15

Сунака на Бунаците

преди 10 месеца

Борис Джонсън нещо говореше че в Уелс, Уинстън Чърчил изтребвал английски миньори

14

Анонимен

преди 10 месеца

Убеден съм, че сега всички богаташи ще напуснат Монте Карло и ривиерата и ще ходят да си купят вили в Портсмут Англия защото там е много по-добре и ще се пляцикат на хладно и на мазут.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Пожарите са умишлени, насякъде, палят се от самолети, специално пригодени

12

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

МОЖЕ ДА СЪМ МАЛКО СТАРОМОДЕН НО ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ НА +40 НА МОРЕ ОТКОЛКОТО НА -40.

11

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

ВЯРНО Е ДРУГАРИ! ЗАТОВА МАРШ ПРИ ОВЦИТЕ НА ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ И В СЕВЕРНО МОРЕ ПРИ НЕФТЕНИТЕ ПЕТНА А ПО СЕВМОРПУТ РУСНАЦИТЕ КАКВИ КУРОРТИ СА НАЦЪКАЛИ И Е ПЪЛНО..С МОРЖОВЕ. ОТ СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК, СЕВЕРНО МОРЕ, БЯЛО МОРЕ, КАРСКО МОРЕ, МОРЕ ЛАПТЕВИ ТА ЧАК ДО ОХОТКСКО БОРЕ И БЕРИНГОВИЯ ПРОЛИВ ВИ ЧАКАТ КУРОРТИ БЕЗ КРАЙ.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Жеги нормални за Кипър, а тям с туристи е пълно винаги. И пожари нямат. Щом при тях може и в Европа е постижимо. И тези пожари обикновено са причинени от хора било то нарочно, по невнимание или престъпна небрежност.

9

Анонимен

преди 10 месеца

До Факт Именно! Да им го напишем все пак на разтревожилите се въглеродни отпечатъци - разчистване на терени за соларни паркове.

8

Факт

преди 10 месеца

Палят се за панели

7

Факт

преди 10 месеца

Пожарите са планирани и целенасочени. Разчистване на терени за строителство на жилищни сгради, вили и хотели. Малка част от пожарите са запалени от бежанци и диверсанти. Всички хора на земята могат да се съберат в квадрат със страна 88 километра, ако стоят на един метър един от друг.

6

България вън от ЕС

преди 10 месеца

През последните 15 години, измерено в долари, икономиката на еврозоната е нараснала с около 6%, а икономиката на САЩ с 82%. Средната държава в ЕС на глава от населението е станала по-бедна от всеки щат на САЩ с изключение на Айдахо и Мисисипи. Ако тази тенденция продължи, до 2035 г. разликата между производството на глава от населението в САЩ и ЕС ще бъде толкова голяма, колкото е сега между Япония и Еквадор.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Да ходят на море на северния полюс тогава.

4

България вън от ЕС

преди 10 месеца

Европейците стават все по-бедни и това е тяхната нова икономическа реалност. В същото време американците продължават да забогатяват, според The ​​Wall Street Journal. Европейците са изправени пред нова икономическа реалност, каквато не са виждали от десетилетия. Те стават все по-бедни... Финландците се насърчават да посещават сауни във ветровитите дни. В цяла Германия консумацията на месо и мляко падна до най-ниското си ниво от три десетилетия. Европа изпадна в рецесия, засилвайки усещането за икономически, политически и военен упадък, започнал в началото на века

3

Анонимен

преди 10 месеца

"Глобална температура" - същия булшииат като "безсимптомно болен". Няма никакъв смисъл, и родителите ти трябва да са близки роднини, за да повярваш.

2

Демократ

преди 10 месеца

И какво ме интересува времето в Гърция?А още по малко ме засяга времето във Уелс.Изкам топла и безснежна зима.Сняг да вали в планината за радост на скиорите и децата.Сняг във града не ми трябва... Обаче никой не ме пита..

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тия жеги дето са все същите, откакто има туризъм в Южна Европа ли? Благодаря за 348мата статийка с КЛИМАТИЧНА ПРОПАГАНДИЧКА за днес! Честит нов ковид!