112

Анонимен

преди 10 месеца

До 115 Айде пак ходи в училище или това е нещо ново за теб.

111

до 114

преди 10 месеца

на Украина давам долари . Компейките са за теб .

110

Анонимен

преди 10 месеца

"Ако изсипят 100 касетъчни бомби над Сф ще ми запеете друга песен" - Ами всъщност няма да им е за първи път.Чебурашките на 22.06.42 бомбардират Добрич без да сме във война с тях. След това бомбардират още Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през септември същата година. Така, че нещо не разбирам копейките?

109

Анонимен

преди 10 месеца

Западът блокира руския износ на пшеница, а от украйна са изнесени милиони тонове пшеница. От всичката пшеница изнесена от украйна само 3.1% е отишла в бедните африкански страни. Западът взе украйнската пшеница без пари, а сега я продава на бедните страни. Западът отново измами останалия свят. На тия гнусни измамници не трябва да се вярва. Долу гнилия запад!!!

108

Анонимен

преди 10 месеца

Ей русофоби, ще ви троля до вашия край!!! Слава на Русия!

107

Анонимен

преди 10 месеца

западни т р 0 л я ц и не си губете времето, защото 95% от населението са русофили по принцип.

106

Кравар - до 156

преди 10 месеца

Не си прав - по данните на CBS - 98% са транс . В армията всички са надрусани и немя бели . Въобще - америка е тотална щета , много зле , всеки момент ще се затрие , то е ясно . Да се чуди сега човек - що всяка годна в Америка се натискат по 4 милиона имигранти - нелегални , легални , всякакви ? Че им и расте бройката ? И Икономиката им движена от трансджендъри и дрогирани - също не изгежда никак зле . Долара като гледам си е екстра .

105

Анонимен

преди 10 месеца

Е как не им омръзна на няколко бота да пишат едно и същи коментари или са на автоматичен режим.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Не гласувайте за тези,които не позволяват на народа референдуми! Няма значение дали сте "за" или "против" еврото. Те просто не ни дават да изразим мнение. След като не дават повече не гласувайте за тях. Това са фашисти някакви,а не демократи. Вижте кой е гласувал против и повече никаква подкрепа за такива.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Абе в украинската армия имало 50000 меки китки. .Значи украинците разчитат на мъжка сила и женска злоба ,ама там всичко е 50 на 50 и за това нищо не могат да направят.

102

Американ

преди 10 месеца

До 159 по големи трансджендърс от русофирите няма

101

Анонимен

преди 10 месеца

В армията на кравария 33% от служещите не минали теста за наркотици. 15% от тях сa transgenders. Страхотни ценности и голяма военна сила. А по данни на CBS news 31% от младежите в щатите са transgenders. Сами си правете изводите с какви извращенци сме в съюз.

100

Анонимен

преди 10 месеца

До езиковед а украинския как се е появил руснаци и поляци са ги подритвали и те от тук от там между шутовете са почнали да фъфлят нещо дето само те си го разбират.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Ако изсипят 100 касетъчни бомби над Сф ще ми запеете друга песен. А между другото кой бомби Сф през ВСВ? Абсолютно изтребление на цивилни. Сега по-голямата част от гражданите на тоя град подкрепят прозападното ни марионетъчно правителство и гласува за тях под строи. Вие в ред ли сте бе шопляци? В града ви вдигнаха паметник на кравари-английските летки разбомбили града

98

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна нямат повече войници а Русия огромни резерви от запасняци в Беларус и азовско чакат. Капитулация на Украйна е неизбежна освен ако не влезне и НАТО.

97

Анонимен

преди 10 месеца

ЧВК Вагнер ще ни освободи от краварския окупатор.. Вълчан войвода ще плати на Вагнер.

96

Нагло саксофон

преди 10 месеца

Работещите за американското посолство тr0лоVе са в постоянна активизация. На всички ни писна от вас negоdници! Отивайте си във вашата кравария и без това сте 1% от населението.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на украинците как само напредват,ама писане не става бе не го ли разбрахте.

94

Анонимен

преди 10 месеца

80 години от Волинската резня. Някой да каже нещо? украйнските бандеровци избиват над 100 хил поляци, а само за 1 ден на 11.07.1943 г. са избити над 8000 хил.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Войната започна още 2014 г. когато направиха кървавия преврат на Майдана. Превратът беше спонсориран от щатите, които преди година си признаха и казаха точната сума, която са похарчили - 7 млрд долара. Недоволните жители на Донбас се оттеглига в независимост, след което укронацистите започнаха ужаснаха чистка. Да не говорим, че руското население в тези райони е репресирано още след разпада на СССР.