42

Анонимен

преди 9 месеца

Това са мощни наркотици . Няколко милиграма карфентанил събаря слон.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Фентанилът е голяма гадост, даже учудващо късно плъзна по улиците.

40

Шибанадържава

преди 9 месеца

Нари затова марихуаната в Бе Гето е забранена за да им върви синтетиката която е яко вредна от която дори се умира но важното е че някой хора печелят милиони!На гърба на човешките трагедии така ще е когато народа е *** и неще са проумее че варихуаната е легална в цял свят с изключение та руските Ке не фи като БГ!

39

ЗаддунаескятаГуберня

преди 9 месеца

48 Това е доказателство че наркотрафика се държи от ушевите хомосексуалисти на високи постове в държавата които отчитат процент на един руz ки агент от Дондуков!И на мър ш ите не им пука че младите хора се тровят умират от синтетичните им бок луци!!!Важното е да печелят добре!!!

38

Анонимен

преди 9 месеца

Ей така един комшия- пичагга де си замина от предозиране.... Ангелчо.... Ходи в Испания да се чисти, изчисти се и като се върна започна наново и си замина.Един таксиджия ми го обясня как става *предозирането* - те вика си знаят дозата, те не се самоубиват, просто на дилъра му е дошла по здрава херца и така става белята. Все едно да си поръчаш бензин А95 а те да ти сипят керосин или ракетно гориво-ИЗГАРЯШ!!!С херцата мозъка ти буквално заспива, така заспива,че забравя да каже на сърцето да бие

37

Как така

преди 9 месеца

Във всичко смислено и полезно можем да сме последни но по нови субстанции и прост0тии сме на 1во място винаги

36

Анонимен

преди 9 месеца

фентанолът е толкова мощен, че можеш да се надрусаш само докато го продаваш без ръкавици, горе долу по същия начин го смесват съвсем случайно с други дроги включително нелегални лекарства

35

Анонимен

преди 9 месеца

Няма лошо, честно казано.

34

Анонимен

преди 9 месеца

До скоро това само в русия го имаше, но ни го спуснаха и на нас, първо откъм Варна после и навътре.

33

Аре стига!

преди 9 месеца

Наркомани ми срязаха ауспусите на колата, че да гепят катализатора. Разбиха ми колата за да гепят акомулатора. Струваха ми над 1000 лева ремонти. И то за 10-на дена. Детето ми ги изградува тия пари. Полицията ги разпозна, залови и ..... до там. Ама те били "зависими"! Аре стига! Да умират! Малко е десет! По 50 дневно трябва да умират и за година ще се прочистим.

32

Пич

преди 9 месеца

Фентанилът е много популярен в САЩ, там са пропищели от него от много години. При него дори малка грешка в дозировката е фатална. Смъртността е много висока. За щастие има много бърз и лесен антодот - налоксон. Просто трябва да се приложи бързо.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Нека се поизчисти малко от клошарите това са безмислени хора които трупат отпадъци крещят уринират и правят престъпления.Защо е необходимо да ги има.Преди няколко месеца един мъж от София който има къща във Варна каза че докато бил там бил нападнат от стадо наркомани заради 10 лв го наръгали.Едвам се отървал.Така че това е добра новина.

30

до 35

преди 9 месеца

Не всичко. Прочети за крокодил - сделано е в братската ти русия.

29

Да пробваме

преди 9 месеца

Само не разбрах от къде да си купя

28

Смърт на Олигархията

преди 9 месеца

До СандоЯвно, тези клиенти са неплатежоспособни и повече не са им нужни;)))

27

Политкоректен

преди 9 месеца

Какво е това "зависими"? За наркомани ли става дума? Тия, които ни струват колосални пари за лечение, превенция, ама комуни, ама програми, ама психолози, ама социални и т.н. За кражбите, вандализмите и убийствата които вършат дори не отварям дума. Вие сериозно ли се загрижихте, че умират? Честно, ако знам как ще преведа някаква малка сума на този, които пуска този наркотик. Този който пуска този наркотик е благодетел!

26

Анонимен

преди 9 месеца

""Дойче Веле" през 2020 г предупреди" - Щом дойче веле предупреди ...

25

Анонимен

преди 9 месеца

Фентанилът е на мода в братска Америка. Всичко хубаво от задокеанската чуума на злото идва! Ценности!!!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Вицепрезидентката на САЩ Камала Харис преди броени дни е казала, че населението на земята трябва да намалее, за да стане природата по-чиста.

23

Таня

преди 9 месеца

Фентанил същото ли е като руския "крокодил"?