126

Анонимен

преди 10 месеца

Снимката е подбрана много добре. В София пълно с примадони с надменен поглед разхождащи кученца.

125

Анонимен

преди 10 месеца

СМЕШНИ ВОПЛИ НА ЖАЛКИ ПОЛУ-ИИДИИООТИИ!!!

124

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 10 месеца

Много мъже минаха през съдилищата заради семейното право . ПРОСТО БУДАЛИТЕ СВЪРШИХА ! ПРИ ТАКЪВ СЕМЕЕН ЗАКОН - ТАКАВА РАЖДАЕМОСТ . ОБЕЗСМИЛЯ СЕ ДА СЕ ХОДИ НА РАБОТА .

123

Анонимен

преди 10 месеца

До до РОЗА Кучкари колкото си искаш, но те взимат кучета за да могат да се разходят на вънка, тоест вижте ме аз съм с куче и затова се разхождам безцелно :)))

122

Анонимен

преди 10 месеца

Може би си въобразявам, но през 90-те почти всяко момиче изглеждаше като манекенка, натурална и естествена, сега тлъстините им висят по стегнатите дрехи и се мислят за sexy, шейм отвсякъде :))) Като почнат да плющят захарни изделия и енергийни напитки, това тотално ги скапва :))) Най ми е смешно като кажат - захарта ми е паднала...хахахахахаха :)))

121

Роза

преди 10 месеца

Цялата работа е,че хората днес не са сигурни за бъдещето -нито за работата,нито за жилището,нито за това,че партньорът им ще се случи подходящ.Затова не се женят и много хора са самотни.Издръжката на деца е скъпа-дори само на едно дете,а като останеш без работа как ще го храниш?!Порасналите деца не помагат на възрастните си родители,а гледат да се запилеят по чужбина и там да си търсят късмета.Разпадат се старите семейни ценности и не се очертава добро бъдеще.

120

Аристотел

преди 10 месеца

Хората се тъпчат с преработена храна на корем - по ресторанти, купуват я от хипермаркети, забързани са да водят модерен живот, т.нар. lifestyle. Това може да има също ефект... "Забързани, задъхани ... така минават дните ни" - в стрес, липса на време за всичко, та камоли да подбираме добра храна и да имаме добри навици на хранене.

119

ънкъл скам

преди 10 месеца

Да ви е честита демокрацията- чичо скам

118

Някой

преди 10 месеца

Има жени който искат да раждат, но нямат помощ от никъде. Съответно отрепани от работа и стрес и в всекидневната борба със всичко просто няма как. Стреса убива всичко. Да не говорим, че има жени със проблеми на който може да се даде шанс за дете, но мафията краде и няма дете, на Айше и се полага няма дете и т.н. Трябва да има закон да се дава шанс на повече жени със борбата със забременяването. Айше мисли за нищо по-различно от обслужването на салама. Колкото си по пр0ст по-добре

117

До 122

преди 10 месеца

Малкото на брой милионерчета като опрашат по 5-10 женички, какво правим? Нещо не излиза математик за средностатистическият муж. Както вече писаха хората, младите жени бездруго са по-малко от мъжете, че и да има за милионерчетата повече.

116

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 122Не са крайни случаи, да не кажа това 50% от случаите в БГ комрад :))) Без да съм милионер съм спал с доста жени, парите не те правят физически привлекателен за една жена :) Ако си милионер и не мязаш на нищо, ще си мислиш цял живот, че манекенката до тебе си мисли за некой друг, тъй че нож с 2 остриета :)))

115

Калинка до 117

преди 10 месеца

Това също е вярно най-вероятно, бях чел нещо подобно. Интересното е, че в Русия и Украйна младите мъже сщо са повече от младите жени. Митът за многото жени в източните държави одъртя много вече. Но така си е било винаги, нароява се момчетия и следва бой, трепане и после пак мир. Неизбежно е, в природата ни е. Вижте в САЩ какво се случва. Откачат без секс младите мъже и хващат автомата.

114

Анонимен

преди 10 месеца

"Не са крайни случаи, доста са си разпространени." - Крайни случаи са, защото са оснвоно милионерчета. Като маестро3то са малков БГ.

113

Анонимен

преди 10 месеца

Само на картинка на Калинка!

112

До 115

преди 10 месеца

Тогава си стой сам и самотен с двете котки.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Единия вариант е да си намериш кротка женица, само дето тези които изглеждат безобидни и кротки се оказват дълбоки води :))) Гледаш е кротка, смирена и почвате да се опознавате, всичко е наред първите месеци, после излиза звяра...хахахахаха :)))

110

Някой до 110

преди 10 месеца

Ето сега затова има война. Някога казваха, че когато момчетата са повече е на война.

109

Гола вода

преди 10 месеца

Не е до града, до народа е. Българите сте умряла работа. Да се разголят жените имат 6, но в леглото са гола вода. Мъжете на приказки също са голяма работа, но в леглото слаба ракия. Обикалял съм Индия, и югоизточна Азия. В Индия правят секс навсякъде, нещо страшно е, дори на работа омъжени и се крият да го правят по стаите. В Индонезия, макар че Исляма ги ограничава, жените им са огън, с поглед личи, че само секс им е в главите. Имат по 6-7 деца. Гледат ги щастливо и мислят само за дране до 70 г

108

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен"Щом за някои от вас няма достатъчно българки,вземете си украинки.Те са красиви,но искат внимание и комфорт.Ако щете.Но с трици маймуни не се ловят." - Има едно правило. Никога не пии с рускиня, никога не си лягай с украинка и НИКОГА не се жени за българака. Посленото ще ти съсипе живота

107

Анонимен

преди 10 месеца

Вече трябва да си търсим жени от чужбина. Нашите ги няма. Не знам къде са но е пълно мъртвило. Вече няма никакъв живот. Петък събота излизаш няма жив човек. Повечето заведения фалираха. Дискотеки и барове отдавна няма. Ако някъде нещо работи там са или пенсионери или ученици. Поколението на 20-35 масово са в чужбина.