8

ХАХАХАХАХА

преди 10 месеца

тестология - какво е това и как се става тестолог

7

ХАХАХАХАХА

преди 10 месеца

'Ще се консултираме със специалисти в областта на тестологията' -- пълни измишльотини

6

Ceci_

преди 10 месеца

Чета заглавието и ме втриса... не могат да минат изпита... ами ще променим изпита. Поне тайно да го бяха направили, та позора да не е явен.Явно смятат че, да подобрят качеството на образованието е невъзможно, а трябва бърз резултат :-)

5

Аз

преди 10 месеца

Не обвързвайте заплатите на преподавателите в училищата с успеха от матурите защото масово родителите са принудени да записват децата си на уроци по математика и български и всъщност за добрите резултати са отговорни преподавателите от частните уроци а не тези в училище. Част от децата със по-слаб резултат не ходят на дипълнителни уроци.

4

ало,министерството

преди 10 месеца

"Мисленето е болезнен процес,но е абсолютно задължително в живота!":)))

3

Анонимен

преди 10 месеца

Това е така, защото младото поколение е безнадеждно заразено от прозападна пропаганда и е отучено да мисли. 2 и 2 не могат да съберат и по-зле ще става. Вижте по какви учебници учат-бъка от безсмислици.

2

Анонимен

преди 10 месеца

направете ги само един въпрос с отворен отговор и за онези, които не могат да пишат - може и устно да отговарят, по-бързо увеличение на успеха няма да има

1

Анонимен

преди 10 месеца

Какво толкова ще променяте? Разгледах матурите по БЕЛ и математика, не са нищо кой знае какво. Ако искате от училищата да излизат пълни ***, правете ги по-лесни, но никой нищо няма да спечели.