74

Анонимен

преди 9 месеца

До НЯКОЙ, ама твоята Расиа няма да участва бе бо*клу*к руски!

73

Анонимен

преди 9 месеца

БИЙ РУСНАКА, ПО ГЛАВАТА, БИЙ, БИЙ, БИЙ! БИЙ ДОКАТО НЕ ПУKНЕ ГAДА, БИЙ, БИЙ, БИЙ!

72

НЯКОЙ

преди 9 месеца

То па на некой му е много зор дали Украйна ще участва на Олимпиадата.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Не дай Господ сляпото да прогледне! Сега пък Зельо се впрегна за Олимпиадата. Какво ли си въобразява този човек?

70

Анонимен

преди 9 месеца

Четирикратната световна шампионка на сабя Олга Харлан (Украйна) бе дисквалифицирана от Световното първенство по фехтовка в Милано, Италия, след като отказа да се ръкува с руската си съперничка Анна Смирнова след края на двубоя им.

69

Антипутин

преди 9 месеца

Освен войната,Путин прецака и надеждите на руските спортисти. За да станеш спортист от световна величина са нужни труд и талант,всеки ден тренировки,всеки ден график. И едно джудже,скрито в бункер те прецаква. А ти си се трудил десетилетия.....

68

Анонимен

преди 9 месеца

Така ив е задрямало на всички дали Украйна ще бойкотира олимпиада, че няма накъде повече. Тези се имат за най-значимите вече в света. Бойкот или не Зеленски ще се пръкне на видео връзка да удари 1 пропаганда за да не губи инерцията.

67

Е що бе, Зельо?

преди 9 месеца

Нали всички зобят - и руснаци, и американци, и ти самият. Ама за да спечели Украйна олимпиадата, трябва лично да участваш. Ти зобиш повече от всички.

66

Анонимен

преди 9 месеца

"Украйна няма да бойкотира Олимпиадата, ако..." Ако пък я бойкотира, каква ще е загубата? Да не са пъпа на Земята?

65

Анонимен

преди 9 месеца

Даат наназадзе а ? А защо сте изпраскали снимкята на зеленото влИчуго ?

64

Анонимен

преди 9 месеца

До 63, поредната жалка руска партенка за наивници, без грам истина в нея

63

мак

преди 9 месеца

Голяма работа са ук.рите, от тях всичко зависи, те диктуват навсякъде кой да участва и какво може и не може. А "умниците" им се подчиняват. смехория. Но е жалко за спортисти, това им е работата да участват и трудът им отива на кино. Двойни стандарти.

62

Анкета сред Французи

преди 9 месеца

Питат ги Кого искате да ви е президент. И 70% отговарят, че Путин искат. Освен преди Олимпиадата да дадат на дед ни Вова и тоя пост. Макарона да си ходи.

61

Луд умора нема

преди 9 месеца

Ама Евровизия няма да бойкотира, нали? Щото там наградите се раздават по други критерии. И Украйна ще е спечелила още преди началото на конкурса. Важното е да ръкопляскаме на Украйна, няма значение дали заслужава овации.

60

Майка Русия

преди 9 месеца

То пък едни спортисти.. Сатанисти навсякъде с татуировки, изтисувани целите. С пречупени кръстове с нацистки слънца. Всякква символика. После защо това съсловие на 99% подкрепя Укронацистите. Ми как няма. Те са същите. Да има един челъм да ги наптоварят всички на тирове и да ги пратят на наркомана в Киев да ги хвърля на фронта както намери за добре.

59

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен Беларус и РФ са северни страни да погледнем представянето във футбола според теб важно на други северни страни Норвегия? Финландия? Канада? Швеция? Гренландия? А сега сравни тези страни с великите футболни страни само че за Зимната олимпиада...

58

Нацистки писък

преди 9 месеца

Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.

57

паф

преди 9 месеца

без русия олимпиадата е брачна нощ без булка!

56

Жигосайте фашиста

преди 9 месеца

На всеки един краваристански фашист в БГ по пет кръга на челото! Да се разпознават и да се гордеят че са олимпийци. А така и от Козяк по лесно ще си ги разпознават по работните закуски, чайове и други приеми в ПОСОЛСТВОТО.

55

да

преди 9 месеца

започна да омеква зеления плъх, скоро ще признаеш че донбаския басеин и крим са руски земи от памтивека...хода на историята е такъв!