446

Анонимен

преди 1 година

Вилнее. В главата на Денков вилнеят бръмбари. Не знам дали не са американски...

445

Копейкин

преди 1 година

Е национален предател

444

Анонимен

преди 1 година

В Министерския съвет са се настанили шайка ренегати с съдействието на Американския посланник

443

88

преди 1 година

Уили Танер много се пеняви

442

До 463

преди 1 година

Това се случи в подлеза на Президенството. Денков беше министър през 2021г. Може да се види - Протестиращи нападнаха Денков /Видео/

441

Анонимен

преди 1 година

въпрос на гледна точка

440

Анонимен

преди 1 година

Ако някой може да тласне другиго към фашизъм, това е Денков. Само като го погледне, човек му идва да го цапардоса. Редно е Денков да бъде задържан, защото той подбужда към омраза

439

Анонимен

преди 1 година

В Тик Ток имаше някакво видео как една група младежи го бяха наобиколили и го блъскаха,псуваха и не спряха да му крещят. Този гледаше като гръмнат и полицията го спаси. Явно не е спал и се е чудел как да си отмъсти.

438

до 459

преди 1 година

че има ***-оти има,ама едва ли са чак толкова много - по скоро има "ала бала" - само така могат да вземат толкова гласове тия лешшпперрри

437

Анонимен

преди 1 година

Защо Денков приписва греховете на собствената си партия на Възраждане?Не е хубаво така да лъже.За Майдан и насилие призоваваха от ПеПето и ДеБето.Фашизъм е като пробват да забранят Възраждане.А като я забранят да не би да си мислят,че ще заобичаме изведнъж Кирчо и компания?Напротив...ще ги намразим.

436

Анонимен

преди 1 година

Този същия очилат и сексуално алтернативен Денков беше пръв агитатор по време на ковид истерията. Сега наградата е че е вече министър председател на конци. Пълен ид-иот.

435

Анонимен

преди 1 година

Таз карикатура не мой си изкара мандата май.Оня ококорения пък рече ,че в България имало най-голям ръст на заплатите.А бре софиянци вие сериозно ли гласувате за тези хора.Та те най-безцеремонно ви гледат в очите и ви лъжат с всяка своя дума.Единствената им цел е да ошушкат отвсякъде къде какво могат и после няма да ги видите вече.Само се дъвчат в тоз парламент и нищо съществено не правят.Не решават проблемите на хората,а по скоро ги задълбочават."Продължава скъпотията"-това е девиза на ПП.

434

Сексигра

преди 1 година

Познайте ориентацията на Денков. Познахте - от левите е!

433

Анонимен

преди 1 година

Денков иска от сутрин до вечер война, но обвинява други? Народът е ОТВРАТЕН от тебе, Денков.

432

Анонимен

преди 1 година

Като се стигне спонсорите на Копейкин Путин/а той взел -дал/ ще се спихне и Копейката.

431

Иван Колев

преди 1 година

Копейкината партия трябва да бъде забранена от закона, а шайката му масова арестувана. В момента това продажно кремълско прокси е най-отявленият руски агент в държавата.

430

помнещ

преди 1 година

Другарю Денков!Ако бях днес на 20 години,млад българин,щях да приеме за Истина всичко което казваш!-:)Но понеже съм малко по Голям от теб,ще ти Опонирам твърденията!Не съм нито аз,нито Ти очаквал,че днес ще си Мин председател на България!Убеден съм че"помниш"злопаметен си убеден съм,че През Социализма в България,имаше Политико,икономическо звено.Тоест "Политическа милиция"!И се "бореха" срещу"Инакомислещите"Не в "крак с партията" на ЦК на БКП!И сега Точно Ти да се "бориш" срещу тях е Кощунство!

429

Анонимен

преди 1 година

Кой иска евроатлантически ценности,джендаризъм,да се маха,границите са отворени!

428

sev

преди 1 година

Спокойно, скоро ще спихнат. Копейката надмина Волен, Марешки, Яне Янев и всички предишни шмекери, които обират вота на *** и цялата неграмотия останала в родината ни. Но това не е защото Костадинов е по умел в лъжите, а защото народът изпростява все повече и повече.

427

Анонимен

преди 1 година

Денков=Палпатин,когато близнаци са.