13

Анонимен

преди 11 месеца

Искам да попитам защо по света няма единни мерки? Защо ние мерим в метри и километри, а ( да не кавам кои) - в мили? Защо мерим в литри, а нефтът е в бъчви (пардон, в барели), защо ние мерим пшеницата в килограми и тонове, а по борсите в бушели????? Като било добре да има обща валута, защо най-големите НЕ ПОНАСЯТ НИЩО да е с еднакъв стандарт по света?????

12

Анонимен

преди 11 месеца

естествено.аз даже гласувах на този референдум. на слави му "изгубиха" 13к гласа. референдума беше да развиваме АЕЦ...колко уобно за Уестингхаус да не мине... :) само че за референдума на слави колко си дадоха подписа да го има? едно е да скриеш 13к гласа, съвсем друго 300к... ;)

11

До До ...

преди 11 месеца

Добре де я ми кажи ти прочете ли с разбиране какво съм написал? А?

10

До ...

преди 11 месеца

демек по твоята логика от 600+к подписали се за референдум, за него реално ще гласуват само 100к...оккккккккккккк :D :D :D

9

Анонимен

преди 11 месеца

Правото на собствени пари е право на държавност. Ето това е практическо учене на история.

8

...

преди 11 месеца

епа то референдум референдум, ама той и слави прави референдуми и накрая не му достигнаха колко 100 гласа ли бяха за да стане референдума закон! с тия 100 гласа кой ги брои и кой ги пише! не се знае! Но едно се знае и то е поговорка даже! И то е, че който брои накрая то той винаги печели! Та и тоя референдум ше е 100-200к гласували най-много!

7

Колю

преди 11 месеца

ПП и ДБ говореха за "ИЗЧЕГЪРТВАНЕ" аз като техен избирател, чакам ама май нищо няма да се случи, така че не ми остана алтернматива освен Възраждане.

6

Киро Канадеца

преди 11 месеца

до 4 тази конституция не важи вече, важи какво казват от посоството. Героях Слава!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Тотално неадекватна идея! Не носеща АБСОЛЮТНО НИЩО на хората реално! Само ще се натовари бизнеса с огромни средства за да се преконфигурират касови апарати, програми за продажба и т.н.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Има 470 000 валидни подписа за референдум по темата,господа "демократи".Чели ли сте Конституцията и законите на страната.Това значи ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН РЕФЕРНДУМ по темата.

3

Киро Канадеца

преди 11 месеца

референдум няма да има копейки, не го ли разбрахте. Кокорчо сега като вкара еврото заедно с лева , ще се смени и курса на 1 евро 3 лв за по лесно смятане. Трябва и да катурнем борда. Слава Украине!

2

Красимир Петрофф!!

преди 11 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

1

Анонимен

преди 11 месеца

вероятност?!?!?!? тоя да хване да поразгледа Конституцията! 400к подписа значат ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН РЕФЕРЕНДУМ и американските марионетки нямат думата по тоя въпрос!