83

Анонимен

преди 10 месеца

Е щом при социализма си добивал сам златото си, що не живееше като бял човек, а трябваше да ходиш да слугуваш на Кадафи или в Коми за една смотана лада?

82

Анонимен

преди 10 месеца

Преди да оправят света, да оправят държавите си. Едва ли има много хора , които беха се преселили в Бразилия, Рюа, Индия или Русия

81

Този чичко

преди 10 месеца

Ни има за светлосини врабчета на тънмосини ромбове! За никакъв "справедлив" световен ред не става дума, за "стани ти да седна аз"...Просто на другаря Путин много му се иска да е значим и той да управлява света, но няма абсолютно никакъв капацитет за това!

80

Анонимен

преди 10 месеца

Знаем какъв ред има в самата РЮА. Там всяка година загиват около 2000 полицаи при население от 60 милиона. В САЩ загиват 50 -60 полицаи годишно при 340 милиона население. Африкански и азиатски световен ред не може и няма да има!

79

Дърдорков

преди 10 месеца

Бразилия и ЮАР са страните където намират убежище всички мафиоти станали изгои в собствените си страни, а друзята чакат тези страни да им наложат нов световен ред. Ура друзя!

78

микс

преди 10 месеца

най-бедните и необразованите искат си маркс и енгелс и революция и нов ред , а тично тези са причината за 90% от мигранти болести диктатура и унищожаване на природата с робски труд

77

Анонимен

преди 10 месеца

Защо русофилите се радват, Китай ще ги завземе, докато очакват нападение от Запад. Ама всеки сам си преценя.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Аха точно пък жадните за власт и земя от БРИКС ще ни показват нов световен ред, хайде няма нужда !

75

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

ИБРИК е турска вещ за хигиена,нищо съществено в глобален аспект.

74

относно златото

преди 10 месеца

Как така по време на социализма имахме технологии да добиваме собственото си злато, а сега нямаме.(това ми напомня как САЩ преди 50 години "имаха" технологии да кацнат на луната а сега нямат) И дори да нямаме технологии тези с технологиите нямат находища. Елементарната логика е да получаваме половината от печалбата а не мизерии около процент. Крадат ни защото сме колония с продажни инсталирани правителства

73

Анонимен

преди 10 месеца

До 105 - Прав си за антибългарите, но аз не съм от тях! Точно за вуснаци и украинци обеснявам, че 300-400 години ПРЕДИ техните "велики" РУС - по ония земи в имало българска държава! Държава, не сбирток! Т.е. че те са останали от наште предци! Ама ти това го знаеш, нали? ))))

72

Анонимен

преди 10 месеца

днес-а, не бях влизал с години в тоя вашия пропаднал сайт, и гледам, че един гей тука денонощно иска да го поеме от русофили. това ли им е новата мантра на пребоядисаните хомосексуални тр0л0ве???????????

71

Голям смях

преди 10 месеца

Ха-ха-ха-ха във въпросните страни справедливостта е цъфнала и завързала, та ще я налагат и на света.

70

Анонимен

преди 10 месеца

До redordead 0 Не ползвам, защото рашките НЕ изнасят такива неща в БГ, която сега те, за съжаление, считат за НЕдругарска страна! Има забрана за всичко да се изнася или препродава и въобще само да се доставя от Русия към такива страни! А има какво да се достави оттам по онлайн търговия... В сферата на здравеопазването, например, те са на 2-3 нива по-нагоре от Швейцарците, чиято фармацевтика сега сме принудени да купуваме! Не всичко е Айфони! А и в тази сфера са ОК - доказаха го в Донбас, знаеш

69

Анонимен

преди 10 месеца

Cccр е едно НИЩО. България е има от 1300г ,а русофилите говорят за България все едно я има от 1944г. Когато беше окупирана. Време е да хвърлим по затворите всички тронове и анти Българи. Време вече е дошло.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя ги замайва, със синя панделка е.

67

Кислолов

преди 10 месеца

Мда, единствените страни с потенциал за някакво влияние в световен мащаб са Китай и Индия, но пък самите те са отявлени противници, а се вслушват чинно в това което им прошепва САЩ. Останалите страни в БРИКС са независими защото от тях нищо не зависи, но като цяло тази организация събужда у ватняците влажни мечти и надежди roвежди, които са неоснователни , но гладна кокошка просо сънува. Дерзайте друзя.

66

до 99

преди 10 месеца

в състои няма "й", след най винаги има тире, купи си бОквар

65

Анонимен

преди 10 месеца

До 96 - Истината е тази, че по времето на СССР и НРБ - имахме всякаква военна техника срещу чушки, домати и ябълки, а сега срещу едни 2 милиарда долара - немаме нищо! Аз така ги разбирам кражбите

64

Анонимен

преди 10 месеца

До 96 Анонимен До до 93 То защото Русия не се състой от 22 републики . . . .НАУЧЕТЕ БЪЛГАРСКИ НАЙ СЕТНЕ, НЕГРАМОТНИЦИ!