50

Анонимен

преди 10 месеца

До 48 - Има фенове на Цветков, които ше ... Решат проблема :)

49

Анонимен

преди 10 месеца

Здравейте, пушечно месо! Наркоманската армия на Зеленски ви поздравява за напредъка в Чалгарския Райх и хладнокръвните екзекуции! Зиг Зиг Лаурел и Харди!

48

Просто Киро

преди 10 месеца

Обществото не е доволно. Трябваха му 20 години поне за убийство. 9 години с 3 години по съдилищата - остават 6. После по добро поведение и болежки ще го пуснат след 3 да си доизлежи едната година вкъщи. Да ти имам държавата. Ще трябва да го търсим, да се разправяме самички май.

47

Възмутително!

преди 10 месеца

НА това му се вика безсрамие и наглост!Доживотна без право на замяна трянваше,щом е приет умисъл.Каква е тази присъда 9 години?!Къде го има това по света?!

46

Анонимен

преди 10 месеца

До 34 - Не, не са затова адвокатите ...

45

Анонимен

преди 10 месеца

До 39 - Стига! СТИГА С ТЕЯ *** ФИЛМИ, ТЕОРИИ И ГЛУПОСТИ!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Гнусен подибие на човек си, адвокате ...

43

А сина на

преди 10 месеца

Милен след колко години ще види баща си?! И той е млад, и той не е осъждан.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Трябваше да са 20-25 години в затвора, а не само 9 години.

41

Do 39

преди 10 месеца

Ako sqdam na masa da piq gledam da ima do men 4ovek koito ne pie to4no za da moje ako se slu4i ne6to da moda da se reagira. Sega puk ti mi kaji ako si ka4i6 gur4e6toto se dete I se blusne6 zaedno s nego 6tot si pil I ne gur4a a ti go ubie6, kvo pravim... za takiva koito mislqt kato tebe I opravdavat hora koito piqt I karat trqbva zatvor. I onezi ot nas koito ne piqt 6te se borqt za tova!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Само 9 годиниА трябваше още 10 Що за ***.и. защитават убийциНо дано приказката че всичко на този свят се връща ДАНО

39

до 35

преди 10 месеца

не става така на конвейр, мой човек. я си представи, че си пил 1-2 ракии на семейна вечеря и детето ти получи гърч и почне да бере душа. ще звъниш ли на 112 и да го гледаш как умира, или ще го качиш на колата и ще се изстреляш към бърза помощ? напълно умишлено ще си се качил след 1-2 ракии, ама ще мислиш само как детенцето ти умира пред очите и правиш всичко да го спасиш. хайде сега сравни ситуацията с това наркоманче, и ми кажи, че бащата на това умиращо дете е същият злодей???

38

Мижи да те лажем

преди 10 месеца

Опитният юрист се преструва, че никога през живота си не е чувал правната формулировка "отегчаващи вината обстоятелства" - каквито доказано бяха налице в този случай. Така че айде у лево, бърборко.

37

размишление

преди 10 месеца

а трябваше да спи с морков или пък с краставица .

36

Анонимен

преди 10 месеца

Не те ли е срам,бе?Парите замъгляват съзнанието ти!Ако ти беше на мястото на Милен Цветков,дали твоите роднини щяха да мислят като теб?

35

Анонимен

преди 10 месеца

Нужни са законодателни промени - всички катастрофи, завършващи със смърт след употреба на наркотици и алкохол от водача, причинил катастрофата да се считат за умишлени, а не по непредпазлизвост. Водачите напълно умишлено сядат зад волана в състояние, неадекватно за шофиране и съзнават опасността от това да убият човек. Ако войната по пътиюата не престане още по-добре да се третират като умишлени убийства Така че беше време.

34

От хората

преди 10 месеца

Адвокатите са за това ,но този прекалява.Ако беше блъснат някой от семейството му така ли щеше да говори,е да,за това получава достатъчно пари.Хора,осъзнайте се.

33

aa1820

преди 10 месеца

На тоя *** и 100 години са му малко. В СА присъдата е публично махане на главата. Нали се сещате колко хора си позволяват да помислят дори за наркотици и алкохол зад волана

32

Анонимен

преди 10 месеца

Защо ли всеки нагъл убиец се оказва свързан с някой депутат или фирма на депутат или приятел на депутат. Това вероятно дава и отговор на въпросът,защо няма ясни текстове в закона колко трябва да лежи един убиец,а се измъкват с разни вратички.

31

aa1820

преди 10 месеца

На този адвокат ако му смачкат жената, така както бе убит Цветков дали ще е на същото мнение. Адвокатската професия е по *** и и от най-древната, защото за парите на клиента си продаваш всичките си принципи, достойнство - ако го имаш, морал, убеждения и използваш знанията си за да изкараш един убиец чист като сълза. Трябвало клиента му да вечеря със семейството....ше вечеря днес с бай Ставри.