250

БлагодарностИза Б-я?

преди 10 месеца

А чухме ли Зеленски да Благодари на България?Целия Европейски съюз ПРАВИ напъни да достави Боеприпаси за 1 Милиард Евро А БЕДНА България от НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА е Продала САМА ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ БОЕПРИПАСИ ЗА 3 Милиарда Евро! И НЯКОЙ ДА НИ БЛАГОДАРИ? Защо ли пък да ни Благодари Като ИМАМЕ ПОЛИТИЦИ КОИТО ОХУЛИХА БЪЛГАРИЯ ЧЕ НЕ ДАВАЛА ПОМОЩИ НА УКРАЙНА!Какви ПОМОЩИ ПИТАМ!Какво последните 30 години СТЕ ЗАКУПИЛИ ЗА АРМИЯТА ЧЕ ДА ГО ДАДЕМ? 90% от Бюджета на Армията е ЗАПЛАТИ!

249

Анонимен

преди 10 месеца

Кой изигра Зеленски или той сам изигра себе си?

248

Анонимен

преди 10 месеца

Като третират Украйна като депо за американски оръжия, САЩ се присъединиха към украинските фашисти в саботажа на Минските споразумения от 2015 г., които можеха да сложат край на гражданската война.

247

до 277

преди 10 месеца

Последвалият процес за импийчмънт и двупартийната политика на САЩ оттогава показаха ясно, че Вашингтон не е имал никакъв интерес да пази гърба на Зеленски, както и всякакъв интерес от подхранването на войната в Донбас, която той беше избран да прекрати. Използвайки Украйна, за да обезкърви Русия, САЩ показаха презрението си към всичко в Украйна, което твърдят, че защитават, а именно нейната демокрация и сигурност. Като третират Украйна като депо за американски оръжия, САЩ се присъединиха към у ф

246

до 277

преди 10 месеца

Професор Коен, един от водещите изследователи на Русия в Съединените щати каза:Зеленски се кандидатира като мирен кандидат. Той спечели огромен мандат за сключване на мир. Така че това означава, че трябва да преговаря с Владимир Путин. Но имаше голяма пречка. Украинските фашисти казаха, че ще премахнат и убият Зеленски, ако той продължи по тази линия на преговори с Путин.Животът му е буквално застрашен от kвазифашистко движение в Украйна

245

Инж+

преди 10 месеца

Украинците се бият за оцеляването на нацията и държавата си, а ние им даваме акъл, хокаме ги и им говорим за преговори и мир!?!?!?!?

244

Анонимен

преди 10 месеца

Хам.ериканците направиха 15-20милионера в украйна и затриха цялата държава. И ние на там вървим.

243

Анонимен

преди 10 месеца

Много добре се получи във Вилнюс със Зеленски. Всички го уважават, само той не разбра че го използват, него и целия украински народ.

242

Анонимен

преди 10 месеца

Дата за влизане на Украйна в НАТО не е давана никога. През 2008 година също не беше дадена дата. Никой никога не е споменавал дори за евентуална дата. Сега ли се сети Зеленски да пита за дата? На 12 февруари 2008 г. тогавашният руски президент Владимир Путин казва, че Русия ще насочи ракетите си към Украйна, ако нейната съседка се присъедини към НАТО и приеме разполагането на американския противоракетен щит.Зеленски нали уж казваше АЗ СЪМ МИРОЛЮБИВ ПРЕЗИДЕНТ?

241

Анонимен

преди 10 месеца

Божкееее, жива да не бях! Ами добре е Алиекспрес да си продава Зе'лю доставките!!!

240

Анонимен

преди 10 месеца

Бившият съветник на Зеленски Алексей Арестович, който напусна в знак на протест публично заяви, че Западът измами Русия. Обещаха да не тласкат НАТО на изток и го направиха. Те превърнаха Украйна в огромна антируска държава. Ако бях на мястото на Русия, щях да направя абсолютно същото. Народът на Украйна трябва да свали Зеленски, за да спаси страната си.

239

Заглавията утре

преди 10 месеца

Открили паспорта на Путин във вилата на Бен Уолъс! Заедно със следи от експлозива на Северен Поток 1 и 2 ;))

238

Британското

преди 10 месеца

Правителство е инфилтрирано от русофили и лични приятели на Путин!

237

Анонимен

преди 10 месеца

Путин е главорeз, а Зеленски е корумпиран автократ. Тяхната битка не засяга жизненоважен национален интерес на САЩ. Намесата на Байдън вреди на Америка и влошава тежкото положение на украинския народ, който се превърна в пионки в битка на черноморските олигарси. Америка трябва да настоява за диалог, преговори и деескалация.

236

Анонимен

преди 10 месеца

CBS призна, че огромни количества американска щедрост са били откраднати, признавайки, че "голяма част от милиардите долари военна помощ, която САЩ изпращат на Украйна, не стига до фронтовата линия". CBS също така цитира оперативен агент на място, който разкрива реалността на щедростта на Америка: като 30 процента от нея достига крайната си дестинация.

235

евроатл. тролове

преди 10 месеца

Няма ли тук някой мъдър писател да напипше, че англичаните са комунисти русофилии, които получават копейки от Путин.

234

Анонимен

преди 10 месеца

Защо пишете глупости? Нито се бият за оцеляване, нито са благодарни! По-скоро са нахални и нагли, изживяващи се като висша раса и ако *** със зелената фанелка не беше от еврейски произход и не защитаваше на фамилията Байдан интересите може и нищо да не получеше. Но пък от друга страна и никой нямаше да ги напада, руснаците си ги дундуркаха. Да би мирно седело, не би чудо видело!

233

хей, 261

преди 10 месеца

Най-много се краде по време на война.За това крадците в България от новата коалиция мечтаят за война.

232

Жената на Зелето

преди 10 месеца

Имаше вила в Ялта на Крим! Но руснаците я продадоха да набират средства за СМОто ха ха ха!

231

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски купи дизелово гориво от руснаците с отстъпка. <> А кой плаща за газ и петрол? Ние, цитира Херш осведомен американски офицер от разузнаването.Анализаторите на ЦРУ изчисляват, че миналата година са били присвоени поне 400 милиона долара.Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс информира украинския президент за корупцията в Киев през януари, като му връчи списък от 35 служители и генерали. Седмица и половина по-късно Зеленски уволни дузина от най-хвалките от тях, които не се поколебаха да обикалят с новите си мерцедеси, заключава Хърш.