25

Анонимен

преди 10 месеца

Ако смятате, че вашата кола и пра дн ята на кравата стоплят планетата, значи не сте достатъчно интелигентни за този разговор......

24

Реалист

преди 10 месеца

"което през следващите една-две години ще повиши температурата на планетата със сто процента" - кой написа тази rлynocт, идиoтчeтo Грета ли?

23

Найджъл Фараж

преди 10 месеца

Цял Живот Политик и то Известен - няма и 3 Милиона Спестявания в Банката - поради което му затварят Сметката (тази Лондонска Банка е за Дуупета с поне 3 Милиончета в сметката като минимум) - а тука за няколко месеца във Политиката и вече си с няколко нови Имота за няколкто пъти тая супа - справка дори Новият ни Премиер е с Ном Ултра-Луксозен Имот в София! Не е ли Интересно, Дами и Господа, Братя и Сестри - у Богата Англия как е и как е в Бедна България?!

22

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Пропаганда и психиране на болната цивилизация. Никой не сади гори. Тока поскъпва. Горската мафия на Ихтиман е в разцвет.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Що не написахте, че материала е платено съобщение?

20

Някой

преди 10 месеца

Планетата Земя е в критическата хаха те студени вълни ту топли. Такова е положението или следва новите тенденции да не знае какво иска, прави се на интересна.

19

Реалната причина

преди 10 месеца

Едно време ни учеха в училище за Гълфстрийма-климатика на Планетата. Това течение охлажда северното полукълбо лятото и го затопля зимата.Течението се поражда над амазонската джунгла,която се изсича от много години .Темповете на сеч са от порядъка на площт колкото Швейцария в наши дни.Като в миналото са стигали и до размери на една България по площ на година. Сечта е с палежи и изкореняване с цел освобождаване на земеделски земи за да сеят соя за Азия за храна на животни- прасета в Индия и Китай.

18

Муахаха

преди 10 месеца

а с Озоновата Дупка - кво Стана?! - Затвори ли си, а със СПИН - кво стана?! - нали вече трябваше поне Африка на да е Избил и то още преди 23 години, според Заплахите, с които Медиите ни заливаха през 90те и то на Миналият Век!

17

Слава на Русия-Путин

преди 10 месеца

Путин и Русия са виновни!!!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Сезоните не са фиксирани. Те се променят заради промяната на наклона на земната ос а също и заради периодични промени в слънчевата активност. И между другото сезоните не са навсякъде 4. На някой места по света са 6 и там дори времето върви по други календари. Ние сме приели 4 сезона и грегориански календар който е напълно сгрешен защото не отчита изместването земната ос. Сега сезоните се изместват напред (зимата идва по късно) и навлизаме зоната на 6 сезона както е в Индия.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Може, но не по вина на човека. Природни цикли, нищо не може да се направи. Така че номерът на зелените измамници няма да мине.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Лошото е че, ковид-баламурниците, славоукраинците и тези, които вярват на тази партенка, са в общи линии едни и същи хора и са мнозинство. Така че общо-взето не се съмнявам, че и тук ще прокарат каквото са си наумили.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Пропаганда и промиване на мозъци до дупка. В наши дни, с тези немислещи и зависими от телефоните си овце е дори по лесно.

12

ЯЖ БРЪМБАРИ ЗА КЛАУС

преди 10 месеца

Честит нов КОВИД. Всеки ден, всеки час, пропаганда колко "страшно" е. Понеже иначе няма нищо страшно, и ако не е пропагандата, ще забравите че съществува.

11

От 23-та стая

преди 10 месеца

Не са горещините, ами са извънземни от Алфа от Скорпион. Правят инвазия над Земята, маскирани като китайци и убиват хора с прикрити топлинни лъчи.

10

славянин

преди 10 месеца

''И то още преди да се прояви напълно зараждащото се явление Ел Ниньо в Тихия океан, което през следващите една-две години ще повиши температурата на планетата със сто процента.'' Схващате ли ''мисълта''!? Значи през следващите 1-2 години температурата на планетата ще се повиши двойно!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Кога да очакваме климатичните локдауни? По време на Кромид беше много приятно да се ходи на почивка. Празно, всички съсели се бяха изпокрили като мишоци по дупките си.

8

Дедо

преди 10 месеца

На това горещини ли му викат, само малко се разтопява желязото по обед. А като бях млад, ехееее, титанът се разтапяше както си ходим по улиците!

7

Анонимен

преди 10 месеца

В София април и май температурите бяха под нормата, юни по-голямата част беше хладен. Лятото до момента си е добро, топло е, но не е жега. Говоря за София, в Русе днес е било 36 градуса, което си е мараня, но за там е нормално.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Доктрината на"управляемият хаос"вече върви на пълна скорост,след като ни подложиха на "Ковид-епидемията"режисьорите са ни подготвили втора серия на подлудяване!