67

Анонимен

преди 10 месеца

Хотелиерите реват, ресторантьорите реват...държавата на реването и охкането :)) Де да реват така и за малкото пари дето хвърлят на робите си персонал, щях да пусна една сълза за тех :)))

66

Анонимен

преди 10 месеца

Задава се пиячка без пари, най-после. До сега никога не съм получил касова

65

Анонимен

преди 10 месеца

Те досега не са виждали касова бележка мутрите ресторантьори, за тях е дискриминация това нещо :)) Като бех лапе, работих като сервитьор в едно заведение, та там само с некакви измислени бележки работихме :)))

64

Kuncho

преди 10 месеца

То от статията какво става ясно. Не издаваш касови бележки за да събираш кеш.Не плащаш осигуровки (но плачеш за пенсията на баба си), здравни и други досадни разходи, съответно данъци за собственика. Не изпълняваш задължението да удържаш сумите на наложени запори (детски издръжки, здължения по присъди и др.).Не ми е ясно къде е прокоратурата да се самосезира по тези изказвания!? Определено има избор по кои членове да повдигнеш един куп обвинения, за явни престъпления!

63

АлиБег

преди 10 месеца

Според ресторантьорите, досега не да издавали фискален бон и новите правила ще ги натоварят с това тежко бреме, да пуснат бележка на апарата...

62

Цецо

преди 10 месеца

Тоя мазен индианец отдавна трябва някой да го свали на земята. Заведението му е едно от скъпите с ужасно обслужване и храна.Всички си плащаме данъците, няма как само таксита и ресторанти/заведенията да не го правят!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Евала на МФ. Най-накрая някой да започне да върши работа в това министерство и да ги събира тези данъци. После що всички от Гроб реват на умряло срещу Асен Василев. Ми щото почна да им бърка в джоба и да събира това което дължат на държавата. Пък тия ресторантьори, хотелиери и тем подобни пишман бизнесмени да запратят ръкави да работят, а не само да реват за помощи.

60

Анонимен

преди 10 месеца

До 40 : "Мъжка чантичка" - аха, ти си от ония с диагоналките и анцузите. Само ще те информирам - една КОЛА струва от 50 к нагоре. Това, което ти обявяваш за 10к е скрап.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Предвкусвам безплатните обяди, които ми предстоят :) И обичам да слушам гладните писъци на Алибегов от сутринта!

58

Банкер

преди 10 месеца

Целта е да се вкара кеша от под матрака - в банката. Ще ни клекнете. Скоро след като приемете ЕВРОТО ще ви сложим и електронно евро, с което ще ви следим къде и за какво плащате, няма да може да си купувате вече наркотици и оръжия. Кеша отива в миналото

57

До 40

преди 10 месеца

А защо аз не ти направя един банков превод на тези 10000лв, пък като не ти харесват банките - ти си ги изтегли после и си ги зарови в буркан в градината? Защо аз трябва да плащам за твоя тарикатлък?

56

Шашкънин

преди 10 месеца

:D държавата, в лицето на 2-*** проверяващи контрольора, които идват на обяд "за сметка на заведението". Нали сме ги обслужвали тия. Шефа с трепкав глас: "Дай им каквото си поръчат и го пиши на мене"

55

Анонимен

преди 10 месеца

тоя бизнес по-добре да затваря, не иска да излезе на светло, не иска да плаща достойни заплати....

54

Анонимен

преди 10 месеца

Проблема с кръчмарите е явен-не искат никой да знае колко изкарват.До сега плащаха на НАП,сега ще трябва и на банките за да не ги писнат колко пари правят.Голям кеф!!!!!!!!!!!

53

пожелание

преди 10 месеца

Ресторантьорите са едни от най-големите мушингери в държавата , и трябва да се следят денонощно , и да плащат солени глоби ,дори и затваряне на бардаците им !

52

До 40

преди 10 месеца

И ме караш да нарушавам закона?Глава втора.ОГРАНИЧЕНИЯ ПРИ ПЛАЩАНИЯТА В БРОЙЧл. 3. (1) Плащанията на територията на страната се извършват само чрез превод или внасяне по платежна сметка, когато са:1. (изм. - ДВ, бр. 95 от 2015 г., в сила от 01.01.2016 г.) на стойност, равна на или надвишаваща 10 000 лв.;

51

Бойко съм

преди 10 месеца

"Ало, Ричи! Абе тоя Мишо бирата ми се обадИ... Направете нещо! Излезте на протест срещу Кокорчо, не ме интересува за какво. Искам да клатите държавата. Измислете си някакъв протест. Примерно че не ви харесва нещо."

50

до 50

преди 10 месеца

Освен бедняците и хората с нечисти пари от наркотици и проституция, друг кеш не използва. Просто няма за какво. А ти си бедняк, разбира се. Просто крещи от изказа ти.

49

До 40

преди 10 месеца

За да изтегля кеш 100 банкноти по 100лв от собствената си сметка в банката, трябва да заплатя на същата тази банка 60лв, за да можеш ти тарикатче да си прибереш кеша в ^някой дълбок сейф^, и да изповядаш сделката не на 10000лв, а на 800лв за да не платиш и стотинка данък печалба. Кеша трябва да бъде напълно забранен. Ако не искаш да минаваш през финансова институция - само бартер - кон за каруца и така.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Хич не го плюйте Ричи ,той е поставено лице да "води хорото" ,зад него стоят Хищни и Мощни акули с бизнеси за Милиарди ! - "такова Приказно богатеене и Крадене като в Бг Няма никъде на Земята" -думи на един познат "бизнесмен" !