23

Анонимен

преди 10 месеца

Цитат: Авансовият данък, който "Лукойл" е платил за 2022 г. в размер на 90 млн. лева, е повече от всички данъци, които руската компания е плащала у нас през последните 20 години, заяви от трибуната на Народното събрание вицепремиерът по икономическите политики и министър на транспорта Христо Алексиев по време на блиц контрола.

22

azz

преди 10 месеца

Абе тоя свинчо мирчо компетентен по всички въпроси бе...?

21

Случаен минувач

преди 10 месеца

Въпросът е горивата да са евтини. Ето, метанът преди 2 години беше стигнал 6 лв. за килограм, сега е под 2 лв., даже го видях за 1,80. Той е най-екологичното гориво. Уважавам колите на фабричен метан или с метанова инсталация. Въпросът е да си остане така, а не пак да скочи 3 пъти. Както и бензин 95 - повечето коли са с него.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Мирчев, прегладнял си нещо

19

GD

преди 10 месеца

Този човек Мирчев не вдъхва доверие.Има нещо смущаващо в начина по който говори и се държи.Не е убедителен. Не разбира това което говори.

18

Анонимен

преди 10 месеца

ПП и ДБ усилено работят за интересите на САЩ.

17

КИРО

преди 10 месеца

Това депутатче е изключително вредно и продажно. Говори само опорки от посолството. А Президента ни защитата българските интереси. В момента имаме най-евтините горива в Европа, от от ПОДМЯНАТА не са доволни. Искат увеличението им по американски сценарий.

16

Психолог

преди 10 месеца

Мирчев, момченце дървеняшко, поне прочети вица за бащата , какво отговорил на сина си когато той му признал , че си падал по мъже.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Предполагам, че все пак ще проверят дали Лукойл може да обработва петрола, който ще се внася по-нататък. Имаше мнения, че рафинерията може да работи само с руски петрол. За това не се споменава още нищо.

14

Ай , сик...,бе !

преди 10 месеца

Абе, нискочелия , със завишени образователни потребности, ти защо се изцепваш по държавни дела ? Та ти дори греблото не можеше да държиш когато заедно с Пинокио гребяхте къ Росенец ! Некадърнико жалък, я се скрий по-добре , че голем смех пада като те видят хората!

13

Факт

преди 10 месеца

Новото мнозинство и правителство са зглобка на чуждо посолство което работи срещу България вече 30 години и виждаме резултатите.

12

fad

преди 10 месеца

Много празен поглед , да не е дарил мозък за украйна

11

Ей

преди 10 месеца

Защото държавата ще плаща голямо обещетение и бензина ще скочи.

10

Анонимен

преди 10 месеца

За пет месеца служебното правителство събра 180 млн. данъци от Лукойл. По времето на Борисов за 15 години Лукойл не е платил лев данъци. Всеки да си прави изводите сам.

9

До 7

преди 10 месеца

Не е така. Имаше 1 виц на времето... Син решил да каже на баща си, че си падал по мъже. Когато споделил с него той го питал - Ти можеш ли да пееш като Елтън Джон? Сина казал -Не. А книги да пишеш като Оскар Уайлд? -И това не. Много пари ли имаш, че от скука се чудиш какво да правиш? Сина пак казал -Не. Бащата - Че какъв rей си тогава? Ти си чист _-neдepacт-_

8

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък съм притеснен, че вие се грижите за интересите на Дънди Метълс.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Този тюлен,който се търкаля в баластрата пред "Росенец",прави се на герой,днес предава държавата си на Америка,засмуква по 7-8 хиляди лева на месец,защото предадените българи,го пратиха в нс. Не закачай президента!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Човек само да се поинтересува от биографията на зеленочорапника и му става ясно,"Защо Радев е загрижен за интересите на "Лукойл" и путлериZма?"

5

Анонимен

преди 10 месеца

Лошо Мирчев, лошо! Къса памет или ни лъжеш нас! Нищо служебното правителство на Радев не е облагодетелствало Лукойл. ГЕРБ при техното крадливо управление даде Росенец на Лукойл. H E Щ A C T H И K!

4

Аса

преди 10 месеца

и тоя работи като хр иванов- работи себе си