136

Анонимен

преди 10 месеца

До 216 Добре ,а не те ли интересува,че тия дето най-много се пишеха демократи ,какво правеха като бяха на власт.Не те ли интересува,че тоя дето щяха да свалят Боко сега му се подмазват.

135

Анонимен

преди 10 месеца

До 210 -- Не ни интересува какво говори сега, след дъжд качулка, а какво е правил когато е бил във властта. Това са две различни неща.

134

Анонимен

преди 10 месеца

Каракачанов е в списъка на предателите, за каква македония, какви българи в украйна бълнува -- ако крадеш от държавните пари -- разстрел. Просто и ясно.

133

Анонимен

преди 10 месеца

Слава Сланина!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Държавата плаща на депутатите доста големи заплати в замяна на това те крадат от бюджета в полза на чужда държава. Ако няма съдебна система да въдвори ред ще се стигне до използване на частни екзекутори за спиране на кражбите.

131

3АЕС

преди 10 месеца

ВМРО винаги е подкрепяло Украйна,за разлика от мойта гагаузка Вн и нейното слънце.Сега пак е прав.Това,че подкрепиха най-добрата порнактрес Бочка им изяде тиквите .Украйна да шантажира по-умело..Може.

130

Анонимен

преди 10 месеца

Свалянето на правителството на предателите няма алтернатива, след свалянето им веднага повдигане на обвинения за източване на държавния бюджет в полза на чужда държава.Всички депутати гласували за -- в затвора. На практика те са крадци.

129

Анонимен

преди 10 месеца

До 208 Ама си е истина това,което казва.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Значи ще даваме стара техника на Украйна а Американците ще ни дадат нова така ли? Те имат интерес да дават на Украйна нова техника защото те се бият и поддържат американската война. САЩ нямат интерес да дават на нас нова техника която не се ползва, като могат да я дадат на Украйна където има интерес от цялата работа. Тук става въпрос за подаряване и въвличане на България официално по-надълбоко и по-надълбоко в кашите. Много се надявам обаче, че един ден САМО тези които са я дробили ще я сърбат

127

Анонимен

преди 10 месеца

Защо сега се сети каракачанов за тези прости истини, а когато беше във властта с герб ходи във вашингтон да подписва компрадорски сделки -- той самият е предател и е за затвора.

126

Анонимен

преди 10 месеца

До 206 Е добре бе да даваме на тая западна модерна държава,а който не иска е *** .Кога станахте калайджии кога ви почерне задддника бе.

125

Комуняга

преди 10 месеца

Айде, още един "скрит" комунист изскочи на сцената.

124

Германец

преди 10 месеца

Айде и мистър Билла го активизираха от пасольството...

123

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пих една руска водка за победата на Русия над укро-фашизма................и на къщата съм сложил двете знамена...........на България и Русия..........Бог да пази българи и руснаци!!!

122

До срам

преди 10 месеца

Ако имаше лустрация две-трети от хората, на които симпатизираш от ПП, ДБ,ГЕРБ и разпадналото се СДС нямаше да са на власт. Колкото и да ти е противно в БСП има най-малко кадри за лустрация. Но в живота предателите без принципи са така. Гледат силните на деня, а стадото винаги следва тях. Тези, които величаеш, преди това са били или те или майките им верни на друга партия. И вервай ми, че ще си дадат г....за, ако в един момент геополитиката се промени.

121

Украйна

преди 10 месеца

ще бъде разделена на няколко части............източната част отива към Русия, западната-към Полша..........вероятно и комшиите-мамалигари от Румъния ще отхапят от територията на укрите.............това вече сериозно се обсъжда в САЩ...............накрая Русия и САЩ ще се разберат, а зеления наркоман ще бъде обесен на Майдана.........от самите украинци!!

120

Анонимен

преди 10 месеца

Слава Тортелини! Зиг Хайл Шкембелини!

119

Анонимен

преди 10 месеца

Четвърти реактор.Ония завзеха ЗАЕС,има още три д една успешно доказана.Украино...Шантажирай успешно.Расийката я знаем,но западните кьо.пци.Искай,не хленчи,мило.

118

:)

преди 10 месеца

Излази и Шкембе войвода да дава акъл.

117

Патриот ама путински

преди 10 месеца

Тихооо ! Проявете разбиране към постоянното им дуднене ,те са във командировка....... !Истинския путиски патриот се чувства добре само когато е на ,червения площад,, !