39

Анонимен

преди 11 месеца

тез за презерв ативи не са чували, смятай на ден какво изяжда тази държава.

38

Алексо

преди 11 месеца

Раждаемостта е много висока там заради природен инстинкт. Колкото повече даден вид е прияко застрашен за неговия живот или живее в среда пряко застрашаващо го, то размножаването и нагоните се увеличават в пъти. В Нигерия освен, че живеят в ужасни условия, много от хората се препитават като се занимават с диви животни, най-вече кобри и други отровни змии.

37

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 46 - Има демографска криза за градивни граждани. Нищоправещи безполезници има в изобилие, но освен проблеми, те друго не създават. Престъпник е не само този, който създава повече деца отколкото може да изхрани. Още по-голям престъпник е онзи, който го хрантути даром и чрез недомислени закони заставя и останалите градивни граждани да хранят нищоправеца. Който няма акъл и желание сам да регулира раждаемостта си, трябва да бъде оставен да се справя по силата на естествения подбор.

36

По същество

преди 11 месеца

... Свършено е със светът.

35

Упс

преди 11 месеца

След максимум 3 деца - химична кастрация за мъжа, същото и за жените. Особено ако не работят и не могат да изхранят дори себе си, а разчитат да вземат незаконно от други. Иначе няма спасение и ще се самоунищожим за ресурси и храна. Планетата не е безкроен източник за консумация.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Ще трябват повече деца защото светът се намира в демографска криза въпреки че общата бройка нараства. Броят на младите хора в развитите държави намалява като процент от населението. А държава без млади хора не може да съществува дълго. Или се разпада отвътре или я превземат отвън.

33

аз

преди 11 месеца

И ние сега ревем как тези дж.агали глад ували. Ами като имат по 18 деца? И упрекваме Илон Мъск и оня другия, дето ще се бият, че били супер милиардери и не помагали на тези тарамбуки. Ами всичките си пари да им дадат те ще ги изядат , после изс. ерат и пак ще са гладни.

32

Анонимен

преди 11 месеца

До Аноним 36 - Искат, но младите мъже бягат като дявол от тамян, щом усетят, че момичето иска брак и деца.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя няма кво да яде а има 3 жени и 18 деца, абсолютно безумие.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Винаги е така в бедните общества , раждат много с надеждата дори едно дете да успее в живота да издърпасемейството напред. В по богатите се ражда малко с идеята да дадеш възможно най-добрият старт детето/цата си. Проучете примерно пра-дядо/баба си колко сестри и братя са имали

29

Анонимен

преди 11 месеца

Африка това е континент на черните, янките им създадоха дори държава Либерия, за да върнат робите си в родината си и да се оправят, но само стотици хиляди роби се върнаха, милиони останаха там, щото требва да им натякват на белите колко са неоправдани, че не са им позволили да берат банани в Африка :)))

28

Аноним

преди 11 месеца

А в България защо не искат да раждат ? Ето вижда се, че парите не са основния проблем.

27

преди 11 месеца

Единственото което възпира успешно жените от висока раждаемост е като бъдат образовани и овластени, нищо друго. Тоест само необразовани и зависими жени раждат по много защото за нищо друго не стават, само за сeкс кукли. Но влизат в капана на ДНК молекулата която има за цел да създава копия и да ги изправя едни срещу други за да обяви победител и после пак и пак докато свят светува, без друга цел. Създаване и унищожаване клетките повтарят процес на регенерация и дегенерация за без много полза.

26

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 34Те от клона немаше да слезнат, ако не беха белите колонизатори, ама всички зареваха за тех :))) Сега говорят ще кажеш са живеели през 16 век в Англия, принцове, принцеси, Ана Болейн нег ърка....това е смешно просто :))) Посочете ми един не гър изобретател на нещо и ще млъкна :)))

25

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "Ако не беха белите, още щяха да си берат бананите :)))" --------- че кво му е на брането на банани? Лежиш си под дървото и чакаш нещо зряло да падне и помпаш някоя мамуууна.. на това му се вика живот, а не по цял ден на трастиката и така докато у..реш. Точно и заради този лесен живот не са и еволюирали като европееца, дето трябвало да мисли какво ще папа няколко сезона напред...

24

Анонимен

преди 11 месеца

Аз също искам помощи, бял съм, но съм заобиколен от тъмни, не може ли и аз на социалка, или не може, щото съм бял :)))

23

Реалист

преди 11 месеца

Tия заливат napaзити Европа, а Европата ги храни вместо да ги скопи.

22

европеец

преди 11 месеца

До Кой иска "Да го екстрадират в Русия" -------- да ги есктрадират, ама там никой няма да ги търпи да лежат по цял ден по улиците, да изнааасилват и да крадат безнаказано... а на овсичко отгоре и студено. Друго са си еврожееендарските ценности.

21

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "В края на сезона да им кажат,че сезона е биш слаб и да не им дадат нищо!" ---- нещо бъркаш ого-боонговците с българските мрънкачи, дето само на маса са силни. Огоо-бонгоо като остане излъган и няма да могат да намерят всички части от тялото на чорбаджията!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Е каква е драмата?? Ще се интегрират в Швеция, Германия, Франция... хахахахах