117

Къв икономист

преди 10 месеца

Кви 5 лева бе ! Само мнението на българските копейки има значение за мене ! Искаме си насрания лев !

116

анонимен

преди 10 месеца

Икономически експерти от БНБ с половин уста казват, че за нас сега не е добре да влезем в еврозоната, тоя се пъне да ни убеди, че черното е бяло.

115

Безимен.

преди 10 месеца

ай сега и тоз !

114

Анонимен

преди 10 месеца

Да се вържат към юана и без това Китай е най-мощната икономика в света.

113

Анонимен

преди 10 месеца

За зло или за добро,ние можем да се откажем борда с който сме фиксирали лева към еврото,или практически въвели еврото с местно законодателство,случаят с реалното приемане на еврото не е такъв и един път приели го няма откачане!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Професоре,при валутен борд,няма и един смислен довод за прием на еврото,освен твоето лобиране за банките,на всичкото отгоре тоя папардак се опитва и да разсъждава на тема AI или неща от които няма хал хабер!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Само като му видиш фамилията на този и не ти лъха никакво доверие.

110

Анонимен

преди 10 месеца

Този големи смешки разказва.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Набеден професоре,Дания е член на ЕС и 1975,Швеция от 1995 а еврото е въведено в ЕС през 2002 година,питам те,защо тия двете "бедни"държави не са го въвели все още щом е толкова изгодно?

108

Анонимен

преди 10 месеца

Колко много пари за дали за Пи Ар, не ги ли е срам. За щастие българите сме интелигентни и се съмняваме във всичко... Този не е икономист, защото всяка валута се обезценява и това е нормален и естествен процес в икономиката. Трябва да опазим Лева, не е подходящо да приемаме Евро при положение, че Европа ще плаща цената за Украйна...

107

Анонимен

преди 10 месеца

Спомням си 1996та... Родителите ми искаха да ми подарят телевизор. Отидохме в магазина с левове, там ни казаха "Не може, днес продаваме в долари.". Обърнахме ги до края на деня, на другия ден отидохме за същият телевизор, но ни казаха "Аааа, не - днес продаваме в левове." ... Стана скандалче, звъняха на шефовете на магазина даже и те казаха - щом сте казали, че искате долари, дайте го на хората. Излязоха хора. Но мисълта беше за валутата - не е важно каква е, така или иначе, всичко се плаща.

106

Ха-ха

преди 10 месеца

Еврото не се обезценявало??? Само миналата година 26%(официално) , както и долара също.Ако беше казал "обезценява се по-малко от повечето валути" - става.

105

Анонимен

преди 10 месеца

От къде го намериха този ***... Производителността на труда ще достигне до такива нива, че няма да има нужда да работим, а ще получаваме базов доход, което е мечтата на много хора. Той разбира се, ще бъде по-скромен, но ще можете да посрещнете основните си потребности

104

Анонимен

преди 10 месеца

Абе професоре,след като сме във валутен борд и левът е фиксиран спрямо еврото,няма една смислена причина ние да приемаме еврото?Можем само да спечелим ако нещата недай си боже се сговнясват в еврозоната и ние като не приели еврото можем на мига да абдикираме!

103

Анонимен

преди 10 месеца

къде ги намират тези папагали ??? Ако дойде еврото бяхме дотам.

102

Зоро

преди 10 месеца

Ха,Дания Швеция,Чехия,Полша и Унгария не са в еврозоната,но това не ги прави по-малко европейци от другите държави в ЕС,нито националните икономики страдат от това.Но с въвеждането на еврото в България ще се наложи освен поскъпване на всичко ,да плащаме и огромните дългове на Гърция,Италия,Испания,Франция,Португалия ,демек да сме солидарни с длъжниците и да потъваме заедно.Благодаря но няма нужда.

101

ЕВРОТО НЕ Е....

преди 10 месеца

...фиксирано към лева ----А ТОЧНО ОБРАТНОТО/ ...лева е фиксиран към еврото.../...хахахахаааа....защото нищо не струва!!!

100

СМЕХ....

преди 10 месеца

....Ами работете тогава за"левове" като "РОБИ на труда"---А ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ ЩЕ СПЕСТЯВАТ В ЕВРО И ДОЛАРИ В БАНКИТЕ И ШЕ СИ ДЖИТКАТ ПО ЧУЖБИНА хахахааа...!

99

До професоре

преди 10 месеца

Еврото е фиксирано към лева!

98

В ЕС ....

преди 10 месеца

..."националната валута" ----е ЕВРОТО!