48

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Влизането на България в Шенген е предстоящо,до 1-2 години. Тогава пътуването на българите до Гърция ще стават без никакви...гранични формалности. Като приемем и еврото,ставаме...една държава. Така че,който иска,да отива смело там и да купува имот.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Нашите морски пишман бизнесмени умрели от скръб горките. Бетонените коптори по морето седят празни, но *** вярва, че ще ги продаде на 7-8 пъти по-висока цена. Ама явно ще налапа ба-ху-ра. Пак.

46

С

преди 9 месеца

Изключение на Кавала, изкупуват в най-*** части на Гърция. Да си купиш имот в тия малки и бедни селца, които се прехранват единствено от бедни българи и бедни сърби, си е чиста загуба. Вътре няма на кой да го продадеш.

45

Koko

преди 9 месеца

Гърците никога няма да се презастроят. Надявайте се. Те от това печелят, че имат природа. Мен ако питат нашенските мутроинвеститори да почват да си бутат хотелите и да садят дръвчета или най- малкото да ги разредят. Тогава може и да се върне някой. Ако ли не той живота ще ги разреди и ще гледаме призрачен стоманобетон, в който освен пейнтбол да се играе нищо няма да става. Направо гр. Припят.

44

гърция е пустиня

преди 9 месеца

Заради шеслон 10 лева купува апартамен за 20 хиляди $ е глпаво.Освен това там не става за плащ а е много каменливо и няма вода. Бг селата запустяват а Гърция печели от пустинята.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Да, Гърция е само това - море и планини, тоест чукари. Ако искаш тучна зеленина и разнообразие в релефа (те си нямат Добруджа и внасят пшеница и царевица от къде ли не) Турция е много по-добър избор. В Турция имат и солено езеро като онова в Солт Лейк Сити. Казва се Туз (Tuz Golu).

42

Анонимен

преди 9 месеца

Да, ама ако друсне едно голямо земетресение и тези имоти ще отидат във водата.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Добре, че отиде невиделия ***. То ако беше стока западняците биха ги изкупили отдавна. Лятото 40-45 градуса, от 15 септември до 1 юни кюрав турист няма.

40

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Катерини,Литохору,Лептокария които са в района на Олимпийската ривиера. Кеф ти море,кеф ти планина на 60 км от Солун. Който има някой излишен апартамент в БГ,да се отърве от него и да купи къща,или апартаментче там.

39

до 36

преди 9 месеца

Цените са еднакви за всекиго. Никой никого не прецаква.

38

DO 36

преди 9 месеца

Тоест, ти си подкрепяш текезесарския манталитет, че ако българин държи нещо и друг българин отиде, цената на услугата би следвало да е по-ниска? Мнение на бакшиш от 90-те- да бомбим чужденците... Що за логика?!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Стойте си там!

36

до 36

преди 9 месеца

Как няма да държа високи цени, като идваш и ми ги даваш бе, будала? Това е бизнес... Като си някакъв загубен нашенски бачкер да ти сваля цената... Що за логика?! Цената е една и съща за всекиго.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Колко лъжи изписани в няколко редова статия!Буквално преди 2 дни се върнах от Офринио.Фрапе струва 4 евро и с него ползваш цял ден шезлонг , чадър, а го поднасят с половин литър бутилирана минерална вода!На Офринио цените за нощувките са по-скъпи от Халкидики именно защото много българи държат имотите там, и както на нашето черноморие вдигат цените, за да лапат!Ама прецакват не гърците, а нашенците отишли да почиват там.*** народ сме си!

34

Hyu Tze

преди 9 месеца

Скоро бях точно около този район. Хубави плажове поносими цени и добро обслужване. Само да не стане като по Черноморието защото ще е жалко. *** като стъпи някъде обърква всичко.

33

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

МДА, СЕГА БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НАПРАВЯТ В ГЪРЦИЯ ЕДНА МАЛКА ПАЛЕСТИНА ИЛИ ПОНЕ СЕКТОР ГАЗА, С РУБЛИ ОТ ГАЗПРОМ И ПОСЛЕ ГЪРЦИТЕ ЩЕ ВЛИЗАТ ТАМ ПО ДВА-ТРИ ПЪТИ МЕСЕЧНО ДА БИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРОТЕСТЪРИ, БОРЦИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Много се залъгвате нещо в коментарите. Програмистите по 30к евро не купуваме коптори. Взимаме луксозни смислени вили за минимум 400-500к евро и даваме под наем. Както колегата долу е написал- наемът избива в пъти ипотеката.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Гръцките данъци може и да са по високи , но тук ти събират годишна такса за подръжка , така че нещата май са нула на нула

30

Анонимен

преди 9 месеца

Едни познати си взеха двуетажна къща на Халкидики за 100 000 евро , тамън колкото маломерен двустаен в София .Сделката е миналата година в пика на цените , ама хората продали имот в Бг и директно в Гърция .

29

Анонимен

преди 9 месеца

А пък синът на Цомчо не тря а работи.На 17 си купил къща за 200 000.