102

Анонимен

преди 10 месеца

Ако има протест пред парламента за махането на 3ти март, ще отида.

101

до номер 100

преди 10 месеца

Нали ти е ясно, че след местните избори, правителството се разпада и ППДБ няма да влязат в Парламента никога! Радев го остави, половин България поне е зад него! А зад ППДБ вече няма никой!

100

Българио за тебе...

преди 10 месеца

Ботев и Левски се въртят в земята. Българио за тебе те умряха ! Кога ще бутате Шипка ? Между другото 24 май е официален празник в Русия...Така че тези които държаха да нямаме нищо общо с Русия...Сега ще имаме още по общо ! Шах и Мат.

99

До край

преди 10 месеца

Нищо не е станало. Там е проблема.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Радев сигурно плаче :D Никаква власт повече за него и неговите "служебни" правителства!

97

Посолство на САЩ

преди 10 месеца

Следващите ни искания ще бъдат : Да бутнете Шипка и Плевенската панорама. Също така на мястото на Цар Освободител Трябва да сложите паметник на Сюлейман паша който е изклал Стара Загора. В Батак панорама на османското ро...присъствие, извинете.

96

nikonik

преди 10 месеца

Позор!!!

95

Край

преди 10 месеца

Абе ама някой знае ли какво е станало на 24 май.

94

Край

преди 10 месеца

Да ви е чесита новата Конституция. Написана от Дилян Пеевски /недоучил юрист от Благоевградския институт за детски учителки/ Десислава Атанасова / без думи/ Надежда Йорданова /без думи/ и Ристу.Стойте си дома - ЗАСЛУЖАВАМЕ си всичко.

93

гост

преди 10 месеца

Спорния празник е 24 май, защото Кирили Методий са византийски служители , които са пращани на мисии от Империята. Те никога не са идвали в България. Създали са глаголицата по време на Моравската мисия за Моравия и след като изгонват учениците им оттам княз Борис ги приема в България. Нищо не е правено точно за нас , по скоро всичко е стечение на обстоятелствата. Не е много удобно за нас , но е така. Ще се опорочи и този празник.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Всички мои близки и приятели се въоръжават от две години насам. Всеки има по два три пищова, калашници, пушки и какво ли не. Няколко скашда бяха щурмувани и оръжието вече е пласирано. Защо искате да излезем и да трепем? Защо искате да убием вас и децата ви? Защо искате България да бъде въвлечена в убийствена гражданска война? За 24 часа ще сме гътнали половин София. Полицията и армията са наполовина от нашия личен състав.

91

До тези на снимката

преди 10 месеца

Ето нагледно тези които се наведоха с гръб към Козяк !

90

ко

преди 10 месеца

Радев ще уволни председателят на НС, шефът на БНБ и председателят на ВКС и слага Митрофанова за премиер.

89

Относно 24 май

преди 10 месеца

Така или иначе след време ще върнем 3 март, веднага щом съберем 160 гласа. Това рано или късно ще стане. А на тези *** които толкова много държат да махнем националния празник ще кажа че Ако нямаше 3 март нямаше да има какво да махат сега, както и тях нямаше да ги има, но пък със сигурност оцелелите българи щяха да носят ф.есове и ф.ереджета и през няколко часа да се молят на килимчето слушайки маанета. Тогава друго щяхте да пеете...

88

Анонимен

преди 10 месеца

Като се има предвид, че от ППДБ имат влечения към лица от същия пол, а турците са известни като активни в тази сфера, не е чудно, че 3 март ги дразни, вие виждали ли сте турчин да празнува 3 март? След като активните партньори са против, значи и от ППДБ са против тази дата! Само не знам Пеевски ли е партньор с Киро и Доган с Христо Иванов или и там са на ротационен принцип!

87

ОСТАВКА Г А Д О В Е

преди 10 месеца

ТИЯ БАНДИТИ ИСКАТ ВЕЧНО ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ

86

Анонимен

преди 10 месеца

Франция има конституция от френската революция, изкована с кръв и народен гняв за справедливост! САЩ имат конституция извоювана и утвърдена с кръв и непримиримост!България ще има конституцията на Пеевски. Ще има кръв и непримиримост и неспирен гняв за справедливост! България не е ДПС и Пеевски! България няма да се управлява от турци за поред път! Освобождението ще дойде, когато се обединим и изхвърлим позора на бунището.

85

Анонимен

преди 10 месеца

КВИ ПРОМЕНИ БЕ ФАШИСТИ ЗАБРАНА НА РЕФЕРЕНДУМА,ИЗГОНВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТА,ПРАВИТЕЛСТВО СВАЛЕНО С ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ВЕЧНО ДА СЕДИ АААА НЕМА А СТАНЕ ВАШТА

84

Анонимен

преди 10 месеца

ПП, Да, България!, ДСБ се оказаха най-големите предатели на българския народ. Ще бъдат наказанин за това си предателство!

83

Анонимен

преди 10 месеца

ДПС ДПС ДПС ДПС ДПС Тези те управляват, българино! ДПС ДПС ДПС ДПС ДПС