184

ЛГБТ дегенерастия

преди 10 месеца

Лъжеш сашко, платени лъжци и манипулатори сте от гняссс...бггг

183

Статия пропаганда

преди 10 месеца

Поредната статия пропаганда на грантаджийските медии на Сорос. По скоро 43ма индивида си мислят че са нещо друго от мъж или жена, отколкото 43 процента както се опитват да ни втълпяват от Козяк !

182

USA is full of LGBT

преди 10 месеца

Hell yeah , i support LGBT - Liberty, Guns ,Beer, Titties.

181

Анонимен

преди 10 месеца

Очевидно целта не е равноправие и нормалност- тази цел отдавна е постигната, а целта е пропаганда и принуда към неприлично поведение, провокация на добрите нрави и вкус! Това не сме длъжни да търпим!

180

Анонимен

преди 10 месеца

Точно, изобщо не ми пречат, но да живеят както всички останали. нито права имат нарушени, нито някой нещо им забранява, няма нужда от противните им демонстрации на простотия по улиците, другояче не мога да го квалифицирам тоя паунски мерак да вирят опашки, сакън да не останат незабелязани.

179

Анонимен

преди 10 месеца

Докторите на Запад оперират момиченца и им махат гърдите,а на момченцата режат органите,защото в училище са им казали,че тялото си е твое и може да си момче или момиче.Много съжаляват,като порастнат и се осъзнаят.Търсете в ю туб пълно е с разкази на деца и родители.

178

Анонимен

преди 10 месеца

То и жените са формирали кресливи и феминистки групи, докато мъжете ги признаят за хора. Ами каквото трябва ще се направи - всички сме равни по права и ако някой не го разбира, да ходи да стане вобд на племе което му се кланя, като е толкова ербап.

177

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 10 месеца

ЛГБТИ проблем в България нямат. Просто никой не им обръща внимание. Проблем се явява единствено излишната показност, наречена ПАРАДИРАНЕ, т.е. да се покажеш, че си РАЗЛИЧЕН от другите, да се ОТКРОИШ. Голяма пpocт0тия е това. Реално всички сме едно, всички дишаме един и същ въздух, по една и съща земя стъпваме. ГОМЕМИЯТ ПРОБЛЕМ У НАС Е РАЗДЕЛЕНИЕТО И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО(то не бяха сини/червени, град/село, либерали/консерватори, всякакви фили и фоби, всичко е ЗА и ПРОТИВ). СТИГА ВЕЧЕ. ДА СЕ ОПОМНИМ

176

Анонимен

преди 10 месеца

Путин знае най-добре, всички българи мислим като него.

175

Анонимен

преди 10 месеца

ТОВА НЕ Е ВЯРНО! БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ ЛГБТ! АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЩО МРАЗЯТ ЛГБТ!

174

Анонимен

преди 10 месеца

Правилно. ЛГБТИ хората са винаги толерантни. Сега се сещам за Кулагин в Биг Брадър. Направо еталон за толерантност. :)) Даже Ваня Костова не можа да понесе толкова толерантност, че накрая му напука каската с бутилка минерална вода. ;)

173

Сарказъм Радомирски

преди 10 месеца

Правилният въпрос, разкриващ толерантността на народонаселението би бил " Бихте ли подкрепили да се проведе, в посещаваната от Вашето дете детска градина, драг-куин шоу за 1-ви юни?". И после да мерим кой, какво и в каква степен толерира...

172

Dido

преди 10 месеца

чак пък 43%, ако стане вапрос за тея с обърканата ориентация всеки от приятелите ми не я подкрепя, въобще не вярвам на измислените статистики в БГ какво ли не правят за да манипулират хората.

171

една жена

преди 10 месеца

Платеният не мирясва :) Само изостави постоянния ник :) Хем да имитира повече "различни" мнения :)

170

Анонимен

преди 10 месеца

Едно е да си толерантен към различните, съвсем друго е да си толерантен към някаква пошла и безвкусна показност в лицето на т.н. прайдове!!!!!

169

Кристиян

преди 10 месеца

Всички гендъри имат проблеми със здравето и най-вече хормоните. За това се чувстват зле и нещастни. Оправете си здравето - излизайте на слънце, тренирайте, яжте здравословна храна и се наспивайте добре.

168

Пффф,

преди 10 месеца

даже и стъкмистиката ви е сбъркана,трансове!

167

Анонимен

преди 10 месеца

Категорична забрана на парадите и показността, както и сексуалното образование! Не сме толерантни към това зло, което се опитват да ни наложат чрез НПО-тата! Хомосексуалистите са едни от най-нещастните хора.

166

Антония

преди 10 месеца

Не се дръжте като незадоволени и болни хомофоби. Така или иначе вашето мнение няма никакво значение, хората си живеят живота, който искат.

165

Анонимен

преди 10 месеца

Аз ви казах , че никой няма да си признае