73

Анонимен

преди 10 месеца

нали преди месец казахте че 52% от българите подкрепят кабинета

72

На САЩ

преди 10 месеца

Не им трябва да анексират България! С много пари и подкупи на политическия и елит, те работят само за САЩ и без това! А и пред света и народа се представят за демокрация поддържат илюзията за суверенна България, а не колония на САЩ!

71

Новите избори

преди 10 месеца

Ако отлажат влизането ни във войната, ще спасят много български граждани от смърт!

70

До Офффф

преди 10 месеца

ИТН са същите *** като ППДБ, Гроб, ДПС и БСП. С нищо не се различават от тях. Само с това че сега не еър ат кокала и плюят наред

69

Анонимен

преди 10 месеца

78% Не подкрепят Правителството, а 86% са недоволни от работата на Парламента >>> Нови Избори!!

68

България беше

преди 10 месеца

Просадена за нео колония на САЩ от собствените ни коремпирани продажни политици! Има договор мижду ППДБ и Посолството и ге даже не го крият!!

67

Оффф!

преди 10 месеца

До тия и как точно ИТН са предали избирателите си, ако може да обясниш? направиха коалиция с ГЕРБ ли? айде да не приравняваме Лъжепромяната с ИТН!

66

Хаха

преди 10 месеца

Одобрението за работата на парламента се движи на ниски нива, като през юли има леко покачване с 3 пункта до 14%. >>>> Само 14 % подкрепят НС!!

65

Ник

преди 10 месеца

Вече сме окупирана територия, цензората ни е пълна, новините фалшиви, хората настроени един срещи друг... само дето в уикипедия сме под името България

64

Анонимен

преди 10 месеца

До преди няколко дни кабинета беше подкрепян под 17% според Галъп. И как изведнъж стъкмистиката ги докара до 22%?

63

Dabe

преди 10 месеца

80% против правителството ,ама не искали избори .Така е като на *** му обясняват ,че не е добре да се дават 100мил. за избори ,а е по-добре къпути с 80% неодобрение да крадът по 100мил. на час.Докато измислят една поръчка и 500мил-5млрд ги няма ,ама това в ок.

62

До 64

преди 10 месеца

Чакай да позная- патрелния караб от САЩ закупен за 3 милиарда и ще получим скица на кораба??

61

Несвършващ преход

преди 10 месеца

Кой е в управлението: ГЕРБ - мафиотска структура, преобразувана от някогашните СИК и ВИС (началника е бивша деветдесетарска мутра). Окопана във всички ръководни длъжности на държавата. ДПС - етническо ОПГ, движещо "потоците на финансиране в държавата" както се изрази техния началник някога. ПП/ДБ - агенти на външно влияние (т.нар. евроатлантически партньори) с единствената задача да прокарва финансовите и геополитически интереси на своите опекуни. Българския народ не се представлява от никой.

60

Денков ни вкарва ТСВ

преди 10 месеца

в ТСВ. Вчера по решение на МС под шапката на Денков, е решено България да закупи патрулен кораб по последни стандарти на НАТО, ВЧЕРА. Поводът за ТСВ беше поредната атака срещу Крим мост, на 17 юли 2023 г. Искат да вкарат всички черноморски д-ви в пряк военен конфликт. Ще загиват народите на И. Е. А САЩ, Англия и Канада, Австралия ще се включат пряко 6 месеца приде края на ТСВ. Когато милиони българи, поляци, румънци, балтийци, украинци - загинат, за да приберат печалбата. Оставка!

59

Бгг

преди 10 месеца

Много бе, 22% да харесват голият oxлюв - академик ??? Тука има ала бала. Правителството на мутрите, ***, лъжците и еничерите. Това е краварско правителство не е българско.

58

52% Честно ли? :D

преди 10 месеца

Вижте си анкетата в сайта. 7000 човека сте "интервюирали", само 11% са оптимисти за това правителство.

57

днес

преди 10 месеца

ще работят , ще се види и чуе ! Новите дето изгониха гешев срам и отвориха заведение за милионери - 390 лв кюфте, 420 пържола по китайски

56

Щипка

преди 10 месеца

10% са на масата и градът от народа и 12% ЛГБТ.......&.... , *** бедни и богати либерали = 22%78% в калта на "свободията"

55

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера как има още хора да ги подкрепят,още повече че привържениците им се водят интелигенция!Само факта че хората стоящи зад пребиванате на младежите зад колоните на министерския съвет,отново са на ръководни постове във Мвр,зaсuра мощно цялата идея на протестите!Гавра тотална и пак има едни къде им викат браво!

54

да бе

преди 10 месеца

само 16 и спада подкрепата . нищо не направи . президента има 97 подкрепа