44

Анонимен

преди 11 месеца

До 47 Илиян.Говориш абсолютни глупости .И като отидеш в САЩ където плащаш 1600 месечно за детска градина или 3500$ за детегледачка мислиш че ше е по лесно ли бе ?Или ако си в голям град В Лондон и Париж виж какво е .Цяла Франция гори .Отиди си на запад наивнико .Да не говорим за Америка пълно с бездомници .В Берлин квадратния метър се продава за 7000 евро .Заминавай не ни трябваш

43

Някой до 43

преди 11 месеца

Ти не разбра. Тя е IT което значи, че може да изкарва пари от където си поиска към която и държава да работи и голяма фирма. Тя се е прибрала сама, но родителите и са в САЩ.Ако се обърка нещо те ще я спонсорират или ще се върне. Нещо като човек със застраховка. Иначе и в чужбина не те зачитат и всичко е лицемерие и двойни стандартни стандарти.Да държавата помага когато се наложи, но не е лесно както си мислят всички и не много. Всичко се полага на мигрантите, а за нас е борба навсякъде постоянно

42

Илиян

преди 11 месеца

И аз направих тази огромна глупост преди няколко години. Сега не мога да си запиша детето на ДГ, защото няма места. Жена ми бута количката между дупките по улиците и колите, тротоари за това почти няма. И това се случва в София!Отврат, надяваме се скоро да можем да се спасим отново, и този път завинаги.Простотия, корупция и мизерия- на това се нагледах в България.С цялата си наглост политичарите и синчето на ДС за кмет на София тръгнали да предлагат. Не!

41

Анонимен

преди 11 месеца

До 37.800 хиляди американци перманентно всяка година имигрират от САЩ .

40

Анонимен

преди 11 месеца

До 35.Иван.Следна класа са от 120 до 240 хиляди долара на година (50% от американците печелят между 120 и 240 хиляди долара).Пишеш абсолютни глупости абсолютни.В някой щати минималната заплата е 5$ на час,като на национално ниво Мин.заплата в САЩ е $7.25.И ти пращам линк 70% от американците нямат спестявания и живеят от заплата до заплата.https://cnbc/amp/2023/04/11/58percent-of-americans-are-living-paycheck-to-paycheck-cnbc-survey-reveals.html

39

До Влади

преди 11 месеца

Ай стига сте хвалили тоя САЩ. Държавата с огромна тежка престъпност и убийства. Държава, в която около 1 процент от населението е в затвора.Дето бачкат като роботи, пътуват по 50 километра до работа и близо 10 процента от населението е на антидепресанти.

38

Аз не!

преди 11 месеца

България е раят, нали? Тук, където ти казват, че имаш права, но никой не ги зачита и дори да спазваш стриктно правилата, можеш да се озовеш на улицата, без подкрепа, без помощи от държавата, независимо каква личност си.

37

Да бе,Скоро започва

преди 11 месеца

Миграцията към Москва. Ей, dnes.bg, обърнете повечко внимание на нелепата кандидатура на ПП ДБ за кмет на София. Дете и внук на четирима генерали от ДС!!! Много бързо забравихме времето, когато прасета ръфаха живо месо от костите на хора изпратени в Скравена и Белене от тези генерали!!! Или и вас ви купиха?

36

Анонимен

преди 11 месеца

АХ КАКВА ИДИЛИЯ ЗА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ!!...

35

Анонимен

преди 11 месеца

Към 35 Иванка защо лъжеш каква е тая стъкмистика 50% печелели от 120 - 240 хиляди. От НПОта на евреина Сорос ли ти дадоха това инфо? Личи си че не си работил в Америка.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Като споменахте, че работила в офисите на технологичната компания Убър, вчера гледах клип за 50+шофьорка на Убър, 53г. компютърен инженер и жена на 48 Мария медицински персонал,всичките те живеещи в колите си в обособен паркинг за бездомни в Сан Диего. Още съм в потрес.

33

Влади

преди 11 месеца

Съжалявам, че ще ви го кажа, но САЩ не е държава за неудачници. По-добре, че се е прибрала, защото там хората, които нямат психиката да побеждават, да учат и да се развиват постоянно, няма как да успеят. Там мързела не се толерира и трябва постоянно да се доказваш.

32

ИСТИНА

преди 11 месеца

И има още балъци, които се лъжат да ходят във ФАЩ за да съсипят децата си, където ще растат с психични и сексуални отклонения, наркомани и профани, деггеенерати. Само в най пропадналите страни имат нужда от имигранти, факт!

31

Иван

преди 11 месеца

По принцип с такива измислени специалности като Психология няма как да си намериш работа в САЩ, нито никъде по света, защото никой не търси. В САЩ с такава измислена специалност повече от 80 хиляди долара годишно няма кой да ти дава, а това си е ниско заплащане там. Всичко под 120 хиляди на година е ниска-средна класа и това са около 30% от населението. Следна класа са от 120 до 240 хиляди долара на година (50% от американците печелят между 120 и 240 хиляди долара).

30

Анонимен

преди 11 месеца

В Хазарският Съюз нато ес, Сащ, Австралия тлее Зла Сатанински енергия, духовни зли сили.

29

Тенгри кан

преди 11 месеца

Какъв парадокс само;))) САЩ са в практически перманентен фалит и нашите мишлета бегат да са спасяват в отдавна фалирала България;)))

28

Анонимен

преди 11 месеца

В Самарканд миналата година започна дълготраеннпроцес на изхвърляне на САЩ. Руската мечка тепърва се събужда. Русия още нищо не е започнала. А България се намира в най-тежкото и жалко състояние в цвлата ни съвременна история. Ние сме своебразно геополитическо мекотело. На важно геополитическо място сме но сме с провинциално поведение и сме без гръбнаци.

27

Содомия до шия в САЩ

преди 11 месеца

Траверсите напират! Завладяват всякакви постове, всичко. Морално падение, хаос и разруха. А на фона на това тия изсипаха 200. милиарда за Украйна за да увеличат максимално загубата на човешки животи там.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Вакханалията ФАЩ! Покрита с глазура от високопарни красиви речи и обещания, а под повърхността гнил плод. Безпътица, разруха, разврат царува!

25

Анонимен

преди 11 месеца

Пълен хаос зацарява там! Кражби убийства, милиони наркозависими под мостовете. Бездомници завити в кожи, като животни подскачат в тъмнината. Страхотия е настанала.