57

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО ВЪН!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Очевидно е, че НАТО може да се превземе лесно от ЗАПАД, щото там никой не пази. Ефтина военна хитрост.... Но руснаците (засега) не искат това )))))

55

Логично

преди 10 месеца

Ясно! НАТО срещу Русия! А запитвате ли се къде точно гражничи Русия със САЩ? Защо там няма напрежение? Защото там ще пострада САЩ! А тук страда цяла Европа. Ами това е!

54

За Сърбия

преди 10 месеца

Не е проблем да превземе София за 2 часа и половин България с остарялата и жалка съветска техника ри ше ги спрете или с дебели чичаци алкохолици които са памбовци само та маса и коментарите в днеса.Обаче после сърбите знаят ме НАТО като дойде ще ядът дървото!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Кога руснаци са окупирали България? И какъв ти е критерия за окупация? Строителство на заводи, електроцентрали, язовири? Ке ле ши недотаковани.

52

Пловдив

преди 10 месеца

Русия е лидерът,НАТО се събират,ей така, защото,какво да правят,куче,което лае,не хапе.Палячовци, зависят от ресурсите им,а се перчат.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Поне 4% трябва да станат разходите! Професията военен трябва да стане привлекателна, затова трябва да се вдигнат заплатите на военните, трябва да се купи повече модерно оръжие и трябва да се организира обучения на запасняци за фронта, а тези неща струват нари. Правителството има подкрепата на 90% от електората да похарчитези пари. Факт. ПП. Давай Денков, давай Тагарев!

50

Антикомунистка София

преди 10 месеца

До 56 Еее един нормален коментар да прочета тук поздрави!

49

Хора

преди 10 месеца

Вижте ги пък тия. Ние за Украйна сме се загрижили, а руското прокси на Балканите - западната ни съседка чака Световна война. Нали се сещате кои ще са първите желаещи да ни нападнат и на коя страна ще са. София е на 100км от Пирот. Падне ли София - чао!

48

Анонимен

преди 10 месеца

До НАТОРусия нападна Украйна не да се Разширява а защото Украйна и Натото НЕ спазваха договореностите! СВО не започна февруари а още през декември когато Зеленясалия обяви че ще влиза в нато- е те тогава започна СВО то!

47

До Србия

преди 10 месеца

То и през 1885 трябваше да сте в София за 2 часа, ама а, де ? И с малкото армия дето ни е останала пак ще Ви чупим кратуните.

46

Србия

преди 10 месеца

Къде са Ви самолетите, къде Вие е армията. При световна война сме в София за няма и 2 часа.

45

баба мара

преди 10 месеца

спрете оръжието и воината финансов одит на украина къде са траншоветеникои никого няма да напада провокациите ще доидат от сащ безделницинямат работа срещу огромни заплати сеят с-м-ъ-р-т по света заради печалбитеот оръжието

44

Анонимен

преди 10 месеца

Да пием по кафе?

43

Към Натото

преди 10 месеца

Спрете се бе! Украйна НЕ може да победи Русия, а и няма смисъл! СПРЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ УКРАИНЦИТЕ В ПЕЩТА! Започвайте НЕЗАБАВНИ преговори за мир и се съобразете с договореностите преди 20 години- натото да не се разширява на изток! А и за чий съществува нато като го няма варшавския договор? А ако е пакт за глобална сигурност- ЗАЩО РУсия не е в нато? Айде холан не ядем доматите с колчетата!

42

сръбето

преди 10 месеца

Сръбето ке ги изданим още на драгоман. Тия ако излезе баба ми с лопатата и са се срелЕ ча у Белия град. Така сме ги трепалЕ, че комплекса ги изЕжда секи ден!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Споменах сърбетата и веднага минусче, та те имат само един период на величие, когато ромеи и турци са ни нападали, както и чумата е покосила половината българско население :)))

40

Желязната завеса 2

преди 10 месеца

Скоро в кината. В главните роли: Джуджефин Кремълски, Дементджо Вашинашингтон, Ракиши Бунак, Макарон Наполеонов, Син на Дзин и на Пин! Билети в тираж: 8 милиарда.

39

Златната рибка

преди 10 месеца

Тая среща показва немоща на Русия! НАТО се събита на границата *** войната, щото толкоз им пука от провалите на русия. Зеленски по време на война си джитка из целия свят, даже дойде и се накара на нашия проруски президент и с това хубаво послание изпрати към русия! Сигурно следващата среща ще е в Киев, а по следващата в Москва и Кремъл! Според мен се базиккат с русия с тая среща, а нашия президент много да се засрами. Бишва соц страна кани НАТО дава мило и драго да не се върне към русия, а ние?

38

Анонимен

преди 10 месеца

Все едно да накараш сърбетата да воюват, а те не могат това нещо, пари на вятъра от западняците :))