89

Гошо

преди 11 месеца

Абе Анонимен, защо лъжеш като ром?

88

Анонимен

преди 11 месеца

Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

87

Анонимен

преди 11 месеца

В Русия и Украйна има прекалено много еврейски интереси. За жалост православните народи са лесна плячка за евреите.

86

Анонимен

преди 11 месеца

"Промяна в баланса на тежките оръжия на фронта, танковете на Украйна колкото на Русия" -Ха-ха , а дано , ама надали ! В базата данни "Ukraine Support Tracker" хабер си нямат колко са оръжията на Русия само блъскат кьорфишеци за хорска заблуда и собствено успокоение ! Май дезинформацията им е най силното оръжие на бандеровците ...

85

мнение

преди 11 месеца

Статията - неграмотна работа....

84

Анонимен

преди 11 месеца

"Адът това е другият. Другият това съм аз." Това е схемата на врага, схема, която е добре разработена. Обичайно човек вижда злото, което познава, т.е. врагът е подобен.

83

Цeнзyрата

преди 11 месеца

нe пpоменя фактите! ! !

82

Анонимен

преди 11 месеца

Укропите не смеят да си ползват танковете вече, след 2 седмици епични провали и цели колони изпепелени преди да стигнат битка... само кашимерията атакува

81

Факт

преди 11 месеца

Но руските са тествани във Втората световна война.

80

НЯКОЙ

преди 11 месеца

Не е вярно, още миналата година ни съобщиха, че Русия е фалирала, нямат повече ракети и снаряди, Путин е тежко болен, нямат и танкове и затова вадят тези от музеите. А днес най-интересното е, че в САЩ се водят предварителни неофициални преговори за подписване на мирен договор с Русия. И да знаете, че като Зеленски ни дойде на гости на Путин му стана много зле. Ни на Украйна не можем да дадем самолети но можем да дадем чертежите на Ф-16 дето ги купихме преди години.

79

Анонимен

преди 11 месеца

пп и дб с помощта на жълтопаветните безработни бираджий, дойдоха на власт за да се борят с герб. С коалицията герб пп-дб ще приемем истамбулската конвенция, ще приемем gендерството, ще даваме пари на укронацягите и т.н.

78

Пффф

преди 11 месеца

За разлика от Украйна, която хвърля на тоя фронт техника от цяла Европа и САЩ, то руснаците на тоя фронт не хвърлят всичко, което имат. В такава огромна държава е абсурд да не пазиш всичките си граници. Например от към Япония, а и навсякъде където граничат. В Украйна се използва определена техника. Няма как да оголят от към Япония, от към Аляска, та дори от към Китай, за да хвърлят всичко в Украйна.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Нито един руски управник не е казвал, че украйна ще се вземе за 5 дена, докато укронацистите от половин година говорят за контранастъпление, което няма как да стане. За да се направи подобно нещо са нужни поне 2 млн жива сила хиляди танкове и бронирани машини, много бойни кораби и стотици самолети, но толкова техника няма в геipoпа и кравария взети заедно. Все още Русия ги жали, иначе биха и натрескали вакуумните бомби и уsрайна ще се превърне в едно голямо гробище.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Частни американски фирми купуват руски нефт и газ и после го продават на геiропа с надценка. Някой знае ли къде са американските залежи на нефт, освен нищожни залежи в Тексас. Всичко се купува от Близкия изток и Русия (като трябва да отчетем, че арабелите намалиха добивите си). Кравария създаде санкции за да точи пари от геiропата. Ти русофобе караш чупения си катраник с Руско гориво хахаха!!!

75

Анонимен

преди 11 месеца

Америка щели да дадат поредната финансова инжекция на укронацягите от 2 милиарда. Ние купихме 6 броя чертежи на ф-16 за 3 милиадра. С чертежи на 6 броя ф-16, Русия едва ли ще бъде победена..да си кажат краварите, че просто нямат самолети и готово. А така откраднаха парите на хората и сега ще пием една студена вода. И това заради настоящите управляващи. 3 млрд

74

Анонимен

преди 11 месеца

Укронацистите обстрелваха стената на Каховската хидроцентрала от юли месец миналата година. До сега стената е обстрелвана десетки пъти основно с американско рсзо Himars. Руснаците съобщиха, че се стреля по стената, но никой не отчете това, както запада не отчете, че от 2014 г. в Донбас се извършва геноцид над населението. Западът много изгодно и избирателно си затваря очите за истината.

73

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

преди 11 месеца

Добре... хубава статия... А сега обратно на въпроса - ко става с контранастъплението??? Шо не напредва окраина ??? А такава убава статия ... .хахахаххахахх

72

Анонимен

преди 11 месеца

Краварските филми за Рамбо и Командо май се оказаха пълна бoZa и измама. Нали така бе краварофили?! Помните ли оня анаболния къде взривяваше всичко с лъка хахахахаха. Вие краварофили сте просто пляVa - плод на западната пропаганда. Аре бе Рамбо!!!

71

Анонимен

преди 11 месеца

И жива сила имат много укрите! Някъде към 5 милиона им е редовната армия само.

70

Хе хе

преди 11 месеца

Абсолютни Фантастики, както обикновено!