81

балгариа на 3 ракии

преди 10 месеца

Колкото и да въртите и правите си оставате абдали

80

Анонимен

преди 10 месеца

В "Под игото" всички са руски агенти. Как е допуснат пропаганден материал да се изучава от учениците? Агент Бойчо Огнянов е терорист, който иска да свали царщината. Единствен положителен герой е Киряк Стефчов. Киряр Стефчов е истински патриот и родолюбец на родната му Османска империя. Московска пропаганда и антидържавна дейност се разпространява чрез "Под игото". Груби манипулации и неистини против наши евроатлантически партньори.

79

До 94

преди 10 месеца

Разбира се, че Слави Трифонов е обратен. Добро утро, стринке. По поведението и комплексите му за малоценност му личи.

78

Учител

преди 10 месеца

Няма да се учудя ако следващата година ,,Под игото" го премахнат от училище...

77

Хмм

преди 10 месеца

Интересното за Вазов е, че е нямал деца. Нали знаете кои нямат деца? Мога да ви кажа де, долен ляв пл или импотентите.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили, защо не се изучават "Руската убийствена политика за българите" от Г.С. Раковски, биографиите на Ботев и Левски от Захари Стоянов, "Стефан Стамболов и новейшата ни история" от Димитър Маринов, "1913. Виновниците за погрома на България" от митрополит Методи Кусев???

75

Шалом Дениъл Лоурер

преди 10 месеца

Иван Вазов е АнтиСемит и като такъв трябва да бъде Изхвърлен от Учебниците! Стихотворението му Ж и д о в Г р о б - трябва да бъде Забранено на Ниво Конституция!!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Аре сега кажи и че Слави Трифонов няма деца щото е обратен и ще те призная, мааааалоумник такъв!

73

Гей

преди 10 месеца

Аз пък съм излизал със семейни мъже, които имат деца и жена. Даже един такъв на 46 г с жена и две деца, редовно си ме лашка.

72

Анонимен

преди 10 месеца

до 86 Иван Вазов от егоизъм ли е нямал деца ве, смеешник?

71

Анонимен

преди 10 месеца

Иван Вазов беше включен в учебните програми доста късно, след 60-та година, защото от БКП не го обичаха, казваха че е буржоазен автор с произведения, които противоречат на марксистката комунистическа идеология.

70

Костадинов

преди 10 месеца

до 82 Сбърка му името...Тагаренко се казва тоя

69

Голям прасс

преди 10 месеца

че променят учебните програми. Егати промяната - отпадали теми, заменяли понятия, премествали учебно съдържание от един клас в друг... Докато не променят системата на оценяване, а именно като не знаеш, получаваш двойки и се явяваш на поправка, ако пак не знаеш, повтаряш класа и ако пак не знаеш, отпадаш от системата на образованието и ставаш метач по улиците и чистач на тоалетни, а не студент! И докато не въведат дисциплинарни наказания за учениците и глоби за родителите, промяна няма да има!

68

Българка

преди 10 месеца

В "Под игото" няма нито един чернокож, нито един xoмосексуалист и нито един украинец. При това положение не бива да бъде изучавана.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Пределно ясно е и от изказ и поведение се крещи, че русофилът е един текезесар, нямащ ни най-малка идея поробителската червена армия какви ги върешеше навремето из големите градове. Той си живурка там с козите и му обяснява пропагандата каква красота е Русия и нали неграмотен може да прочете и да смели 2 исторически документа седи и си вярва как някой си го освободил. Ех, мъка, мъка. Ама ми е забавно- 99% от русофилите са тотални бедняци от прованса. Господ ги е наказал достатъчно.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Новият исторически роман "В НАТО" ще се изучава в десети клас. Авторите са доктор Соломон Паси, и укроагент Тагарев.

65

Анонимен

преди 10 месеца

до 75 Кои нямат деца ве, мааааалоумник? Лили Иванова като няма деца каква е? Лесбийка? Каква?

64

Анонимен

преди 10 месеца

БКП се създава през 1919 г. и има за цел да подчини България под Съветско влияние с марксистка насоченост. Докато царят си царува, БКпейците тръгват към българските земи и събират последователи, когато през 1924 г. партията им набира около 500 последователи в цялата страна. И така, за да покажат колко са велики със съветска помощ атакуват София през 1925 г.

63

Паси

преди 10 месеца

Политкоректно е да го наричаме Иван Азов

62

Хммм

преди 10 месеца

Интересното за Вазов е, че е нямал деца. Нали знаете кои нямат деца?