносно да пече слънце! Колко е по-най-топло, сравнено с когато и да било! Въпреки че е едно от най-меките лета, поне за България! ЧЕСТИТ НОВ КОВИ, "МЕРКИТЕ" ИДАТ СКОРО! Решавайте какво ще правите тоя път! Знаете как е играта! Знаете кой губи! НИЕ ГУБИМ!

2

Анонимен

преди 10 месеца

кви ката клизми :))))

1

Йоргос

преди 10 месеца

До какви катаклизми водят, по цял ден жуля узо и се къпя в кристално чисти води гърците сме го измислили