185

Анонимен

преди 11 месеца

Айдееее, закрийте го този проблем и да приключва, поляците казаха, че не искат да откъсват земи от Украйна.

184

Анонимен

преди 11 месеца

Какви "земи на Германия", бълнуваш бе? Та Германия дори не е съществувала като държава до края на Наполеоновите войни около 17 и 18 век. След това, немците и австрийците започват да грабят чужди земи като невидяли, особено при управлението на Бисмарк, затова се случват след това ПСВ и ВСВ войни!

183

Анонимен

преди 11 месеца

Поляците казаха, че не искат да присъединяват части от Украйна към Полша, така, че от западна Украйна нищо няма да се откъсва, самите поляци не желаят това.

182

до 185

преди 11 месеца

Ами ние опитохме суверенитет - през Жанвиденовата зима. Нещо не помня да имаше референдум за Валутния борд, но също не виждам и някой да скача срещу него. Толкоз по въпроса за суверенитета. ;-)

181

До 184

преди 11 месеца

А защо да ни опитаме и малко суверенитет??Да не сме ничия колония? Толкова ли не искаш това??

180

Анонимен

преди 11 месеца

А 80 години как бяхме руска колония? Значи сега е време 80 години да опитаме нещо друго, после, след 80 г, пак ще дискутираме.

179

Ценков

преди 11 месеца

Тия понеже не успя досега с операцията си се опитва да настройва една срещу друга Пол ва и Украйна - евтин КГБ-ейски трик ! Явно никак не му е чужд принципа разделяй и вла дей ! Какво си се загрижил за Полша - разкарай си твоите агресори и бандити от Украйна ! Слава на Украйна !

178

Анонимен

преди 11 месеца

ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА .... ЕДИН КАН-ЕДИН НАРОД --БЪЛГАРИ Истината за България и Българите ...... Влезте в сайта на ЮТЮБ и напишете Фаргат Българина част 1, част 2, част 3 и изслушайте какво Казва Фаргат Нурутдинов за българските племена до Тихия океан от Дунав! Укривани истини за България!

177

До 180

преди 11 месеца

Направо да закриям България и да станем колония на САЩ а?? Пък после ще му мислим ;)

176

Анонимен

преди 11 месеца

Еми след 45+33 години разгул, крайно време е да затворим руските Росенец, Лукойл, Камчия и т.н. и крайно време е *** да отстъпи мястото на някой американски паметник. Пък след 80 години ще го мислим. ;-)

175

Зеленски губи

преди 11 месеца

Войната и се опитва да намеси Нато и други страни! Защото знае че иначе с Украъна е свършено!

174

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски ще свърши като всички досегашни диктатори - на бесилото

173

Анонимен

преди 11 месеца

Примитивна и евтина Зеленска пропаганда на която никой няма да се хване - Иска да въвлече и други страни във войната и да забравим за неговите действия Все едно катаджията му пише акт че е паркирал на забранено място и за да се спаси казва -Ама не съм само аз в нарушение , вижте и колко други има ''

172

Анонимен

преди 11 месеца

Тази Измислена държава наречена Русия 1) Българи я Създадоха 2) Българи я Култивиаха 2) Българи ще я Ликвидират КАЗАХ!!!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Бъдапеща в Българска. Ние наследниците на Императорския род ДУЛО ще ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски К Е Н Е Ф и Възстановим Българската държава.

171

Анонимен

преди 11 месеца

Путин ще свърши като всички досегашни диктатори - на бесилото

170

До 169

преди 11 месеца

Ако Русия ни еправляваше, нямаше да закриват рускитеРосенец, Камчия, Лукойл..Управлява ни САЩ очевидно!

169

Анонимен

преди 11 месеца

Примитивна и евтина путинска пропаганда на която никой няма да се хване - Иска да въвлече и други страни във войната и да забравим за неговите действия Все едно катаджията му пише акт че е паркирал на забранено място и за да се спаси казва -Ама не съм само аз в нарушение , вижте и колко други има ''

168

Анонимен

преди 11 месеца

Наглостта и безочливостта на Зеленски започва вече да става отвратителна. Тактиката в говоренето му да обвинява врага си в своите грехове, така характерна за ЦРУ и САЩ и така добре възприета от Киру Хревратаджиите е просто жалка.

167

Анонимен

преди 11 месеца

Наглостта и безочливостта на путин започва вече да става отвратителна. Тактиката в говоренето му да обвинява врага си в своите грехове, така характерна за КГБ, и така добре възприета от костя израждането, е просто жалка.

166

До долния

преди 11 месеца

Ем и те затова ги закриват Росенец, Камчия, Лукойл ..защото ни управлява САЩ а не Русия. Логично нали??