51

Кух русофил дрънчи

преди 11 месеца

Всички държави от НАТО нахързулиха старото си оръжие на Украйна ! Само нашите русофили искат армията ни да прилича на музейна експозиция, както руската армия ! Същото се отнася и за допотопните ръждясали Беленски ядрени реактори в които десетилетия наред гнездят гарги и кокошки !

50

Баба Ванга

преди 11 месеца

Тази нощ ракети ще летят към Киев да покажат, колко е слаба Русия. Ооо и пейтриът ист ***, алес бомбандийрен зие битте. Спокойною ночь пожелаю!

49

Майор Вайс

преди 11 месеца

Илюзия казваш? Питай Наполеон, Фон Паулус, Квантунската армия, чеченците, китайците и прочее. Само индианците не са яли бой от рашките. НАТО няма им стисне да приемат Украйна. Защото знаят какво ще стане. Атом отляво, атом отдясно.

48

R.A.T.M

преди 11 месеца

Порошенко докато беше президент каза нещо много важно "Докато нашите деца ходят на училище, Вашите ще се крият в мазетата" толкова за демокрацията и справедливостта в Украйна. Да позна 8 г беше така, но изкарахте мечката от бърлогата и сега няма сила на света, която да я върне обратно. МВФ опрости всички задължения на Русия 2000 г, когато Курск потъна, вече е ясно какво стана тогава. Русия винаги е слаба, за това няма шведска, френска и немска империи. Коя ли е следващата?

47

Даскала

преди 11 месеца

Това че Русия се отнася човешки с братския украински народ не е слабост! Господин Порошенко скоро ще осъзнае че това е най- голямата сила в света в момента ,разбира се ако е трезвен ,нали си е пиянде!

46

У Мосад

преди 11 месеца

Днес си отиде от този свят командирът на подводницата от която бе обстрелван град Виница . Ржицки бе покосен от 4 куршума в г Краснодар по време на сутрешната си тренировка в местен парк .Бог да го прости .

45

Анонимен

преди 11 месеца

Илюзията причинява кривогледство, нали батка ?

44

Анонимен

преди 11 месеца

Нюзуик -- поздрав на американските прасета.

43

поредната партенка

преди 11 месеца

Година и половина, всички възможни санкции, изпразниха складовете за оръжие в Европа и САЩ, а войната дори не е на руска територия.Само Русия ли е слаба, или още някой се е объркал. И да не забравяме, че все още има оръжия, които могат да затрият земята 5 пъти. Путин далеч не е единственият лунатик!!!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Илюзията е в главите на украинските прислужници на сащ.

41

Кирчо

преди 11 месеца

Важното е да има ала-бала с президента и Урсула.

40

сд

преди 11 месеца

сега сменете Русия със Запада и Путин с Брюксел, и вече ще имате реалното отражение на действителността

39

Анонимен

преди 11 месеца

Този господин защо не каже кой изби хората по улиците на Буча? Очевидно не бяха руснаците. Да не са случайно неговите инфантили, дето си губят пълнителите на автоматите пред камерата, докато стоят в героиюна поза зад него?

38

Анонимен

преди 11 месеца

Потрошенко е мафиот който заграби милярди от Украйна и Русия и си живее в НАТО на Маями.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Печалбата на победата отива за военните заводи на САЩ и НАТО, а Русия и Украйна губят население.

36

Факт

преди 11 месеца

Това лице е виновно за убийствата в Донбас от където започна всичко.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Американците имали там някакви самолетоносачи, някакви такива смешни неща. Да ама Русия не е Ирак. Къде им е великата измислена американска армия? Къде са им невидимите боклучави самолети? Къде са им морските пехотицни? Това че американците сами са си създали някаква легенда колко са велики и си вярват на глупостите е нормално ама не е нормално разни неандертталци от други държави да им вярват при положение че имат и друга информация. Запада не може да смогне дори на производство на снаряди

34

Гипербория

преди 11 месеца

Когато извадят това, дето го има на клипчетата по vbox7, всичко приключва за 2 минути.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна приключи с войната още на втората седмица. Оттогава Русия води война с НАТО. Цялото военно ръководство на укрите е НАТОвски. Всичките оръжия там са НАТОвски. От 2014 година до ден днешен са изпратени над 200 милиарда долара под формата на военна помощ. Десетки хиляди натовски войници са на фронта и руснаците ги смилат методично. До момента са си заминали над половин милион украински войници и НАТОвски терористи. Къде са му на Байдън изтребителите малко да се посмеем.

32

ДО 29

преди 11 месеца

Видя се че НАТО - Таблетките , другарю, пий ги редовно .За информация другарю ,само в Москва има над 400 гей клуба а и да не забравяме че на Червеният площад има Мавзолей на един гей и вече 99 г минават да го гледат и даже си плащат