23

Анонимен

преди 10 месеца

А можеше да субсидираме Русия забрави да спомене господина, в момента те субсидират Възраждане и куп журналисти!

22

Валя

преди 10 месеца

Стига с тия фондове, мутрите изкупиха лимузините, не останаха Майбаси по салоните

21

Fena

преди 10 месеца

ЕС е друга форма на СИВ, че дори по-лоша. Защо ще ти налагат за какво ще използваш парите по ПВУ, след като после пак ще ги връщаш, или де-факто това вид заем? Представяте ли си дер *** да каже на Стов Джобс, че ще му даде заем, ако почне да прави чушкопеци, а не телефони. Каква пазарна икономика, какви 5 лева? Да похарчиш 300 млрд за енергетика и после да резюмираш скромно: "Ами ще се къпем само в събота..."

20

Анонимен

преди 10 месеца

България субсидира Германия, Франция, Гърция, Испания, Великобритания, САЩ и т.н. чрез работната ръка. Там отиват подготвени и здрави хора преимуществено. Ако тези хора е трябвало да бъдат учени. обучени и обгрижвани в тези страни, щяха да изхарчат милиарди и милиарди евро и долари.

19

НЯМА ЛОШО

преди 10 месеца

ДА НИ Е ЛОШО

18

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте шанс на умните. Стига сте крали за себе си. Обявете конкурс за иновация първо място печалба 12 милиона второ 6 трето утешителна награда 100к за всички участници. Малко мозък вкарвайте. Стига сте спонсорирали стари кадри на ДС. Те нямат мисъл иновативна - виждате сами какво става. Няма ли един умен човек в тоз тъпия парламент?!?!?! Един!!! Всеки за пари гладен и накрая през куп за грош. Не разбирате ли, че за да имате и народа трябва да има! Не става сам с яхта и палат на брега на морето.!!

17

ъъъ

преди 10 месеца

Пък отделен въпрос, че субсидирането отива в ръчичките на точно определените хора - опосредстван грабеж.

16

Долу ЕС

преди 10 месеца

това е така от 2007 г..... докато българите се усетят, ще изчезнем, но така и е редно проззз народ само в калта заслужава

15

До 102

преди 10 месеца

А не ти ли хрумва случайно, че зависи какви изисквания са заложени в програмите и доколко тези изисквания са реални за нас и възможни? Щото и аз финансирам една програма в областта на физиката и давам едни солидни бюджети, ама за да ги вземеш трябва да ползваш левитация и антигравитация...

14

БЪЛГАРИЯ ФАЛИРА 1989

преди 10 месеца

КОЙ СУБСИДИРАТЕ, БЕ БУДАЛИ? 34 ГОДИНИ ЖИВЕЕТЕ НА КРЕДИТ ОТ ЕС.

13

Анонимен

преди 10 месеца

В еврозоната ще субсидираме бедните Испания и Италия.

12

Гане

преди 10 месеца

Иначе много забогатяхме като идваха по 4 милиарда на година, аз 1 стотинка не съм видял

11

СЕФТЕ

преди 10 месеца

СЛЕД ВСЯКА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. В ОЧАКВАНЕ СМЕ

10

Анонимен

преди 10 месеца

Сами си избрахме тази съдба на вечната черна овца. Пророческа песен.

9

102

преди 10 месеца

На нас пак някой ни е виновен. Има условие да се направят проекти за усвояване, но никой не прави проекти. Само се гледа какво може да се излъже и да се открадне. Усвоени под 2% е смешно. После се бием в гърдите колко сме велики и всички други са глупави.

8

Реалист

преди 10 месеца

само дето не разбрахме как така се получава. И какво е това ПВУ. Изобщо липсват детайли, а точно там е скрита истината. Целта на подобни статии е настровйване срещу ЕС чрез фалшивки.

7

Анонимен

преди 10 месеца

А Германия и Франция дават милиардите на Украйна.

6

ВАЖНОТО Е ДА СМЕ

преди 10 месеца

ПРИ БОГАТИТЕ. ИЛИ КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА КЪДЕТО СИТЕ ТУРЦИ ТАМ И ГОЛ ХАСАН

5

БОЛЕН

преди 10 месеца

ЗДРАВ НОСИ. СЕФТЕ

4

И не е само

преди 10 месеца

"в момента", но и в предходни моменти е било така. Това е нещо, което се споменава от години, но ни се мажат очите прайдове и розови очила. А реално работата вече е както в оня виц "Финансово-сексуална криза" - отваряш портфейла и вътре **р!