245

Анонимен

преди 9 месеца

Ударът на ВС на РФ по Затока.ВС на РФ продължават да нанасят удари по инфраструктурата на Одеса,която както съобщи днес руското представителство в ООН,е мястото за разполагане и попълване на ВСУ със западни оръжия. В мрежата се появиха снимки от железопътния мост в Затока. На кадрите се вижда дим малко на запад от участъка на лифта. Преди това многократно се опитваха да нанесат удари по самия мост, но не успяха да нанесат сериозни щети на обекта. Този път целта вероятно е бил пристанищен пункт "Бугаз", където е разположена инфраструктурата, подходяща за разполагане и изстрелване на морски БЛА.

244

Ехаа

преди 9 месеца

Перемогата как върви ? Спрете да пляскате глупости...Пишете, колко квадратни метра напредна укровермахта, че селфитата с синьо жълтия байряк забит над плевнята до кокошарника, нещо станаха кът

243

Анонимен

преди 9 месеца

Предател !

242

Анонимен

преди 9 месеца

Генерал Събев - прислужникът на Посолството от ДПС. Тоя никаквец го направиха генерал, само и само да може максимално да им прислужва.

241

Анонимен

преди 9 месеца

До 260 Ами небе ли така.Тук е свободна страна и всеки има право да знае щом тия дето ги взимат решения уж го представят.

240

Анонимен

преди 9 месеца

До 257 А ти да тръгнеш към кирливата си Украйна искаш ли бе селски,а не да ми я пробутваш тук .Бегай си при Просяците

239

Анонимен

преди 9 месеца

Ей *** не разбрахте ли ,че света не се върти около вас бе .Едно и също само пямпате,ама тук не вие Украйна и не ви минават глупостите.От най-бедната държава в Европа дошли да се обясняват няма такава глупост.А то се вижда ,че и мозък нямат.

238

Анонимен

преди 9 месеца

Заминавай да служиш на Русия,селянин.

237

Стамен от Самоков

преди 9 месеца

Аз съм русофил а заплатата ми е 4000 нето. Не че съм богаташ, ама чак пък неудачник...

236

Анонимен

преди 9 месеца

Русофил = неудачник е живота.

235

Анонимен

преди 9 месеца

Русофили заминавайте за фронта ,изпратете дъщерите си в просперираща Русия, не се хабете тук.

234

Анонимен

преди 9 месеца

До 252 Не знам и токова дали има щото вчера пред президентството имаше 150.души само да дрънкат глупости

233

Народа не одобрява

преди 9 месеца

80 % от народа е против военна помощ за Укрия!!!Бърз сондаж... Галъп интернешънъл болкан, проведен между 14 и 19 юли. На въпрос Одобрявате ли или не одобрявате България да се включи по-активно в подпомагането на Украйна във войната чрез оръжия, боеприпаси и военна техника? 78,1 % отговарят, че не одобряват, а 20 % одобряват.....59,4 % не приемат мнението, че Радев защитава руски, а не български интерес, а 31,1 % го приемат.Е и кво излиза... Президента е прав и говори от името на 80% от народа...Избран е директно от народа и е защитник на България и народа!!!

232

Анонимен

преди 9 месеца

Абе краварчето не се спря с твоите просешки глупости бе

231

Анонимен

преди 9 месеца

Герои на Чалгария, дайте да дадем оркестър Кукубенд на Украйна! Маестро, кючеци, турски мехтери!

230

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Кога па роснаците започнаха да се имат за великата империя. Винаги са били крепостни селяни и са ги тарашили монголците колко нас турците, ама тука последните 10 години са най-великите разбираш ли.

229

Доброволец

преди 9 месеца

Изме*тта, която днес продуцира касетъчните боеприпаси и производство на оръжие в България за война, точно този отпа*дък осъждаше и заклеймяваше комунистите в античовечност. Низост. Демокрацията се оказа ке**** с надпис "Макдоналдс", а клиентите излъгани чалгомутроджендаи...Безценно.

228

Анонимен

преди 9 месеца

До 254:Така ли бе просяк е успех ти желая,ама теб ще те приключват и ще се върнеш в дупката от където си изпълзял.щото там са ти копейките.

227

Анонимен

преди 9 месеца

До 244:Да бе Украински просяк така.Айде у лево,че ми писна от просешките ти истории.

226

Анонимен

преди 9 месеца

Хм... След като се приключи с рашка, вие, тукашните кoпейки, сте наред, сещате ли се