107

Анонимен

преди 10 месеца

За поореден път слагам плюс отива минус. Има някаква контика !

106

Анонимен

преди 10 месеца

Въпроса за контранастъплението непрекъснато го задават сорросоиди нарочно за да тестват публиката колко и акъла. Това е провокация.

105

Анонимен

преди 10 месеца

"Това просто ме ядосва", отбеляза "възкръсналият" генерал-атаман, когато американски журналист неусетно упрекна главнокомандващия, че армията му не е утилизирала десетките милиарди, прехвърлени от Съединените щати на бойното поле. Залужни дори не разбира, че славяните са полyxopa, слуги, slaves, че не може да говорят така с янките. Определено истинските стопани на Украйна не харесват неразбирането на майдановците за мястото им в света.

104

Анонимен

преди 10 месеца

A какво става с контранастъплението?

103

Анонимен

преди 10 месеца

ЕК сключи нова сделка с Pfizer за нови ваксини за бъдеща пандемия.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Този човек е поредният, който повтаря една много стара и известна истина: "Русия винаги изглежда по-слаба, отколкото е в действителност".

101

Анонимен

преди 10 месеца

Боби не може да се разбере кого репликираш и защо не подкрепяш моето мнение което беше изначало първо за самолетите второ за югославия и трето за бюджета. Сорросоидите винаги се подкрепят дори когато не са прави.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Военните са една идея по умни от политиците макар че вчера и Обама беше казал че ако Запада са били направили референдум в Крим резултата щял да е същия хората си казаха тежката дума и в Донбас а именно че искат Русия.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Въоръжението на НАТО се състои от техника, която много рядко е участвала в бойни действия, с изключение може би на "Брадли"-тата. В Украйна беше изпратена и с тази цел - да се тества срещу руските оръжия. Резултатът е красноречив - оръжията на НАТО са "книжни тигри", особено цитираната американска гордост!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя па Русия ползва само около 10% от армията си, другото са мобилизирани и частни армии, както и опълченци от Донбас.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Експерти в поставянето на VPN плюсове и минуси пълно тука и в лъжи инсинуации и манипулации. Само и само да оправдаем напълно ненужната война в малка Югославия на която целта беше откъсване на Косово ! Което в никакъв случай не е в интересите на България за който може да мисли..

96

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен Нещо не си си прочел историята а? Милошевич се предава на съда и пледира невинен. Милошевич бива УБИТ в затвора на ХАГА(неправилни лекарства). Милошевич ПОСМЪРТНО беше ОПРАВАДАН от Съда...

95

Русия умира

преди 10 месеца

До Наранявате ги отБъркаш, растат основно руските гробища, особено тези в републиките. Точно това ще взриви Русия, в най-скоро време!

94

Анонимен

преди 10 месеца

Постановките в югославия ги гледахме и в украйна абсолютно същите. Милошевич се предаде сам за да даде шанс на югославските народи което е достойно за уважение. Войната в Югославия беше напълно излишна !

93

Анонимен

преди 10 месеца

Напротив много умен и ерудиран човек съм самолетите са платени на САЩ но не са доставени и нарочно и умишлено не се говори за това. Второ аз пиша грамотно и никого не обиждам а ти се опитваш да ме засегнеш , което значи че съм на прав път и трето точно ти имаш много граматически грешки факт.

92

Наранявате ги от

преди 10 месеца

година и половина вече апък Украинските гробища растат, как така? Вчера гледах резултати от анкета, проведена в Украйна "Познавате ли някой убит или ранен във войната?". Март месец миналата година едва 8% от анкетираните са отговорили "да", докато сега този процент е вече 78%. Въпросът е колко още ще "наранявате" РФ? Докато свършат украинците? Докато свършат поляците? Докато свърши източна Европа? Цяла Европа?

91

Анонимен

преди 10 месеца

До 103 НЕ се възхищавам на нито една война. Споменах , какъв е потенциална на НАТО. А специално сръбския комунист Милошевич ли да оплаквам ? Един *** по-мслко на балканите. Военно престъпник и обииновен престъпник. Кои беше той да напада куп държави на балканите ? Ако беше нападнал и теб ? Сега какво щеше да говорил клоун :)))

90

До Бандер феновете

преди 10 месеца

днес в тв канал звезда направиха рекапитулация на загубите на укрохацистите най ме впечатли това че всички леопарди предоставени на вермахта на украйна от полша и португалия са дали фира

89

Анонимен

преди 10 месеца

До Браво ти какво възхищаваш се на войната в малка Югославия в която загинаха много невинни хора и непрекъснато умират хора от рак дори в България. Потресаващо мнение. Мисля че големите държави няма да търпят.

88

Анонимен

преди 10 месеца

До 96 НЕ се прави на умен да говориш за самолети. Нито си експерт в сферата ,нито си начетен , както се вижда. Никоя държава не купува самолети и на следващия ден да пристигнат. Това е само в твоята глупава крстуна. Дори богати арабски емирства, чакат Ф16 Блок 70Всъщност нашите бройки се забавят заради голяма поръчка от арабите , която влезе преди нашата докато умуваме 2г :))) Всички чакат ,не само България. Смешниккк