75

Анонимен

преди 1 година

До 76;Добре и ,к'во с прашки ли ще стане тая работа.Ме разбра ли ,че тук не Украйна и уркопитешките ти глупости не минават.Ако още не си разбрал има и друг начин да го разбереш.

74

Анонимен

преди 1 година

На мен не ми пука и нека знаят хората в държавен резерв Ловеч що за хора има и какво става да нека знаят и няма да ми затворят устата защото аз съм прав

73

Помня

преди 1 година

А изобщо не снабди нападнатият ирак от американската агресия

72

Анонимен

преди 1 година

Това което се случи във Вилнюс беше план за унищожаване на Русия.

71

Анонимен

преди 1 година

До 73:Нашите кое,ти какъв се явяваш в България бе уркопитек.Я се разкарай да не те подкарат нашите си българофили ,че ще плачкаш много повече.

70

Анонимен

преди 1 година

На срещата на НАТО във Вилнюс представиха новия танк на бъдещето, разработван от две от най-развитите в областа на технологиите и въоръжението европейски страни - Германия и Франция. Двете най-развити в областа на технологиите и въоръжението европейски страни разработват този танк от 2012г. Кога трябва да влезе в експлоатация най-новия модерен танк на бъдещето разработван от две от най-развитите в областа на технологиите и въоръжението европейски страни - в 2040г! Танкът на бъдещето! А дотогава - чаланджари и леопарди които горят като факли.

69

Анонимен

преди 1 година

Това не може да е вярно ,защото според руснаците и нашите русофили,а те са най-добре осведомени,Колективният Запад отдавна се готви за пълномащабна война с Русия за да й завладее ресурсите.Е,как ще я завладее като немат пушкала?

68

Анонимен

преди 1 година

До ЩЕ СЕ НАУЧИМ !Повтаряш като папагал безумията на Порошенко и Зеленски."Ако имахме атомни бомби щяхме да ударим и да ни уважават" Международната политика не е селски бой пред кръчмата.Порошенко и Зеленски са колхозници със селски манталитет.Дай им да се гърмят и лупат.Какво ще стане с Украйна ако руснаците им избомбят реакторите а атомни бомби? Колко милиона ше умрат в масиран ядрен конфликт? Според различни симулации правени от умни хора около половин милиард.От Европа ,Русия и САЩ...

67

Анонимен

преди 1 година

Още два Телеграм канала отразяващи войната (реално) не като Козяк пропагандата : Правдивости и Форпост. На Укро феновете в България се препоръчва да се снабдят с валериан преди да се включат !

66

Анонимен

преди 1 година

И дано сте идеалните охраните я бодисот Ловеч държавен резерв дано имате деца внуци и да разберете това което ви казвам дано

65

Анонимен

преди 1 година

Запомни едно аз няма да се върна благодаря ти господин Атанас Петров че ви слугувах пет години и ми се подигравахте за труда с панко скачков благодаря ви че ме прекарахте с две те заплати сладки лиса благодаря ви и за болничните инза ризата и за точно това което трябваше да знам го научавах от комшиите приятели и така по големи *** от вас не съм срещал дано някои ден разберете добрината ми а дотогава мразете мен и баща ми за добрината че ви возех че ви издържах благодаря

64

Муахаха

преди 1 година

значи Путин е Велик Стратек - РазОръжи, т.е. ДеМилитаризира Цяла Европа в Бахмут и тая Зима без Жертви и без Разрушение - ще си Вземе Цяла Европа! Гениално, разруши едно Село Тресавище Бахмут, а ще си вземе Цяла Европа без Разрушения и Жертви!!

63

До 60

преди 1 година

Не отиват само. Къде си мислиш, че изчезнаха Азов, Десен Сектор, Кракен? Използват ги за заградотряди. Но и последната една седмица преобладават чуждестранните наемници по клиповете. Явно подготвените украинци попривършват.

62

Bai Dun

преди 1 година

Ще пратим Соломон Паси с трабанта да помогне !!!

61

Анонимен

преди 1 година

Атанас Петров нешното творение да Нее твое време да очакваш неочакваното да разбереш с какво си имаш работа половин година мина откакто не съм при теб още ли ти държи влага ще ти държи цял живот Господ гледа какво и да правиш ще ти излезе на теб и Чанко скачков из носа амин

60

Анонимен

преди 1 година

Леопард 1,тежсждве нищо не направиха . Брадли Мрадли стари тенекета дето само за скраб ставят .Снаряди няма,Абе отиваш в Европа и к'во ли няма.А да едни нахални просяци има и скоро и европейците ще станат като тях да им дойде акъла в тенджерите.

59

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Нека това бъде за урок на Европа ! След като има съсед - ядрена Русия нека Европа се въоръжи като Русия . Нека вземе пример от нея !!!!!!!!!!! Зщото Русия смята всяка не военолюбива страна за страна-слабак с когото може да се гаври . Русия разбира само от груба и недвусмислена сила ! Добре ще е и Европа като Русия да разположи пет-шест хиляди ядрени ракети с легитимна цел . . . . Русия разбира само от това !

58

Конникът без глава

преди 1 година

Гебрев щеше да въоражи укрите до зъби,но руснаците го предупредиха.Следващият път ако сгафи може да остане без глава.

57

Анонимен

преди 1 година

Е нали сега Германия ще почне да им дава европейските Т55. Ако с тези консервни кутии наречени Леопард 1, производство 1965 година, Украйна не постигне напредък в контранастъплението, значи никога няма. Наистина съжалявам за момчетата и от двете страни които воюват с техника от СВ2 само и само да си изпразнят складовете *** от "развитите" икономики.

56

Анонимен

преди 1 година

Русия не се интересува от територия, има си предостатъчно. Русия прави денацификация и демилитаризация на уcpaйна. И виждаме доста успешно вървят нещата. Само в Бахмут (Артемовск) > 70 хил укронациста и чуждестранни наемника станаха на гюбре. Сега горещата точка е Запорожие. Всеки ден -1500 укронациста. Интересното е, че те сами отиват на заколение, сметнене как са им промили мозъците. Нацяги нищо повече.