8

i'm

преди 10 месеца

Ама разбира се, от всичко най-важно е да си антикомунист! Това е най-възвишеното човешко качество, което трябва да притежава човек за да успее за последните 33 години! Под тази антикомунистическа мантра, разпродадоха и съсипаха България.

7

Икономов

преди 10 месеца

По принцип, ние подкрепяме развитието на младите политически коментатори и коментаторки. Важно е обаче те да се стремят да получават от нашите членове и членки по места мъдро ръководство за правилно политическо мислене и за добре формирани класово самоосъзнаване.

6

Ше го припознаят ,бе

преди 10 месеца

....КАТО ПОХАРЧИ БЮДЖЕТА НА СТОЛИЦАТА И ВДИГНЕ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО ----И ВИЕ ШЕ "ПРИПОЗНАЕТЕ"---КАК УПРАВЛЯВА ВНУК НА ШУМКАР--КОМУНИСТ И ЧЕНГЕ ОТ ДС/БКП!!!!ТО, "ПОЗНАНИЕТО" ИДВА С ОПИТА----НО , НЕ ОТ ПРИКАЗКИТЕ НА АНГРО....!!!!

5

пак дедо ви

преди 10 месеца

дано разбрахте че комунизма не си е отишъл . деца и внуци на бкп и дс кадри бяха изведени през 90г. и по късно в чужбина , от няколко години се връщат , никой не е чул за тях и ги назначават на отговорни длъжности за да продължат да множат парите на партията майка . честито балb ци , радвайте се на свободата си :)

4

Анонимен

преди 10 месеца

И аз смятам, че за родените след 1990 г. абревиатурите ДС, ВКР и т.н. нямат особено значение или нищо не им говорят. Поколенията се смениха, факт, било, каквото било.

3

Браво!

преди 10 месеца

Браво на Антоанета Христова и лично на нейните политически ръководители и краководители, че и в горещото лято и в мразовитата зима, тя не си почива, ами напротив, мисли. Браво!

2

До 1

преди 10 месеца

Надявам се, че се шегуваш.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Много мъдра жена!