227

Анонимен

преди 10 месеца

ВСУ се готвеха за война с Русия, а не за защита на собствената си страна - Макгрегър. Бившият съветник на Тръмп, полковник от американската армия Дъглас Макгрегър припомни, че дори след провала на споразуменията от Минск Путин се опита да убеди Запада да седне на масата за преговори. След началото на СВО стана ясно, че Русия няма партньори за преговори на Запад. "Нещо повече, оказа се, че основната цел на САЩ в конфликта в Украйна е да заличат Русия като велика сила. И точно това е неприемливо за Путин и за целия руски народ", каза Макгрегър.

226

Анонимен

преди 10 месеца

Още един литовски наемник е ликвидиран в Украйна. Съобщава се, че Валери "Хан" Полковников е бил ранен близо до Артемовск, след което е починал онзи ден в болница в Киев. Той пристигна в Украйна през октомври 2022 г., уж за да заснеме видео и "демонстрира оборудване". Всъщност той се присъединява към чуждестранния легион, където обучава ВСУ да свалят дронове. Министърът на отбраната на Литва Арвидас Анушкаускас публикува скръбна публикация за него, която изтри час по-късно. В крайна сметка страните от НАТО "не участват" в украинския конфликт.

225

Анонимен

преди 10 месеца

К'во стана с украинската контраофанзива, краварски умирисници у форума? Къде сте бе, вмирисняци краварски жалки? Що краварското ви сайтче не пуска теми за "напредъка" на зелето? Мухахахахахаахахаа..

224

Анонимен

преди 10 месеца

Отблъсната е атака на ВСУ от укреплението на хълм западно от Клещеевка. За целта ВСУ са привлекли авиация и резерви (5-та въздушно-десантна бригада) РУДЕНКО: "Днес беше извършен опит за контраатака от силите на 5-та въздушно-десантна бригада на ВСУ в сивата зона в посока с.Клещеевка, Артемовски област на ДНР. Авиационните и артилерийските сили на Южната група в момента унищожават останките на противника. Не се допуска загуба на контролирани позиции. Слава на бога. Загубата на тази позиция би имала много сериозни негативни последици."

223

ЦРУ

преди 10 месеца

свали Тодор Живков!

222

куранага стана

преди 10 месеца

В главите на правителството на пропаднала прецакана България обаче ЦРУ знаят какво трябва да се случва.

221

Някой

преди 10 месеца

Бие го съчмата в главата като всички нас.

220

Анонимен

преди 10 месеца

Е, какво толкова може пък да се случва в главата на един наркоман??? Да го анализират когато не е надрусан, ако изобщо има такива моменти.

219

Някой

преди 10 месеца

То вече кой си има вяра колко го слуша главата????? Побъркахте света. Ако не могат да гръмнат централа и едните и другите може да гръмне нещо като тръбите за който никой нищо не разбра. Цялата лудост избива както може където може по веригата навсякъде по света. Бушоните горят

218

11

преди 10 месеца

до Анонимен 235 ---- Целта не се променя, Баба Меца трябва да клеца. Щом е изкарана от хралупата ще клеца всичко наред и чак, когато се наклеца, ще се прибере обратно.

217

Анонимен

преди 10 месеца

А имат ли идея какво се случва в главата на Джуджи. Тръмп трябва да им е подшушнал.

216

С Демокрацията в БГ

преди 10 месеца

се Приключи: Правната комисия отхвърли предложението за провеждане на референдум за запазване на лева. Против гласуваха от ДПС и ПП-ДБ, в подкрепа бяха от "Възраждане", "БСП за България" и "Има такъв народ", а ГЕРБ-СДС се въздържаха... Допълнително друга Комисия днес Гласува да дадем Ядрените Реактори за Белене на Украйна, което е Равно на това да я Въоръжим с Ядрено Оръжие - не ми се Мисли, Кремъл какъв Отговор ще Даде - няма да се Изненадам да е и Военен!!

215

Анонимен

преди 10 месеца

Най-вероятно е искуствен интелет в главата на Кличко и извънземен мозак в Зеления..

214

Анонимен

преди 10 месеца

В главата му е компот. Вероятно само нашите политици могат да го разберат - и в техните е същото.

213

Малко за политика

преди 10 месеца

В Киев знаят много добре, че каквото и да направят (в тоя число и явни военни престъпления, САЩ и сателитите им ще трябва да го одобрят, или, най малкото, да си премълчат. И ще обвиняват Русия за всичко. И сами са си виновни че се хванаха на това хоро. А Зеленски обикаля ЕС, прегръща се с всички, и очаква да му двват всичко, което поиска. Да видим докога ще може да продължава така.

212

Анонимен

преди 10 месеца

Изпърженият укренско-еврейски мозък моли даже папата за танкове. Смятайте на кой свят е тоя.

211

Анонимен

преди 10 месеца

цру-ТО се изплашило да не се прехвърли не само войната извън УкРайна , но да стигне и до САЩ , тъй като около САЩ циркулират руски подводници ..

210

Само да вметна

преди 10 месеца

Така ли стана вече? Господарите му,не знаят какво " мисли"? От страни погледнато,хората по света и най вече в Европа виждат трезво нещата! Украйна с господарите си от САЩ,изтеглиха " късата клечка" във войната с Русия! "Юруш Контра настъплението" Запецна за пореден път! Нищо Не върви според " плана"! Тези Руснаци,вадят всякакво оръжие и действат на мига! Зеленски,е тръгнал по " разходки" в Европа! Уж да му се избистри ума! Но фактите не се променят! Скоро ще престанат с " подкрепата" всички!

209

Те това

преди 10 месеца

$$$

208

ЦРУ днеска не знае

преди 10 месеца

Каакво става в главата, утре не зная и къде е Зеленски!