73

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добре самоубийство...

72

Рендету

преди 10 месеца

Ся шъ ви кажа как - Вземате Кило домашна Ракийка, хубава Суха Пъстърма, Кутия готини цигари и я почвате докъдето стигнете!!! Спасение при Глобална Термоядрена война - НЯМА!!!! Ако не взрива, радиацията 101% ще ви убие! Има много добър филм на тази тема, казва се "На брега (On the beach) 2000 година с Арманд Асанте, гледайте го и ще ви стане ясно!

71

Xaxaxa

преди 10 месеца

При ядрена война - взимате бял чаршаф, покривате се с него и тръгвате към гробищата...

70

Мая

преди 10 месеца

до 120Като ти е толкова скъпо по добре го изяш.

69

Доброволец

преди 10 месеца

Вече е използвано ядрено оръжие. Знаем кога, срещу кого и от кого. Западът отново планирабда го използва, но при опит ще бъде изпреварен от Русия. Окраина умря. А*нал*лно разтегателните се самоликвидират. Нормалните плюем отгоре им . Безценно.

68

Въхххх

преди 10 месеца

Тоз историк направо ядрен физик!

67

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ нямат избор, ако загубят в Украйна губят мястото си като световен лидер, доларът ще рухне, западът тотално ще загуби лице и авторитет, ЕС ще се разпадне и ще се превърне в гето, по бедни от Африка, нямат нищо, Африка поне е богата на ресрурси, и тогава трябва да минат на варианта ядрена война, това е единствения изход.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Стига плашили хората бе, какви са тия писаници, кой луд ще мята атомни, само края на света ви е в главите.

65

Анонимен

преди 10 месеца

"целия свят ще приключи за 30 минути. Какво има да се страхуваме от това? Ако се стигне до там, смъртта на всички е неизбежна." - В Южна Америка, Китай, Индия и по голямата част от Азия никой няма да умира. В Сибир никой няма да умира, до там не могат да стигнат ядрените ракети на САЩ. Ще умрат само в ЕС, САЩ и Европейската част на Русия където западът ще насочи ядрения удар, и то не всички, много голяма част, но не всички.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам в Хирошима и Наказаки да е имало ядрена зима, глад и болести. След няколко години бяха забравили за радиацията. И никаква по-голяма част от човечеството няма да умират, ЕС и САЩ ще бъдат изтрити от лицето на земята като инфраструктура, много хора ще умрат там, а Русия ще също ще понесе ужасяващи поражения, но ще се запази. Останалия свят, който е по-голямата част, няма да бъде засегнат освен непряко от радиацията и там никой няма да умира.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Проблема изобщо не е в ядрения взрив. Много малко хора ще умрат при него, основно в радиус от няколко километра. Проблема е последващата ядрена зима. От глад и болести ще умрат по-голямата част от човечеството. Ще оцелеят най-жилавите и приспособимите. И ако някой си мисли, че като напълни мазето с буркани и ще оживее, е в голяма грешка. До две-три седмици ще има толкова изгладнели съседи, че ще го изкарат от мазето и барабар с бурканите ще изядат и собственика им.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Ако е била толкова опасна атомната война нямаше да ни учат на практически занаятия на учебните места как да се реагира при атака с атомно оръжие обикновено бомба или ракета когато състава се намира на открита територия как на полето да изпълнява командата за атомно нападение под командата на командира-Атом от страната на поява-отпред,отзад,отляво,отдясно,отгоре с използване на личните предпазни средства за защита от радиоактивни замърсявания от частици за противогаз- газ,чорапи,ръкавици,наметало

61

Анонимен

преди 10 месеца

За 1 mesec контранастъпление укрофашагите са "взели" 3 села в долини без стратегическо значение, същите са ничии и са в сивата зона. 30 хил фашаги са при бандера, еще толкова ранени - извън чата, над 350 танка от тях десетки натовски. Като свършат укрофашагите ще ходят нашите русофоби, нали така бе цръвули?

60

Анонимен

преди 10 месеца

Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 100 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Подготвят овцете за екарисажа, а те мълчат, пасат и не реагират.

57

Зеленски Пиянчук

преди 10 месеца

Така е, когато лудият Зеленски няма кой да го вкара в затвора и Украйна да се подели териториятя между Русия, Полша, Унгария и Румъния.

56

Бай Илийчо

преди 10 месеца

Язе затва ям,пия,и си нося новите дреи и обуфки ! Един път се дживее ,адин път съ мрие !

55

Анонимен

преди 10 месеца

Да,бе,научете обществото! Акъли да ръси всеки знае.Как да ги научиш? Те 12 г.учат и една матура не могат да изкарат, този за ядрен изпит иска да научат.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Само Нова Зеландия няма да пострада.