181

Хелоу

преди 11 месеца

Да ама народа си иска своите братушки от Русия. Ако не те кефи намери си друг народ. Предател.

180

Киро лъжеца

преди 11 месеца

Кирил Петков се хвали, че е бил ръководител на проекти в Русия. Той обяснява, че като пристигнал там, руснаците го посрещнали като в гангстерски филм от 80-те и го натикали в черна Волга. Това става ясно от негово интервю направено през 2007 година, три месеца след като се прибира в България, за предаването НЕносталгично по несъществуващата вече телевизия БНТ СВЯТ.

179

Анонимен

преди 11 месеца

Киро парапета много лъже. Но, особено след записа, вече и тези които все още му вярваха, вече са в другия лагер, на критиците и разочарованите от ПП,ДБ.

178

Дядо Соци

преди 11 месеца

България е най силно заразена от русизъм и ваксина още няма открита.Епидемията се разширява.Голяма вина за това има Жельо Желев, които не проведе чистка още в началото.

177

Анонимен

преди 11 месеца

Че то по-големи агенти и рускопоклонници от бащата и чичото/дядото е покойник/ на Васил Терзиев има, ли? Те са агенти от ДС и в момента, в който Путин им поиска нещо, веднага ще го направят. "Верни досмърт" е девизът на комуниста от мракобесните ДС.

176

Анонимен

преди 11 месеца

Спонсорите на ПП ДБ черепа, Нексо, Цв.Василев, работят с руски пари. На кого ще са верни, как мислиш? Наскоро Нексо се срещнаха с Цв.Василев беглеца, в Белград. Защо мислиш?

175

Читател

преди 11 месеца

Киро,Асене,Христо,Атанасе,с действията си на хамелеони,днес се простихте с второто си място в нс.Киро продъни ушите на простолюдието,че елементите крадили десетилетие от залъка на българите,ще бъдат в затвора.Днес Киро и компания,с гласуването си в пленарна зала,"изкъпаха" опонента си,напафюмираха го и той е готов да им доразкаже играта.Тези "сърни" от последното поколение,ще бъдат "изядени" от ловката хиена,няма да останат дори копитата им.

174

Анонимен

преди 11 месеца

Кирил Петков е завършил с руски език в руско училище в България.Сега се срамува да си признае, но може да проверите.Киро е учил от 1-и до 7-и клас в руското училище А. С. Пушкин.След това е заминал за Канада с родителите си, където баща му Петко Петков е пребивавал още от 1988 г. Защо баща му е настоявал да учи руски? Петко Петков бащата на Киро напуска България с любовницата си, за работи като агент,но службите настояват Кирил и майка му да заминат за Канада.Отец Георги Ганчев чичото питайте!

173

Анонимен

преди 11 месеца

Bce тaka чecтo nyблиkyвaйтe нa Kиpo литмycитe и нa npegcтoящитe избopи npeз eceнтa ПП нямa ga npeckoчи 4%-тнaтa бapиepa...

172

Анонимен

преди 11 месеца

Като беше премиер нищо не направи по въпроса, значи е русофил.

171

Анонимен

преди 11 месеца

Мисирkите защо не питат Кирчо как решава да замине в Лефкада с кола на НСО? До кога Кирчо ще се рамотава със семейството си из Гърция за наша сметка? Защо ползва кола на НСО, след като не пътува служебно?

170

Анонимен

преди 11 месеца

НА КИРО НЯКОЙ ВЗЕМЕ ЛИ МУ ДУМИТЕ НА СЕРИОЗНО... ЧОВЕКА ПЕРЕ И ПРЕПИРА... ЕДНО *** ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДРУГО *** РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА СИ ТРЕТО УРСУЛА ЧЕТВЪРТО ПОСОЛСТВАТА... леко го шкартираха... и се залетя да дава интервюта по световния соросоиденнн печат хахахах

169

Анонимен

преди 11 месеца

АМИ МИСЛЯ ЧЕ ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ СА И РУСКИ, АЛЧНИ И КОРУМПИРАНИ ТЕ ЦОЦКАТ ОТ ДВЕ БОЗКИИ

168

Анонимен

преди 11 месеца

айде всичкия ни полит елит на детектор на лъжата и ме е страх че агентите ще са 80-90 процента - руски, украински, сръбски, турски, македонски всякакви. кОЛКО ПА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДВОЙНИ И ТРОЙНИ НА ПРОТИВОПОЛОЖНИ ДЪРЖАВИ НЕ МИ СЕ МИСЛИ. НАЛИ ЗАТОВА 30 ГОДИНИ СМАЗВАТ СЛУЖБИТЕ ЗА ВЪТРЕШЕН РЕД И СИГУРНОСТ.

167

Анонимен

преди 11 месеца

а македонските агенти да останат нали?

166

срамНямате

преди 11 месеца

Нешо за турски,американски и натовски агенти да споменеш или ..те може да щъкат из България, и без това им снасяме всичко необходимо? ПродажникДолен!

165

Embassy TO

преди 11 месеца

Точно така, точно така

164

Анонимен

преди 11 месеца

Петков нали той беше шеф в държавата?

163

Анонимен

преди 11 месеца

Преди войната бившият президент Петро Порошенко се бореше за политическото си оцеляване, след като беше обвинен в държавна измяна и подстрекателство към тероризъм. Според държавните обвинители Порошенко уж е предпочитал доставки на въглища от контролираните от бунтовниците райони на Донбас вместо въглища, произведени в Южна Африка.

162

Анонимен

преди 11 месеца

А турските агенти може да останат, нали?