47

Дейвид Айк

преди 10 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

46

Анонимен

преди 10 месеца

До КлиматикВреме на крайности се събира в една година наводнение с пожар и с ураган. Урагани през зимата никога не е имало.

45

Анонимен

преди 10 месеца

За всеки е различно на едни им е горещо,на други не толкова,а и зависи кой къде живее.

44

Медведь

преди 10 месеца

Ако се оплаквате от много високите летни температури, представете си, какви са температурите в центъра на ядрен взрив;))) Затова се радвайте на лятото;))))

43

Анонимен

преди 10 месеца

Зелената измама няма да мине, другарки и другари!

42

Анонимен

преди 10 месеца

Грета ще пие една студена вода, от океана ;)

41

Анонимен

преди 10 месеца

Пълни глупости... поредната медийна манипулация от мейнстриима/пропагандата. Няма глобално затопляне, а зелената сделка обслужва само определени тесни кръгове и няма нищо общо с климата, а по-скоро с тоталното унищожение на природата и хората. Изсичат цели гори и забатачват плодородни земи с ветропаркове и соларни панели, а ел. колите се хвърлят след няколко години употреба... Това ли е екологично според фактчекърите?

40

Анонимен

преди 10 месеца

До Климатик а лятото кога ще дойде, че нещо дъждовете не си отиват

39

Анонимен

преди 10 месеца

До 44 -тази година цялата Антарктида е рекордно студена. Но за това не се пише, нали. Дават средноаритметично от някакви данни от някакви манипулируеми "датчици". По света хората ходят и снимат, датчици на паркинги на хипермаркети, датчици на максимално напечени и горещи места, ама няма значение - нали заглавието е "най-нещо-си" и пише как всички ще умрем, няма значение реалността.

38

Климатик

преди 10 месеца

Не е началото, а вече е средата на лятото! След месец и половина лятото свършва и идва есента и дъждовете!

37

Анонимен

преди 10 месеца

До 39 "Преди двадесетина години нямаше такива ветрове и дъждове. Сега пролет и есен и зима трепериме особено от урагани." Буквално най-глупавото нещо, което съм чувал скоро? Сто процента си на 20-тина години? И вярваш на всичко в медиите, това е ясно. От кои урагани трепериш? Сега? Които ги е нямало преди 20 години? Абе ей! Мозъците ви не съдържат нищо!! Страховито е! Затова минават всякакви безумни измишлюотини! И на извънземно нашествие ще повярвате! АКо е по телевизията!

36

Внимание

преди 10 месеца

Ще се стискате и Няма да изпускате газове да не увеличавате нивото на въгл. диоксид. Нали искат да спират отглеждането на животни, защото отделяли много въгл.диоксид. В същото време Индия, Китай и други бълват всякакви изгорели газове без да им пука. Самолети и кораби колко отделят пък да не споменаваме.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Оффф аман от глупости. Точно сега са горещниците - най-горещите дни за лятото.

34

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Преди двадесетина години нямаше такива ветрове и дъждове. Сега пролет и есен и зима трепериме особено от урагани.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам житото но при гроздето хората реват че вече на 90 % всичко е загинало и нулева година за реколта. Може и войната е както беше в Югославия.

32

Анонимен

преди 10 месеца

През Креда нивата на СО2 са били около 6 пъти по-високи от днешните, средните температури с 2-3 градуса по-високи, но живота е процъфтявал. Обаче днес 0.1 градуса в повече били фатални и ни чакал сигурен апокалипсис, според зелените сектанти.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Лъжете ,като дърти римляни.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Стига с тази пропаганда,на Клаус Шваабата .

29

Анонимен

преди 10 месеца

Преди двадесетина години жегите почнаха от м. Май - денем и нощем беше еднакво горещо, спяхме на отворени прозорци и по бельо и се лееше пот и не можеше да се диша. Ама де ще знаят двадесет годишните, които вярват на всичко от телевизията.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Щели да заврат океаните!? Не е истина колко болни полирани мозъци има този свят. Нищо необичайно, да не говорим за екстремно не се случва, тук наука няма, това е изцяло политическа пропаганда.