45

До 47

преди 10 месеца

Накрая може да се окаже, че сама си го е търсила, казваш ти като имаш предвид дереджето на правораздаването ни. Разбирам те. Наскоро дадох такъв пример, но от времето на соца. Знам го момичето, като пред очите ми е 12-годишно, със скромно зимно палтенце до под коленете и с плетена шапчица. Вижда се само хубавичкото му личице. Детето вече беше с ръст поне 160 см. Беше се оплакало на родителите си от група мъже на средна възраст. Един от тях винаги му подхвърлял мръснишки изрази, когато детето ...

44

Анонимен

преди 10 месеца

Заплете се историята. С цел да прикрият изверга, или някой друг, съвсем се омотаха. И съдийката е в кюпа с прикриването и съдебния медик. Има нещо скрито и това нещо е важно. Заплашвали са близки на момичето. Значи се чувстват безнаказани, значи имат чадър.

43

Анонимен

преди 10 месеца

До !!!! - Съдията била някоя си Колева. Така поне пишат коментиращите по сайтовете.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Лекарите са в сговор с разследващи, МВР, прокуратура... Не е учудващо, че написали "лека телесна повреда", щом насилвачът е с протекции от високо ниво- политик. Да кълцат човек бавно, мъчително, парче по парче, неизвестно колко време е продължило изтезанието, накрая да пишат "лека телесна"... само протекции и/или пари стоят зад всичко.

41

мегън фокс

преди 10 месеца

дори да не го убиете - намерете снимки на този човек, имената му, и ги публикувайте. да направим така, че щом не го приберат - този човек да не бъде обслужван никъде - заведение или магазин, да не може да работи никъде, животът му сред хора да стане невъзможен.

40

Анонимен

преди 10 месеца

В Бг отношението към жените е като в арабския свят- потискащо, унижаващо, нехуманно, като същото е отношението и на правораздавателните органи към жените. Накрая може да кажат, че сама си го е търсила.

39

Анонимен

преди 10 месеца

ами да прехвърлят делото на макетния нож в софия , където не познава никой. Явно хората се страхуват и с право. Тоя си е повярвал , но има начини да не види синьото небе. В една разпадаща се държава е много трудно, не е невъзможно. Да се задействат близките на момичето моментално, някой трябва да събере сили в трудния момент и да го съсипе.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Май са група, заплашвали са свидетели

37

Анонимен

преди 10 месеца

Пробацията значи че може да ходи на работа, ако е на трудов договор и удържат част от заплатата. С какво си изкарва парите не знам? Това означава пробацията

36

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 41. Да не мислиш че тоя ходи на работа бе ?

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Какво реално стана. Реално е станало, че щом има такова разминаване прокоратурата би трябвало да се вземе в ръце и да се доуточни какво е станало и тогава да решават да го пускат ли да го вържат ли...

34

Анонимен

преди 10 месеца

И сега какво, макетния нож ще си спинка у тях и ще си ходи на работа с някакъв там уж режим да го проверят два пъти седмично - "алло у вас ли сте си", "у нас съм" каза той и затвори телефона смеейки се, докато пие коктейл на някое плажче в друга държава. Ако умишлен макетен нож не го приберете и осъдите справедливо, значи надеждата за тая отиваща си държава е наистина изгубена. Убиецът на Милен Цветков ще лежи 9 години. Едва ли това е справедливо за близките.

33

Какво реално стана

преди 10 месеца

Значи не е хубаво да се пита. Разбирам. Веднага ме нападнахте. Опитвам се да кажа че това престъпление е дадено половинчато, ама явно никой не го разбира. НЯМАМ НИТО ДУМА В КОМЕНТАРА СИ КОЙТО ДА ЗАЩИТАВА НАСИЛНИКА... И въпреки всичко съм виновен че питам. Да попитам нещо друго... Ако аз открадна от съседа си 5 хил. лева, той не види и ме пребие почти до смърт КОГО ЩЕ ЗАЩИТИТЕ? МЕН ПРЕБИТИЯ ИЛИ СЪСЕДА МИ БИЯЧ? А ако ме видите само мен че съм в Пирогов и никой не ви каже ЗАЩО съседа мее е пребил ?

32

Анонимен

преди 10 месеца

В друг сайт има снимки на момичето!Не съм агресивен,но искам тоя да умре! Старозагорци дайте пример,линчувайте изверга!

31

!!!!

преди 10 месеца

Стига с това "съда постанови" - дайте точното име на съдията, който го е постановил - за да знаем ако ни се прииска случайно някой ден да нарежем някого, в кое семейство да тъесим, защото те го смятат за нещо незначително!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Идеята е, че при лека телесна повреда, момичето трябва да го съди, а той лесно може да я изплаши и да му се размине, при средна, трябва прокуратурата да се заеме да го съди. В случая и съдът и прокуратурата са си измили ръцете и не са си свършили работата. Може и те да се страхуват, но за това им се плаща и то не малко.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Пробация?????????????????? Ко?????? Вие какво искате съдиите, прокурори, защитници - да излизаме с калашниците и бронежилетките и да ходим с танка на работа, прегазвайки всичко живо по пътя си и да живеем на пробация. По-ненормална държава едва ли има в Европа, или пък света.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя рецидивист да не е роднина на депутата Пеевски, много си приличат.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Жертвата е най-важния човек, който като вече е в състояние може да съсипе живота му и дано да успее.

26

мак

преди 10 месеца

До Какво реално стана. Ти човек ли си? Нищо не оправдава това зверство. Едно е шамар, нещо импулсивно, но това, което й причини е обмислено и нечувано жестоко. Колко време отне на из.ода да я накълца така? На теб май ти харесва това "наказание".