21

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт Стига с тая нюейдж мантра за "непоисканото добро"! Че и некой щял да те наказва! Добре бе, някой стои и те гледа, теб специално, дето си една незначителна прашинка във вселената и ще те наказва ако не изпълниш некви нюейдж измишльотини?! Баaаси пичоете! Пак не сте схванали колко ви будалкат! Ето затова ще се затрие светът! Щото е пълно с лековерни хорица, но за сметка на това войнстващо убедени във всяка нова мантра, която им се поднесе с някаква цел!

20

Анонимен

преди 1 година

Водещите умове в тази област, включително и пионерите в ИИ технологията, са притеснени. Не казват, че ИИ ще унищожи със сигурност, но има такава вероятност. Обръщам по-голямо внимание на тези хора, отколкото на всичколозите в интернет.

19

важното

преди 1 година

най-важното е да унищожи тази част от човечеството като путлеристите и другите диктатори за да можем да съществуваме като човешка раса изобщо инае ония идииоооти ще ни унищожат всички заедно със себе си

18

Спиро Келепиро

преди 1 година

Важното е ИИ да унищожи Интернет, което ще е предостатъчно добро, което може да направи за човечеството! Всеки втори инфлуенсър, лайф коуч, специалист, съветник! А ръцете им отзад навряни, един пирон не са квалифицирани да забият! Всяка жена се чуди с кой нов да си легне, на мига, щом мъжа й излезе от вкъщи, а една супа и мусака не може да направи! Е докога ще я караме така!

17

Анонимен

преди 1 година

Това го решава ИИ. Ние нямаме думата по въпрос.

16

456

преди 1 година

Вке едно да питаме дали Интернет ще унищожи човечеството!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Побъркахте се бе

14

Психолог

преди 1 година

Не. ЗАЩОТО ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ УНИЩОЖИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИЯ " ИНТЕЛЕКТ" доста по- рано.

13

Анонимен

преди 1 година

Двуногите ги чака тотално деградиране и затъпяване,докато в един момент AI не реши,че просто сме едни безполезни параазити които трябва да бъдат унищожени!

12

Анонимен

преди 1 година

До 4 Не знам защо и какво обясняваш на хората, като не правиш.разлика между AI и *** :-)

11

Анонимен

преди 1 година

По добре, с тия политици кво хубаво видяхме. По добре машини с ум да ни управляват от тия безмозъчни мекотели

10

Анонимен

преди 1 година

Да. И основната причина за това е, че добрите хора се отказаха от този свят. Отказаха се да се борят, да помагат на другите, да правят нови хубави неща за света. Огледайте се и ще го видите. А ефектите от това ще видите по-късно.

9

до 11

преди 1 година

Точно едно от първите неща, в които се наливат много пари е минната работа. Няколко много големи компании разработват миньорски роботчета за такава работа. Нуждата води натам. Все по-малко хора искат да работят тази професия, при която статистиката показва, че средно загиват на малко над 50 години. В тази статистика е включен и мениджмънта, който дори не знае къде точно е мината. А няма как да спрем да добиваме суровини, нали?

8

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Ще се намерят пак Лудити.

7

Нео

преди 1 година

ИИ няма да унищожи човечеството, а ще го ползва за батерии.

6

до 4

преди 1 година

Процесора е просто един сметач. Има няколко килобайта собствена ROM памет за инструкции и малко повече кеш временна памет, в която да зарежда поетапно подадени логически цикли, които да решава с вградените в ROM-a инструкции. Вярно, не може да се обучава динамично. Но софтуера, който идва в кеша - може. Целият въпрос е в това, на какво точно устройство се изпълнява софтуера. На стационарен компютър/лаптоп/телефон и др, които са безопасни или на роботизирана въораженмашина, която може да е опасна

5

Анонимен

преди 1 година

Някои хорица наистина твърде много са гледали Терминатор. Ми дайте тогава да говорим направо за робота от течен метал Т-1000 в Терминатор 2.

4

Анонимен

преди 1 година

до 5 Първо течния метал Т-1000 би се разпаднал от смях с бисерите на Нелито.

3

Анонимен

преди 1 година

първо *** ще унищожи вашия интелект с бисерите си

2

Анонимен

преди 1 година

Ми като внедриш на машината файлове да убива човек, тя ще го направи. Когато й внедриш файлове да защитава човек, тя ще го направи. Но това сме го виждали в Терминатор. Роботи със самообучаващи се процесори, а не само каквото им е заложено в тях от човек го виждаме в Терминатор 2. Самообучаващ се процесор няма и не може да има както в този филм. Набийте си го в *** лейкиии.