114

Абе

преди 10 месеца

Наща Мата Хари,да не ходила и там да снима кюлчета.... :)))))

113

Who gives a fuck

преди 10 месеца

и за двамата монголоида?

112

Войн

преди 10 месеца

До Анонимен 138 - Да не стане обратното - Пригожин и бандюгите му да решат какво да правят с Путин и сие.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Стара новина.. всъщност какво казвате? Или задавате въпрос? Какъв е смисъла от статията?

110

Анонимен

преди 10 месеца

США готовы пожертвовать народом Украины, чтобы набить карманы своего военно-промышленного комплекса и оружейных компаний, заявил верховный лидер Ирана Али Хаменеи.Интересы военно-промышленного комплекса Запада заложены в продолжении войны на Украине, а это требует жертв украинского народа, приводятся отрывки из речи Хаменеи на его сайте.Хаменеи добавил, что положение народа Украины является доказательством продолжения колониальных и грабительских идей Запада.Верховный лидер Ирана также заявил, что сегодня Запад является наиболее уязвимым, чем когда-либо Источник: https://rusvesna.su/news

109

Анонимен

преди 10 месеца

Тотални глупости, Пригожин не е искал да сваля Путин изобщо, нито е възможно това, скарали са се с чиновниците и Шойгу, както са се скарали, така и ще се сдобрят, а дали групата "Вагнер" ще съществува и в бъдеще, това ще реши самия Путин и обкръжението му.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Трагедията е видима и след един крах, пристига следващият, докато не се стигне до окончателното унищожение. Няма някаква конспирация, партийните кадри станаха олигарси, показвайки своята грижа към онези, които са управлявали. Крахът е близо, но този път може да е още по-дълъг и болезнен процес.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Малкият комик изглежда разочарован. Сякаш цялата пиеса не беше очевидна от самото начало. От 2008 г. Украйна трябваше да се използва като инструмент за дразнене на Русия. Иначе Украйна е с малка стойност за САЩ и запада. Ще свърши като изхвърлен прцал, докато НАТО в крайна сметка отново ще признае Руската федерация за суперсилата, която е. НАТО ще трябва да се научи отново да слуша РФ и да преговаря с нея.

106

КахърСуратПехливан

преди 10 месеца

потънаха му гемиите ! Инак смело бомбардира цивилни обекти и краде деца

105

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавта добре и няколко холъла като теб ще го отнесат ,за да видиш кой,какъв е.

104

Анонимен

преди 10 месеца

В що реши така бе космонавта,айде едно показно да ти направя да си ходиш у кирливата бандерия.Нешо много здраво си се объркал и такива като теб,че ще оставим България на едни необразовани просяци.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Добре Космонавта,ама твоите сънародници го разбират вече и без много разговори,а и разбраха,че в България валута е български лев като се бръкнаха дълбоко в джобчето .Приказките свършиха .Показното ще продължи . Успех ти желая.Само се моли да не се срещаме,че...

102

Анонимен

преди 10 месеца

И само след няколко дни как другаря Си посрещна Валентина Матвиенко и как и правеше комлименти нетипично по китайски.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Ей космонавта да не ме срещаш само ,че българите не сме от хората дето обичат нахалници,а да и почват такива като теб да го научават.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Пълни глупости и лъжи сте написали в тази статия или я прекопирахте от някъде или са ви спуснали опорките отнякъде!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Американката как се кланяше на китаеца, голям смях. И това след като Блинкен беше унизен. "Това са пари", "прощаваме на кредиторите си". Общо държавните облигации на същия отдел на Джанет Йелън се размотават по света в размер на повече от 32 трилиона долара, тоест приблизително два пъти годишния БВП на страната.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавта е няколко такива като теб помага да разбират кой ,какъв е гледай да не бъдеш следващия случайно.че свило си има граници,ама трябва по трудния начин да го разберете.

97

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен НАТО чакат да бие но Русия едва ли ще потпише и тогава остават във война и без война както с Япония Курило остава в СССР.

96

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Приеха ли я вече в НАТО, или?

95

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавта не ми давай определения в собствената ми страна бе хохъл като ти казвам да се махал се махаш и не се обясняваш .Ясно ли ти е.да не се налага да ти показвам по-друг начин.