50

Нищо ново

преди 11 месеца

До Анонимен 61: И така да е. Няма лошо. Пазарът не търпи празно пространство. Който работи против пазарните принципи и налага санкции губи.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Демек - беларус и раша продължават нищо да не произвеждат , но ще ребрандират китайски стоки

48

Анонимен

преди 11 месеца

А ние какво произвеждаме - копчета за Мерцедеси, проститукии и келнери.

47

Joker

преди 11 месеца

До не е ли ясно..... Това не е сериозно! Като гледам, 99% имат като мойте предпочитания! А китайски коли има отдавна в България, все пак ние не сне някоя азиятцка република, за да имаме ограничения! За Great Wall, чувал ли си? Ама даже и таксиджиите не я искат, предпочитат Dacia!

46

Име

преди 11 месеца

Аз като гледам то цялото автомобилостроене натам е тръгнало.

45

Не е ли ясно?

преди 11 месеца

До Joker: Има ли значение какво предпочиташ? Предпочитания може да има само този, който има избор. Сигурно има и добри китайски автомобили, но можеш ли да си купиш? Не, нали. Не си ги виждал даже. Няма и да ги видим. Това е то правото на избор на сателитите.

44

Сто

преди 11 месеца

Китайски масквич то по зле и от АЗЛК Алеко където на 50хил хвърляш мотора като консуматив

43

Баш Реалист

преди 11 месеца

До Реалист: Напред към светлото частно бъдеще на сателит на САЩ. За всеки - чекмедже с пачки и кюлчета като на бат'ти Бойко.

42

Joker

преди 11 месеца

Написах... Предпочитам осма ръка немски автомобил, пред чисто нов китайски! Точка по въпроса! И имам 4 минуса???? Излизам през терасата и на паркинга няма нито една китайска или руска кола, ама имам 4 минуса!?! Смятай колко са се издухали русоробите, вече не знаят каде се намират! Всичко им е западно, пък плюят ли плюят! Като си купиш китайски автомобил, тогава ше плюеш немския! Точка, балъци!

41

Реалист

преди 11 месеца

До 35. Не виждаш, защото си зомбиран съветски глу.пак. Стотици са, само че частни, а ти такива не си свикнал да забелязваш.

40

Западняк

преди 11 месеца

Хи-хи-хи, да докарат малко и за нашите копейкаджии.

39

Въпрос

преди 11 месеца

До Анонимен 47: БОШ, 600 човека, чудесно. Но не са ли на минимални заплати или близки до минималните? На ниското магаре всеки се качва. И БОШ не се отказват. Така разбират те интеграцията на сателитите.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпник!

37

11

преди 11 месеца

До Анонимен 28 ---- Съмнявам се, че нещо може да лети на Марс - атмосферата почти я няма. Гледал си някое холивудско филмче и се радваш на "постиженията" в кинематографията.

36

Нека произвеждат

преди 11 месеца

А можеха да продължат да купуват западни коли. Е, кой печели и кой губи от санкциите. Май излиза, че Китай печели, а Западът губи.

35

Joker

преди 11 месеца

Нормално да сглабят китайски консерви в Беларус ! Тя беларуската работна ръка е по-евтина от китайската! Ама балъците не го разбират това нещо!Нормалният човек, гледа качеството! Предпочитам осма ръка немски автомобил, пред чисто нов китайски! Точка по въпроса!

34

Божи гняв

преди 11 месеца

Нато е звяра описан в откровението на Йоан

33

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не могат да направят тия като хората. Земята такава.

32

Ако изобщо още нещо

преди 11 месеца

Се произвежда в БГ, пазите го в тайна!Може от ЕС да поставят условие да го закрием!!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Освен Мерцедес и Бош, в България има различни по големина фирми, както малки, така и големи, произвеждащи части за автомобили и то за известни марки, като общият брой на тези фирми и фирмички, надхвърля 185 броя. Абсолютно не си правя майтап.