6

Анонимен

преди 11 месеца

Много добре написана статия. В крайна сметка до като не се смени формулата парите вървят с ученика, нищо няма да се промени.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Матурата е страшно важно да е сложна! Трябва да има минимален праг, който да удостоверява елементарна грамотност. Средно ниво на знания и поне две високи. Способните деца трябва да могат да се откроят, но и е важно тези на средно и основно ниво да не са под минимума. За да няма пародокси като средна оценка 2?! И за бога, стига с тези баби Илиици, опълченци и тем подобни! Децата не могат да разкажат как са прекарали вчерепния ден, а ги караме да наизустяват клишета. Свободен разказ, есе.

4

Rеее

преди 11 месеца

Разбрах идеята на статията, но не разбрах СИмитли защо е писан с Е, без индикация, че е нарочно (кавички, главно Е или друго).

3

Анонимен

преди 11 месеца

Какво искате? Различни по сложност матури? Глупости са това! Тотални! НВО/ДЗИ следва да е единен за цялата страна и който колкото съумее - така ще го покрие. Без друго всички те - за 4, 7, 10 и 12 клас са уникално елементарни и никак не е задължително всеки да е отличник по тях. Без друго готовите отговори създават впечатления за знания, които учениците на практика нямат. Крайно време е непокрил 51% от материала по тях да се води "невзел" съответния изпит. И да няма готови отговори за посочване!

2

Муахаха

преди 11 месеца

това Не е Новина! Новината е, че Новият Зам-Министър на Икономиката от ПП е с Баща - Отново Генерал от ДС - чията Задача е Била да Подслушва Американското Посолство! Виждате ли, вече Закономерността - връзката между ДС и ПП, той и на Киро баща му е същият - просто от най- най- високо ниво и за това и документи - няма!

1

Анонимен

преди 11 месеца

"Севда от Симитли" да не е бат Боко на каишка в МОЛ? Филм ли е това?