33

Анонимен

преди 10 месеца

Кой не знае в ЕС ьа кво се ходи в Холандия и Бг те тия затова ни не щат в Шенген щот сме и конкуренция

32

Анонимен

преди 10 месеца

Бе я свободно Бг и туризъм такова животно няма има мутри дрога,фалшив алкохол ,проституция незаконна и нищо редовно

31

Анонимен

преди 10 месеца

"Особенно август месец е пълно с" взискателни" клиенти българи които се чувстват длъжни да правят забележки от сервиза до ястията на готвачите.Като не им харесва ,его къде е Гърция и Турция ,да ходят там" - Ами като не можете да сготвите елементарни яденета и всичко е от фризера в микровълновата и хигиена нулева ще си ходим и в Гърция и Турция и Италия и Хърватска ако искаме...

30

Анонимен

преди 10 месеца

Само не мога да разбера защо по хотелите и заведенията още са с намалено ддс? Това беше временна мярка по време на короната. Това вече мина. Защо още се спонсорират от държавата.т.е от всички нас?

29

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Има ли още заблудени Туристи , които да почиват в България ?Пичове и Пички - вчера се върнах от Гърция , като оставим настрани по-ниските цени , по-качествента храна , безплатен паркинг , ферибот за 5 евро и т.н - едно нещо ме премаза - безплатен шезлонг и чадъри , на всеки два часа минаваше човек да ни коригира чадъра за да сме на сянка - УНИКАЛНО .

28

Анонимен

преди 10 месеца

Работил съм готвач на морето, 10 пъти по-добре е да обслужваме западняци от колкото капризни българи .Особенно август месец е пълно с" взискателни" клиенти българи които се чувстват длъжни да правят забележки от сервиза до ястията на готвачите.Като не им харесва ,его къде е Гърция и Турция ,да ходят там.

27

Решението е

преди 10 месеца

ДДС -20% и перманентен контрол на договори и зплащане САМО чрез банказа всички хотелиери и ресторантьори! Каса онлайн с НАП!

26

Я па ти..

преди 10 месеца

До Шанел 8 Ами на палатки ле да нощуваме ?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Още няколко годинки и ще има събаряй, като в Испания. Престоят на черноморието може да се опише с три думи, развлечение за мазохисти.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Не искат защото не могат да ги мамят, а чужденците не им знаят всичките схеми.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Разните там Албени, Елени, Слънчеви брегове, Златни пясъци, Сребърни, Арапи, Марапи, Несебъри, всичко това не знам как се превърнало в такъв oтпaдък! И с БГ туроператори не ми се иска да си имам работа. Има някои свестни, но не се знае до кога и са много малко на брой. На 100, най-много 1-2.

22

Хотелите

преди 10 месеца

На сдс, герп, дпс и новите на пп...

21

Видял

преди 10 месеца

Не ходете по нашите хотели! Навън цените са нормални, а обслужването няма нищо общо с проста щината на нашите!

20

3M

преди 10 месеца

отдавна съм отсвирил български хотелиери, курорти и т.н. измислени схеми за дране на кожи. Има много по-добри алтернативи извън България.

19

Анонимен

преди 10 месеца

"работим само с отпрани туристи такива с пара и с нормални изисквания" Точно така, работите да отперете туристите, хаха ама за веднъж и повече не се и връщат и после ревете, че държавата ви виновна. Е, сутринта гледах един разгърден тумбак "хотелиер" от слънчака къде от километър си личеше, че е тарикат на дребно. Аз ще си отида в Гърция и както той каза да разцепа една диня на плажа. Нищо, че съм наел къща за 2,5 хил евро за седмица без включена каквато и да е храна. Ше напълня и багажника хах

18

Мдаааа!

преди 10 месеца

Даааа, трудно е да работят мошеник с мошеник ! Мутри и комунисти изпраха окрадените народни пари хотели и предприятия и сега искат да окрадат и европейските милиарди. Хванали са се за гушите. Кой кого ?

17

до 16 вътрешния

преди 10 месеца

Ти ще кажеш, че не се стрелят. Те и в Украйна не се стреляха, ама виж как се получи. Кризата не прощава.

16

до 13 кризисния

преди 10 месеца

По брега не се стрелят вече. Тоз който пречи, бива изселван в друг район.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А им намалиха и ДДС то, щото са... е няма такава държава!

14

морски

преди 10 месеца

Добре върви Сезона 23", за нас местните! Слава на Господ!! Алчните печалбари ли?! За тях все е малко...