14

агент Мъдлър ЦРУ

преди 9 месеца

Цецо, мълчи, че си за затвора. С 1200 лв заплата купил имот за 2 милиона. Аре си мълчи.

13

Анонимен

преди 9 месеца

шесто, ако правосъдната система функционира, то ти трябва да си в затвора и с конфискуван апартамент

12

toti

преди 9 месеца

Явно набързо всичко се потулва и ЗАЩО !!!- може би добре обгриженото момченце,не знае що за болка испитва човек при такива нарязвания и е добре да му се направят няколко подобни нрезчета за да осъзнае деянието си и да се покае иначе съда и да си трае,БАЩАТА НЯМА ДА ГО ОПРАВДАЕ !!!

11

Право на мнение

преди 9 месеца

Това е не само физическа, а и психическа травма, морален ущърб и психопата трябва да лежи в затвора, защото следващата му жертва може да не оживее, след като българското правосъдие е толкова толерантно и меко с престъпниците! Стига сте ги галели тези псохопати! Дайте справедлива присъда! Знаете ли защо в Южна Корея не се бият, макар да пият - защото за един удар трябва да заплатят 1 милион вона за физически и морален ущърб.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Какво са тия макетни ножчета,за стереопор ли,картон,глина или още за някакви макети-дизайн от материал за промишлени изделия бързо втвърдяващ се,виж китайско ножче е по разбираемо и по какво ще се съди без аудио-видеонаблюдение директно от камера в помещението или на улицата,че да се види как е извършено нарязването на момичето от нейния компаньон,а не от някои други използвали подходящият момент да се изгаврят с нея и да отмъстят за назидание на трети замесени с тях или техният тартор,кооптор.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Този престъпник трябва да бъде осъден за: домашно нападение, нанасяне на ТЕЖКИ телесни повреди,тежко психическо разстройство на жертвата,тежко психическо разстройство на близките на жертвата. Трябва да бъде осъден незабавно за всичките престъпни действия! Защо е пуснат на свобода??????? Нима няма доказателства???????? Да видим как работи бълг.съд! Всичко е от ясно по-ясно!!!!! ТРЯБВА СЪДЪТ ДА МУ ДАДЕ МАКСИМАЛНИТЕ НАКАЗАНИЯ!!

8

Златното ухо

преди 9 месеца

А кой беше министър на вътрешните работи и назначаваше куцо, кьораво, сакато, *** и Пульо и всякакви мутри и некадърници в полицията и службите? За незаконните подслушвания и показни арести, по които след това държавата плащаше обезщетения по дела в Страсбург, да не говорим.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Момчето казало, че нямат доказателства, а жертвата била наркоманка.Вузможно е да обърнат защитата, че сама се е нарязала. Нищо вече не ме очудва.

6

Гост

преди 9 месеца

Това е в резултат на вашето уп..ние с боко. С чужди коне трудно се краде.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Цеци, кой ще осъди съдията, пак ли ще чакаме Господ!?

4

Факт

преди 9 месеца

Има такива и подобни десетки случай на който не се дава гласност.Съдебната система се подиграва с хората и жертвите.Без драстична чистка не може да има промяна.

3

истина е

преди 9 месеца

Щеше да имахме държава ако ти и боко бяхте в една килия още преди 15 години , ама нямаме !

2

Браво!

преди 9 месеца

Браво на г-н Цв. Цветанов, че не си почива и да говори само общи приказки, ами вместо това наднича под килимите, при това съвестно и старателно, за да открие дори и най-малката мръсотия, заметена под някой килим, а след като я открие с блеснала радост в очите, веднага да протича до следващия килим и да огледа отдолу за да си намери нова мръсотия. Браво!

1

Анонимен

преди 9 месеца

А защо требе да знаем кво е казал Цвъци ? Той къф е ? Айде подкарайте ги наред ... да яхнат вълната както се казва.