20

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 19 вяро е има безумно евтини чартъри. Свързано е с закупените прозорци излитане кацане. Примерно летиш в 6.00 Австрия Италия и се връщаш 23.00 обратно. ако не се ползват тези прозорци РВД и летищните такси стават... майка си и баща си

19

Анонимен

преди 10 месеца

Aз със спокоен за ЕС, ЕС не се разпада, ЕС е стабилка, няма да се разпадне, спокоен съм.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Има разлика и между влакове. Пътнишки влак в бг е много по-евтин от бърз но няма влакове или са пълни. Самолета не плаща и винетки и не плаща скъпи тунели в планините.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Бихте ли били по- конкретни, коя е тая компания, която продава билети Барселона - Лондон за 13 евро? Да си купя! То от София до плевен е по- скъпо!!! Лъж ци!

16

Старият машинист

преди 10 месеца

Преди 5 години пътувах с влак от ЦЕНТЪРА на Лондон до ЦЕНТЪРА на Париж. Пристигнахме за 2 часа и 20 минути. Влакът под Ламанша се движеше със 160 км/ч, а на открито с 300 км/ч. Цената беше 60 евро. Предимството на влака е, че можеш да усетиш и видиш местата, през които пътуваш.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А с кола Барса-Лондон е 3000 $.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно..за пари е цялата история, не за екология. Но да сравнят и времето за пътуване. Примерно Мюнхен-Берлин е 5ч с влак и 1ч самолет. Лондон-Барса, залагам на едни 6-7ч, независимо че говорим за скоростни влакове.

13

до 10 Има нещо вярно

преди 10 месеца

но както виждаш плана се мени в движение. Много зависи държави като РФ, Индия и особено Китай дали ще залитнат в тая посока или ще искат друга. С оглед на това, че изброените са икономически съюз предполагам имат други планове, то и затова им се случват разни неща. Изведнъж се пръкнаха про-американци в управлението на Украйна, Тайван и Пакистан. Случаеност?! Не мисла!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Затова искат да пробутат дигиталните валути, ако ще да си милионер, ти блокират парите и е можеш да си купиш билет за самолен, месо и т.н.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Съвсем в реда на нещата като всичко зелено, то е в пъти по-неизгодно, че и замърсява повече, като бонус.

10

Анонимен

преди 10 месеца

ПЛАНЪТ, който не е конспирация, не е тайна и е изключително лесно да се намери на официални сайтове на WEF и подобни, е да нямаме право изобщо да летим със самолет; както и един куп други драстични ограничения, които биха направили живота ни подобен на бедняк в средновековно село, но с по-малко свобода. Това трябва да стане - по план - до 2030 г. Четете, интересувайте се, информирайте се, съпротивлявайте се. AGENDA 2030. И вероятно гугъл няма да е оптималната търсачка за намиране на информация.

9

Барселона Лондон

преди 10 месеца

Барселона - Лондон е около 70-100 евро. 13 евро е цена от 2008-*** година...

8

Анонимен

преди 10 месеца

Тя Камала Харис го каза зелената тирания ще доведе до рязък спад на населението на земята и така ще има повече чисти въздух, вода и храна за глобалистите и техните децаи внуци.

7

ЗАТОПЛИСТ

преди 10 месеца

Начин на мислене, и с тока е така, понеже "зелените" ВЕИ-та са скъпи, слагат ТАКСА въглеродни емисии на тецовете, че да стане и техния ток скъп!Чудя се толкова ли не го виждат това гласоподавателите на запад (то ясно, че от нас нищо не зависи) !

6

Анонимен

преди 10 месеца

В същото време грантаджиите от грийнпис не са засадили едно дръвче, а зелените им енергии и производства вредят повече на климата от конвенционалните, че на всичкото отгоре зелените щуротии са минимум 10 пъти по-скъпи.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Пълни глупости. Такива билети от Барселона до Лондон със самолет за 13 евро няма. Освен ако не е цена от преди 10 години поне през зимата, когато няма никакво търсене. Да не забравяме, че не всички влакове са и електрически. Доста от тях са дизелови, а цените на билетите са неоправдано твърде завишени.

4

Анонимен

преди 10 месеца

а с каруци ще е още по- екологично!

3

Затоплисти

преди 10 месеца

Тия как не измислят нещо друго, различно от ДАНЪК, ТАКСА и т.н.?Що да не направят влаковете по-евтини, ами искат да оскъпяват изкуствено самолетните билети?ЗЕЛЕНИ..... Това им е начина на мислене! Да оскъпим всичко!

2

Анонимен

преди 10 месеца

БДЖ е евтинко. Да черпят опит тези некадърници

1

Анонимен

преди 10 месеца

Може! Ама не е!