85

Анонимен

преди 1 година

Аз си искам лева. От къде на къде някой ще решава вместо мен. Това управленска наглост.

84

80-ти, мърша такава

преди 1 година

това кой (коя, защото е институция), каква връзка с истинността на твърдението ми?! Обективно наблюдавания "феномен" на обедняване не може да се отрече. Въвеждат ми нови понятия за бедност, а ти се хващаш за КЕВР, разбираш ли определят и регулират цените. Кога за последно ти поевтиня тока, като си толкова отворен? Всъщност, кое ти поевтиня и кога? Елементарни хора сте вие, дето крякате "демокрация" и "евро", а сте слепи за очевидни неща. "Копейка" викай на баща си, той вероятно ги е ползвал.

83

Анонимен

преди 1 година

A Швайцария защо не приема еврото? Понеже цялото злато на Еврозоната и Света се варди в подземията на планините на Алпите от Швайцарски Банки! Защо Ватикана създаде в 6 век след Христа - Корана - за да покори и разгони от Балканите истинските Християни - Богомилите - Българите!

82

До 12

преди 1 година

поредния копейкин! добре и на тебе ще задам ЕЛЕЛЕНТАРЕН, като тебе, въпрос! Та спрямо какво е поевтиняло 10 пъти еврото? спрямо марсианските динари ли! спрямо вашата любима руска рубла ли? спрямо лева ли? спрямо монголските тугрици ли? Та, спрямо какво?

81

Анонимен

преди 1 година

Член на ротшилд беше казал *България трябва да изчезне до 2030та най-късно до 2032ра* Като гледам как си съсипа ха армията, енергетиката, изнесоха ни златото, а сега и еврото ми вкарват се убеждавам, че тоя си е говорил съвсем сериозно. Бог да пази България!!! Амин

80

Анонимен

преди 1 година

Когато настигнем западна Европа по стандарт на живот идоходи ще сме готови за еврото.

79

Анонимен

преди 1 година

До 83 И какво искаш да кажеш с тези примери. Приели, не приели. Въпрос на политика. За нас ще е добре, но това е специфичен въпрос, който се решава от експерти.

78

Анонимен

преди 1 година

Държави от нашата черга като Румъния, Унгария и Полша нещат да чуя за еврото.

77

12

преди 1 година

Еврото е най слабата валута. Поевтиняло е с над 10 пъти от своето създаване. Много от страните в Еврозоната са с милиярди дългове, въведем ли еврото ставаме солидарни платци с тях. Ще ни струва много кинти самото въвеждане на еврото. Отново ще поскъпнат стоките както стана в Хърватия, Гърция и други страни. На този етап не ни трябва.

76

Анонимен

преди 1 година

Англия, Швеция, Дания и още не приеха еврото - горките гладни и жадни русофил нали - колко гладно ли живеят тия страни?!?

75

Анонимен

преди 1 година

А разплащането само в левове няма да обърка никого.

74

Анонимен

преди 1 година

Няма бедна държава, която да е въвела еврото. Стига сте дрънкали глупости и плашили хората. Ако до края на годината не премахнем безумните опашки по вътрешните ни граници и до 2025 г. не сме въвели еврото, за какво въобще ни е този ЕС. Бйългаринът винаги е мрънкал, но сега наистина имаме шанс да заживеем като бели хора.

73

До до 67-ми Приятел

преди 1 година

Ама моне! ама ти можеш ли да четеш с разбиране!? копейкин! Аз та попитах един елементарен въпрос за това кой в България определя цената на тока за населението! ти ми говориш за проценти и ЕРП-та и прочие неща без да знаеш ЕЛЕМНТАРНИ като тебе неща за тока! ай да ви се невидяло и на копейкините! продажници!!! Зем отговори на въпроса! да та видя колко НЕ знаеш!!!

72

Еее

преди 1 година

Кой ви казва че от еврозоната не се излиза Преди десетина години чакаха Гърците да излязат Варуфакис яко ги излъга тогава Само за три месеца им дойде акъла в главата и осъзнаха че искат ЕВРОТО

71

Eврото е супер

преди 1 година

Напротив много е яко че ще можем да пращаме и получаваме парите си в евро като в цивилизованите държави

70

Анонимен

преди 1 година

абе не разбрахте ли че никой не ви брои за хора - че сте бели индианци - и ще си правят с вас каквото си поискат ако не ви дойде акъла

69

Анонимен

преди 1 година

Само и единствено Копейчовците ще се объркат, защото са неграмотн и не могат да умножават или делят на 2 на ум. Ще трябва да ходят до магазина с калкулатор ахахаха

68

Анонимен

преди 1 година

При преминаване от лев към еврото ще ни изчислят като интеграл xdx = 1/2x....

67

До 68

преди 1 година

Референдумът не е отпаднал. Просто НС реши да не го допусне, което пък е противоконстционно особено, когато това действие е един вид да пуснеш водата на демокрацията в тоалетната. Ше видим какво ще каже КС по въпроса

66

Анонимен

преди 1 година

Ако влезем в еврото практически няма да имаме право на глас при взимането на решения, примерно ще имаме 0,10% вотови права при взимането на решения, това практически е нищо.